Monden

Se căsătoresc într-o zi specială Luptătorul Costin Mincu a cerut-o de soţie pe Alexandra Florentina Mina în faţa Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

Luptătorul constănţean Costin Mincu i-a cerut mâna alesei inimii sale, Alexandra Florentina Mina, iar momentul în care i-a oferit inelul de logodnă tinerei a fost unul emoţionant
 
Cunoscut, în ultimii ani, pentru evoluţiile sale ca luptător la Oyama Karate Constanţa (unde s-a specializat în Karate Kyokushin, iar apoi a evoluat şi la Superkombat), Costin este acum la Bucureşti, unde s-a mutat cu serviciul şi unde se pregăteşte la kickboxing, sub bagheta lui Florin Mina, la Tai Shin Do Gym Academy.
 
Alexandra Florentina este fiica antrenorului, iar ea şi Costin au devenit un cuplu după ce luptătorul a ajuns în capitală, la noul său club. Costin a pregătit din timp momentul în care urma să o întrebe pe Alexandra Florentina dacă acceptă să-i fie soţie şi a apelat la fratele său geamăn, Alin, să-l ajute la „regie“, ca un veritabil „complice“.

„Şi răspunsul a fost Da!“ 

Costin se afla la Constanţa, pentru mai multe examene, iar Alexandra Florentina a venit la mare, într-un weekend. Luptătorul cumpărase de două zile inelul de logodnă, iar în seara plănuită a mers cu iubita sa pe faleza Cazinoului, sub pretextul că trebuie să întâlnească nişte prieteni. La faţa locului, surpriză însă! Pe când erau în faţa Cazinoului, sportivul a îngenuncheat şi i-a oferit inelul.
 
„Alexandrei i-au dat lacrimile. S-a bucurat foarte tare“, a povestit Costin. „Şi răspunsul a fost «Da!»“, este mesajul care a însoţit pe Facebook imaginea de la cererea în căsătorie.

Cununie civilă de ziua lui Costin 

Alexandra Florentina nu este străină de sport. În copilărie, a practicat gimnastica, iar apoi a făcut kickboxing de performanţă, pregătită de tatăl ei. În prezent, este instructor de fitness. Cununia civilă va avea loc în acest an, pe 28 octombrie, în ziua în care Costin va împlini 27 de ani!

„Nota 10 la impresia artistică!“ 

Vestea logodnei i-a bucurat şi pe cei apropiaţi lui Costin şi Alexandrei. „Felicitări! Casă de piatră şi mulţi ani fericiţi împreună!“, „Mă bucur pentru noi şi vă doresc să fiţi fericiţi şi sănătoşi! Casă de piatră!“, „Frumos din partea ta! Emoţionant! Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră, colegule!“, „Felicitări! Un destin frumos în familie!“, „Felicitări din partea ACS Kickboxing Baia Mare! Oli, Adina şi echipa“, „Oooooo, bine, bineeee! Nota 10 la impresia artistică. Felicitări! Casă de piatră!“, „Ce frumos! Felicitări, scumpilor! Casă de piatră, multă fericire şi tot ceea ce vă doriţi!“, „Dragoste şi fericire!“, „Casă de piatră cu multă sănătate şi iubire alături de iubita ta, viitoarea soţie!“ sau „Frumos, superb, sublimă aşa cerere în căsătorie! Sunteţi un cuplu minunat. Fie ca această iubire să dăinuie până la adânci bătrâneţi! Casă de piatră!“, au fost câteva dintre mesaje.

Meci cu Vlad Hurduc la gala Colosseum 

Vicecampion balcanic la karate kyokushin şi campion european la kickboxing, Costin Mincu va susţine următoarea partidă într-o gală profesionistă pe 16 octombrie a.c., la Sala Polivalentă din Bucureşti, care va găzdui evenimentul Colosseum Tournament.
 
Constănţeanul îl va întâlni într-un superfight incendiar la categoria semigrea pe Vlad Hurduc, de la clubul Scorpions Iaşi. Un alt luptător de la Tai Shin Do Gym Academy, pregătit de Florin Mina, Cristian Milea, va lupta în această gala pentru centura mondială Colosseum la categoria 71 kg.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
KO în runda întâi în finală Costin Mincu, din Constanţa, a devenit campion european la kickboxing (galerie foto)

Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

Luptător la Tai Shin Do Gym Academy Costin Mincu, din Constanţa, va evolua la Campionatul European de kickboxing (galerie foto + video)

Luptătorul Costin Mincu, de la Oyama Karate Constanţa, vicecampion balcanic (galerie foto)

Şi-au trimis în lumea viselor adversarii Dublu impact cu gemenii Alin şi Costin Mincu, din Constanţa (galerie foto)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptătorul Costin Mincu, învingător prin abandon în gala „16. Night of Glory“ de la Viena (galerie foto)

23 Sep 2018 1192

„Bombardierul“ Ion Pascu l-a învins pe „MadMax“ la gala Dynamite Fighting Show

07 Jul 2018 1013

„Bombardierul“ Ion Pascu luptă în gala Dynamite Fighting Show. Vor urca în ring şi Costin Mincu, şi Raul Manoilă

23 Jun 2018 3794

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

21 Apr 2018 5159

Gala Oss Fighters Costin Mincu se luptă la Constanţa cu maghiarul Tibor Varga pentru centura mondială WKF (galerie foto)

16 Mar 2018 2627

O lovitură specialitatea casei Luptătorul Costin Mincu, KO de senzaţie la „Bătălia Titanilor“ (galerie foto)

30 Nov 2017 1980

Au spus „Da!“ într-o zi aparte Luptătorul Costin Mincu şi Alexandra Florentina Mina, instructor de fitness, s-au căsătorit la Bucureşti (galerie foto)

04 Nov 2017 5659

Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

20 Jun 2017 5608

La gala de la Ploieşti, „Colosseum Tournament“, va lupta şi Cristian „The Legend“ Stoica

14 Jun 2017 3964

KO în runda întâi în finală Costin Mincu, din Constanţa, a devenit campion european la kickboxing (galerie foto)

06 May 2017 5231

Luptător la Tai Shin Do Gym Academy Costin Mincu, din Constanţa, va evolua la Campionatul European de kickboxing (galerie foto + video)

12 Apr 2017 4619

Colectiv Procurorii cer unificarea dosarelor pentru ca victimele să poată fi despăgubite

07 Feb 2017 1092

Dosarul Colectiv Mâine, primul termen pe fond

06 Feb 2017 918

La un an de la tragedie Instanța dispune începerea judecării pe fond în dosarul Colectiv

07 Oct 2016 959

Patronii clubului Colectiv, la DNA

23 Sep 2016 935