Dacă va fi găsit vinovat! Tânărul încătușat în cazul de la Corbu riscă închisoare pe viață! Decizia Tribunalului Constanța

 
  • Viorel Gabriel Teliceanu, procuror șef al Secției Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, spune că presupusul autor a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârșirea faptelor ce i se impută.
 
  • Mandatul de arestare emis de Tribunalul Constanța nu este definitiv! 
 
Tribunalul Constanța a decis sâmbată, 03 iulie 2021, arestarea preventivă arestarea preventivă a lui Denis Mustafa, de 29 de ani, din localitatea Corbu, județul  Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, tâlhărie calificată și viol.
 
Oficial
 

„Admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mustafa Denis, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la 03.07.2021 şi până la data de 01.08.2021 inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Dispune avansarea sumei de 626 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu, din fondurile M.J. către Baroul Constanţa, în favoarea av. Bechir Emin“.

 
Decizia Tribunalui Constanţa nu este definitivă.
 
Dacă va fi trimis în judecată și dacă va fi găsit vinovat și, ulterior, condamnat, cel în cauză riscă chiar și închisoare pe viată.
 
Amintim că pe data de 02 iulie 2021, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.
 
Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.
 
Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.
 
Dosarul este instrumentat de Viorel Gabriel Teliceanu, procuror șef al Secției Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

 
Potrivit acestuia, principalul suspect a fost reținut vineri seara, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, tâlhărie calificată și viol.
 

„Autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârșirea faptelor ce i se impută.
 
Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective.
 
El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuși, dar la un moment dat una dintre mănuși i-a căzut și s-a gândit că-i pot rămâne amprentele”, a mai declarat procuroul Viorel Teliceanu.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Nimeni nu l-a salvat de strigătele pline de furie ale oamenilor din comună
Imagini surprinse când suspectul de crima și violul de la Corbu, își părăsește locuința (video)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă Mangalia Cine deține și administrează hotelurile unde au lucrat cele două tinere din Vaslui?

13 Aug 2023 11969

Știri Constanța Control la hotelul unde era angajată autoarea crimei de la Mangalia!

11 Aug 2023 11996

LIVE VIDEO-TEXT Partidul AUR, filiala Constanța, în conferință de presă. „Am asistat la crima extrem de gravă în Mangalia, asistăm la o expunere a tinerilor la droguri“ (FOTO)

11 Aug 2023 1171

Crima de la Mangalia. Avocatul inculpatei - „Numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă” (VIDEO)

11 Aug 2023 5055

Filmul crimei de la Mangalia. Declarații cutremurătoare - „Nu am vrut să o omor însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea”

10 Aug 2023 18542

Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă la Mangalia, condusă joi pe ultimul drum

08 Aug 2023 1027

Crimă la Mangalia! „Odihnește-te în pace, floarea mea! “ Mesaje de condoleanțe pentru tânăra de 18 ani ucisă la Mangalia (VIDEO)

07 Aug 2023 2869

Știri Constanța azi Chestorul Glugă, șeful Poliției Constanța, despre presupusa crimă din Mamaia! (VIDEO)

26 Jul 2023 2568

Cel mai tânăr constănțean osândit la închisoare pe viață! 2 iulie 2021 - ziua în care o comună din județ a fost șocată după o faptă abominabilă

02 Jul 2022 6604

O altă persoană implicată în scandalul de la Cogealac, arestată preventiv pentru 30 de zile

22 Jun 2022 1253

Crima de la Cogealac Cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

22 Jun 2022 2070

Răfuială ca în filme! Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

22 Jun 2022 4716

Procurorul Zafer Sadîc, precizări importante despre suspectul de crimă de la Cogealac (VIDEO)

21 Jun 2022 7386

Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jun 2022 13795

Motivarea judecătorilor în dosarul celui mai tânăr constănțean condamnat la închisoare pe viață!

09 May 2022 4238