Monden

Moş Crăciun şi Olaf au alergat la „Crosul celor mari pentru cei mici“ (galerie foto)

Structurile Poliţiei de Frontieră Române din judeţele Galaţi şi Brăila au organizat, la Complexul de Agrement „Zătun“ Galaţi, ediţia a treia a evenimentului „Crosul celor mari pentru cei mici“.
 
A fost o acţiune caritabilă, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copii. Participanţii au luat startul la ciclism (15 km) şi la alergare (15 km - masculin şi feminin; 3 km - masculin şi feminin; întrecerea copiilor, pe categorii). La final, a fost strânsă suma de 6,630 de lei. La 15 km, au urcat pe podium la masculin Laurenţiu Cobzaru (1), Cătălin Viorel Răpiţeanu (2) şi Adrian Trifan (3), iar la feminin Alina Cîcu (1), Eugenia Toma (2) şi Alina Gaiu (3). La 3 km, câştigătorul la băieţi a fost Culai Voicu, în vreme ce podiumul la feminin a arătat astfel: 1. Anda Vieru, 2. Laura Mihalache, 3. Anca Zainea. Fiind un eveniment dedicat copiilor, Ana Gaiu şi Costel Mazâlu au alergat costumaţi special, Costel în „Moş Crăciun“ şi Ana în „Olaf“!
 
„La eveniment, au fost prietenii mei din echipa Lupii Gălăţeni, structuri militare, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, MAI, poliţie locală, MApN, ISU. Toţi câştigătorii au primit o diplomă, cupă şi medalie, iar unii dintre noi am dăruit cupele, iar alţii medaliile - copiilor. Până la urmă, evenimentul a fost pentru ei. Felicitări tuturor organizatorilor! Pe această cale, îi mulţumesc dlui Ion Melinte pentru invitaţie, felicitări copiilor, participanţilor. Un super eveniment, la care particip cu mare drag. După această acţiune, organizată la Zătun, am fost invitaţi de către Asociaţia de Autism «Şi noi suntem copiii voştri», eu, Ana Gaiu, Costel Mazâlu, Laura Mihalache. Asociaţia a sărbătorit într-un mod inedit ziua copiilor, cu jocuri, dans şi cadouri pentru cei mici. Pentru câteva clipe, toţi cei prezenţi, alături de cei mici, am fost copii, ne-am distrat alături de ei“, a declarat unul dintre participanţii la eveniment, militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar (cu gradul de caporal) la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”.
 
Militarul din Galaţi a concurat şi la semimaratonul Galaţi, ocupând locul 7 la general şi locul 3 la categoria de vârstă, la 21 km (semimaraton). Ioan Chifu, un alt fan al alergării şi al exerciţiului fizic, din Năvodari (judeţul Constanţa), s-a clasat pe poziţia a 4-a la categorie şi pe 25 la general, la crosul de 10 km. Anca Zainea (Jandarmeria Brăila) a fost a patra la cursa populară, iar Costel Mazâlu (ISU Brăila), care a concurat la semimaraton, a obţinut poziţia a 18-a la general şi a 8-a la categorie. La cros 10 km, Laura Mihalache s-a clasat pe 46 la general şi pe 5 la categorie.
 
„Eu, Costel Mazâlu, Anca Zainea şi Laura Mihalache am alergat pentru Asociaţia Fantasticii Down. Cristian Onofrei (Jandarmeria Galati) cu care particip mereu la ştafetă, în Echipa Aşii Alergării Galaţi, s-a clasat pe locul 8 la general şi pe locul 3 la categorie la crosul de 10 km. Felicitări din inimă prietenilor mei, felicitări tuturor participanţilor, copiilor, felicitări organizatorilor semimaratonului Galaţi“, a mai spus caporalul Cobzaru.
 
Sursa foto: Facebook (Laurenţiu Cobzaru)
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Sprijin, speranţă, şansă la viaţă!“ Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, în prima linie la maratonul Galaţi - Cuca

07 Aug 2019 750

Militarul Laurenţiu Cobzaru, ca o „Săgeată Albastră“ la „Maratonul Legendele Nemirei“, de la Slănic Moldova (galerie foto)

11 Jul 2019 933

La masculin, în Crosul Olimpic Galați s-a impus un militar, Laurențiu Cobzaru (galerie foto)

16 Jun 2019 1452

Militarul Laurenţiu Cobzaru, locul întâi la categoria +35 ani la Crosul Ziua Olimpică, de la Tulcea (galerie foto)

10 Jun 2019 1192

A concurat şi Ioan Chifu, din Năvodari Neobositul militar Laurenţiu Cobzaru, experienţă memorabilă în „Asaltul Lupilor“ (galerie foto)

24 May 2019 1238

Militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat din nou la ultramaratonul de o zi de la Mamaia „Adevăraţii eroi rămân copiii cu autism şi părinţii lor“ (galerie foto)

07 May 2019 893

Ultramaratonul „Autism 24h Marea Neagră“ se desfășoară, timp de o zi, la Mamaia. Fondurile strânse susțin proiecte umanitare

04 May 2019 945

Iubitori de toate vârstele ai mişcării participă sâmbătă, la Mamaia, la ultramaratonul „Autism 24h Marea Neagră“ (galerie foto)

04 May 2019 778

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, alergare între Galaţi şi Tecuci. Eveniment cu multiple semnificaţii (galerie foto)

02 May 2019 855

Clasat pe podium la Maratonul Nisipului Laurențiu Cobzaru a primit o diplomă de excelență din partea Ligii Militarilor Profesioniști (galerie foto)

01 Apr 2019 942

Militarul Laurenţiu Cobzaru, pe podium şi la Crosul Mărţişorului, de la Tulcea (galerie foto)

18 Mar 2019 1448

„O zi bună este atunci când toți ne întoarcem acasă!” Ultramaratonul Galați-București la final. Maratoniștii primiți de ministrul Gabriel Leș (galerie foto)

28 Feb 2019 576

De la Galaţi la Focşani, iar apoi la Gerar Militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat, la distanţă de câteva zile, în două curse solicitante (galerie foto)

28 Jan 2019 1193

Va fi însoţit de Ioan Chifu, din Năvodari Militarul Laurenţiu Cobzaru participă pe 24 ianuarie la o nouă alergare cu scop caritabil (galerie foto)

09 Jan 2019 1047

Laurențiu Cobzaru și Sorin Andrici au împărțit locul întâi la Crosul Ziua Națională, de la Tulcea (galerie foto)

01 Dec 2018 1169