Politic

Consilierii județeni PNL, donație către UPU din cadrul Spitalului Județean Constanța „Toți banii programați pentru evenimente să meargă către spitale”


Consilierii județeni PNL au donat 200 de teste pentru detectarea COVID Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.
Secretarul general al PNL Constanța, consilierul județean Marian Crușoveanu spune că tot către UPU va ajunge în perioada următoare și o donație de viziere ajustabile, deoarece, cele mai expuse în această perioadă sunt cadrele medicale care se ocupă cu triajul pacienților.

“Momentele cele mai dificile sunt și momentele care ne aduc împreună de cele mai multe ori. În astfel de momente, solidaritatea, grija față de cel de lângă noi, sunt esențiale pentru a ieși puternici din această provocare. De aceea, am considerat că nu e un moment mai bun de a ne implica și de a da mai departe, decât acesta. Fiecare acțiune pe care o întreprindem are ecou. Un efort, cât de mic, rostogolește un bulgăre și se transformă într-o avalanșă de fapte bune. Medicii au nevoie de noi. Iar noi avem nevoie de ei. Putem să-i ajutăm stând acasă, respectând toate regulile, având grijă de cei din jur și donând”, precizează consilierul județean.


Fondurile alocate pe Legea 350, pot fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța

Alesul județean liberal insistă totodată pe faptul că administrația județeană, trebuie să aibă în continuare în atenție sistemul sanitar, spitalele care funcționează în subordinea Consiliului Județean.

“Sunt 3 milioane de lei pe care CJC îi avea pregătiți să fie alocați pe legea 350 către ONG-uri, aceste fonduri vor putea fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța. De asemenea, mai avem o sursă: având în vedere că în perioada următoare toate evenimentele publice sunt anulate, banii alocați către Centrul Cultural Constanța Theodor Constanța pentru evenimentele culturale ar putea fi relocați în cazul în care va fi nevoie Spitalului Județean”, consideră Marian Crușoveanu. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!

04 Jun 2020 920

Inițiatorii platformei „Împreună, Constanța va răsări“, acțiune caritabilă de Ziua Copilului (galerie foto)

01 Jun 2020 683

Bogdan Huțucă (PNL) “Programul guvernamental IMM Invest a fost simplificat! “

30 May 2020 1943

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

29 May 2020 1072

Este ședință de CLM. Consilierii liberali au anunțat că se vor opune mai multor proiecte de pe ordinea de zi

29 May 2020 785

Bogdan Huțucă „PNL va aloca cele mai bune resurse și cei mai buni specialiști pentru a atrage fondurile europene necesare pentru construcția Spitalului Regional”

27 May 2020 1494

Proiectul înființării Spitalului Regional Militar în Constanța, aprobat în Camera Deputaților. MApN îl va construi din fonduri europene și guvernamentale!

27 May 2020 1484

Moțiunea simplă împotriva ministrului Educației, Monica Anisie, a fost adoptată de Camera Deputaților

27 May 2020 561

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

27 May 2020 2573

Camera Deputaților. Monica Anisie „Şcoala românească e sub nivelul provocărilor generaţiilor actuale de elevi“ (video)

25 May 2020 483

Camera Deputaţilor dezbate astăzi moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei

25 May 2020 1746

Mihai Lupu (PNL) “Constanța dispune de oportunități pe care conducătorii județului nu le-au accesat pentru atragerea de investitori”

22 May 2020 1658

PNL le dorește anul acesta. Când ar putea avea loc alegerile locale și parlamentare?

21 May 2020 1437

Mihai Lupu(PNL) “COVID-19 și seceta, lecții pentru noi toți, dobrogenii. Dar avem soluții!”

19 May 2020 2638

Bogdan Huțucă (PNL) “Măsurile economice ale Guvernului PNL produc efecte pozitive”

18 May 2020 1782