Detalii! Abandonat în ușa Spitalul din Cernavodă, un bărbat a murit după ce a fost bătut! Condamnări definitive


 
  • Cei doi inculpați au fost condamnați de judecătorii Curții de Apel Constanța la ani grei de închisoare, sentința aplicată fiind una definitivă.
 
 
Verdict final în cazul cetățeanului de 61 de ani, din municipiul Medgidia, bătut crunt în septembrie 2019 și apoi abandonat în fața Spitalului din Cernavodă.
 
Cei doi inculpați au fost condamnați de judecătorii Curții de Apel Constanța la ani grei de închisoare, sentința aplicată fiind una definitivă.
  
Dănuţ P. a fost condamnat la pedeapsa de 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor și la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Instanța a contopit pedepsele aplicate inculpatului și a stabilit drept rezultantă pedeapsa cea mai grea, de 18 ani de închisoare, sporită cu o treime din cealaltă pedeapsă de cinci ani închisoare, respectiv cu un an şi opt luni de închisoare, inculpatul urmând a executa în total pedeapsa de 19 ani şi opt luni de închisoare.
 
Adrian L. a fost condamnat la pedeapsa de zece ani de închisoare, pentru complicitate la infracţiunea de omor și la alți patru ani de închisoare pentru complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Instanța a contopit pedepsele aplicate inculpatului, stabilind drept rezultantă pedeapsa cea mai grea, de zece ani închisoare, sporită cu o treime din cealaltă pedeapsă de patru ani închisoare, respectiv un an şi patru luni de închisoare, inculpatul urmând a executa în total pedeapsa de unusprezece ani şi patru luni de închisoare.
 
Conform procurorilor, la data de 05 septembrie 2019, pentru a o pedepsi și determina să recunoască implicarea în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său, în curtea garajului de tiruri din municipiul Medgidia, și în pădurea din apropierea comunei Castelu, inculpatul (...) a ucis-o prin exercitarea de violențe extreme pe victima, în vârstă de 61 de ani, prin lovirea repetată și cu mare intensitate cu palmele, pumnii și două obiecte dure alungite (un băț și o ramură de copac) pe cvasitotalitatea corpului și provocarea de leziuni grave ce au dus la moarte, prin șoc traumatic și șoc hemoragic, după ce o lipsise de libertate fără drept pe aceeași victimă.
 
În același context factual inculpatul (...) l-a ajutat prin prezența activă și sprijinul moral pe coinculpatul (...) să o lipsească de libertate fără drept și să o ucidă pe victimă, în sensul că l-a însoțit pe coinculpat pe întregul traseu, de la constrângerea victimei (...) și transportarea acesteia în acel portbagaj de la garajul din Medgidia, (...) până la locuința coinculpatului, apoi până la pădurea din apropiere, unde în prezența sa victima a fost agresată extrem de violent de coinculpat și a suferit leziuni ce au dus la moarte, pentru ca în final împreună să o abandoneze pe victima muribundă lângă Spitalul din orașul Cernavodă, unde aceasta a și fost găsită decedată după cel mult o oră.

Foto cu rol ilustrativ.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Prima decizie a judecătorilor în dosarul care a șocat localitatea Corbu
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima decizie a judecătorilor în dosarul care a șocat localitatea Corbu

12 Jan 2022 1066

Bărbatul acuzat de moartea fostului psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, menținut în arest

29 Nov 2021 2415

Începe judecata în dosarul crimei de la Cernavodă! (Video)

31 Oct 2021 3392

Oficial! Filmul crimei de la Cogealac! Decizia judecătorilor

29 Sep 2021 2776

Atenție! Detalii cu un puternic impact emoțional Crimă la Cernavodă (rechizitoriu + video)

15 Sep 2021 1892

Ședință secretă în cazul uciderii fostului psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia (video)

11 Sep 2021 3024

Crimă la Cernavodă! Principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu a cerut să fie lăsat acasă

19 Aug 2021 2079

Fostul psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, ucis în propria casă. Termen în instanță

07 Aug 2021 2920

#DobrogeaDigitală Însemnări de pe front. Comandantul salvat de o șopârlă

24 Jul 2021 2338

Începând de azi Încă 30 de zile de arest pentru principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă (video)

08 Jul 2021 1381

Procurorii din Constanța, solicitare în cazul morții profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă

02 Jun 2021 1355

11 ani de închisoare pentru „Coco“, din Medgidia! A recunoscut toate acuzațiile!

02 Jun 2021 5274

Procurorii din Constanța, solicitare de ultim moment în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă

30 Apr 2021 2987

La câteva zile după uciderea profesoarei Cristina Palu, o nouă tragedie șochează comunitatea din Cernavodă

15 Apr 2021 2801

Oficial despre arestarea lui Romică Cosmin Hărăbor, principalul suspect al crimei de la Cernavodă

10 Apr 2021 4339