Consilierii județeni PNL, donație către UPU din cadrul Spitalului Județean Constanța „Toți banii programați pentru evenimente să meargă către spitale”


Consilierii județeni PNL au donat 200 de teste pentru detectarea COVID Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.
Secretarul general al PNL Constanța, consilierul județean Marian Crușoveanu spune că tot către UPU va ajunge în perioada următoare și o donație de viziere ajustabile, deoarece, cele mai expuse în această perioadă sunt cadrele medicale care se ocupă cu triajul pacienților.

“Momentele cele mai dificile sunt și momentele care ne aduc împreună de cele mai multe ori. În astfel de momente, solidaritatea, grija față de cel de lângă noi, sunt esențiale pentru a ieși puternici din această provocare. De aceea, am considerat că nu e un moment mai bun de a ne implica și de a da mai departe, decât acesta. Fiecare acțiune pe care o întreprindem are ecou. Un efort, cât de mic, rostogolește un bulgăre și se transformă într-o avalanșă de fapte bune. Medicii au nevoie de noi. Iar noi avem nevoie de ei. Putem să-i ajutăm stând acasă, respectând toate regulile, având grijă de cei din jur și donând”, precizează consilierul județean.


Fondurile alocate pe Legea 350, pot fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța

Alesul județean liberal insistă totodată pe faptul că administrația județeană, trebuie să aibă în continuare în atenție sistemul sanitar, spitalele care funcționează în subordinea Consiliului Județean.

“Sunt 3 milioane de lei pe care CJC îi avea pregătiți să fie alocați pe legea 350 către ONG-uri, aceste fonduri vor putea fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța. De asemenea, mai avem o sursă: având în vedere că în perioada următoare toate evenimentele publice sunt anulate, banii alocați către Centrul Cultural Constanța Theodor Constanța pentru evenimentele culturale ar putea fi relocați în cazul în care va fi nevoie Spitalului Județean”, consideră Marian Crușoveanu.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 358

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 543

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 550

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 512

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 754

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 761

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 637

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 672

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 370

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 575

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 464

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 886

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1403

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 583

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 607