Tribunalul Constanța începe procesul în cazul crimei fără cadavru!


 
  • Procurorii susțin că inculpatul a înjunghiat victima cu lama unei coase în regiunea abdominală, apoi a deposedat-o de căruţa şi calul său, în final ascunzând cadavrul victimei într-un loc rămas necunoscut.
 
Începe procesul în cazul crimei de lângă localitatea Negru Vodă, județul Constanța, din 2015! Judecătorii au constatat competenţa și legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Ca urmare, tribunalul a dispus începerea judecăţii inculpatului (E.A. - neşcolarizat, fără ocupaţie și necăsătorit), trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiuniilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.
 
Victima bărbat cu domiciliul în localitatea Castelu, județul Constanța.
 
Pe scurt, conform anchetatorilor, la începutul lunii decembrie 2015, inculpatul si victima au făcut un schimb de cai cu o altă persoană. După schimb, cei doi au consumat băuturi alcoolice. Acela a fost momentul în care victima a fost văzută ultima dată.
 
Procurorii susțin că inculpatul a înjunghiat victima cu lama unei coase în regiunea abdominală, apoi a deposedat-o de căruţa şi calul său, în final ascunzând cadavrul victimei într-un loc rămas necunoscut.
 
Anchetatorii mai spun că inculpatul a recunoscut comiterea faptei și că a indicat groapa de gunoi de lângă Negru Vodă ca fiind locul în care și-a îngropat amicul.
 
Oamenii legii au excavat în zona indicată de inculpat, însă au descoperit nimic. 
 

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Crimă în cartierul Medeea din Constanța. Tânără înjunghiată de 42 de ori. Începe judecata
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Electrocentrale Constanța SA, proces cu municipalitatea pentru anularea unei HCL din 2001, prin care mai multe trenuri au fost preluate de primărie. Decizia Tribunalului (MINUTA)

25 Apr 2024 346

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 948

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 715

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1171

Tribunalul Constanta cumpără servicii poștale și de curierat!

13 Apr 2024 589

Judecătorul Marius Cătălin Croitoru rămâne vicepreședinte al Tribunalului Constanța

11 Apr 2024 471

Primarul din Constanța, obligat să emită certificatul de urbanism pentru investiția Le Rose del Lago, din Mamaia, de lângă pasarela pietonală! (MINUTA)

10 Apr 2024 6252

Marius Cătălin Croitoru, preșdintele Judecătoriei Medgidia, propus vice în continuare al Tribunalului Constanța

08 Apr 2024 482

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1089

Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța are de primit mii de euro de la Asociația Culturală Petre Țuțea! Decizia Tribunalului (MINUTA)

02 Apr 2024 516

Primăria Constanța, apel în dosarul împotriva Primavera Campus SRL. Pe fond, amenda de 40.000 lei, înlocuită cu avertisment

01 Apr 2024 677

Arestare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

27 Mar 2024 2454

Curtea de Apel Constanța, final de proces în presupusul șantaj de la SOCEP! Când se va pronunța instanța definitiv

22 Mar 2024 817

Răsturnare de situație, la Tribunal! Începe procesul Feciorii Vrancei SRL versus Primarul Constanței (MINUTA)

18 Mar 2024 745

Administrația Fondului Imobiliar SA, fostă RAEDPP, obține și la Tribunal evacuarea Uniunii Județene a Pensionarilor din Constanța (MINUTA)

15 Mar 2024 762