Corupția a ucis din nou! Protest USR vineri de la 18.00 la Constanța!

Pentru că au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră.  Pentru că acest cancer al corupției s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de sub control.

Pentru azilele groazei, pentru tânăra lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani, pentru tragedia de la 2 Mai, carnagiul din județul Alba și infernul de la Crevedia, USR Constanța anunță că vineri 1 septembrie de la ora 18.00, se vor aduna pe platoul din fața Prefecturii Constanța, „pentru a ne exprima indignarea, pentru a discuta împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel putem ajuta acolo unde este nevoie".
 
„Corupția a ucis din nou și, inevitabil, o va mai face. Nu e suficient să stăm și să privim de pe margine, să ne arătăm oripilați doar pe rețelele de socializare și să privim, cu lacrimi în ochi, carnagiile prezentate la televizor, gândindu-ne că în locul victimelor am putea fi noi, soții, soțiile, copiii sau părinții noștri.

Înainte de a fi „useriști“, suntem oameni normali, cu familii și aceleași probleme pe care le are fiecare persoană cu buletin de România. În realitate, cu toții suntem potențiale ținte ale teribiliștilor, ale beizadelelor drogate cu mașini puternice, ale incompetenței din Sănătate, ale fiilor și fiicelor de primari milionari în euro, ale interlopilor care plătesc să fie mai presus de Lege, ale nepăsarii și indiferenței politicienilor și șefilor din instituțiile ce ar fi trebuit să ne protejeze. Dată fiind situația actuală, șansele ca oricare dintre noi să fim una dintre victimele prezentate în programele de știri sunt foarte mari.

Ce vrem?

Ne-am propus să dăm un semnal de alarmă asupra faptului că toate aceste nenorociri au în comun CORUPȚIA ce în ultimii ani a fost alimentată și susținută de politicieni PSD și, mai nou, PNL. Fie că vorbim despre vânzarea sau consumul de droguri, despre sistemul de Sănătate, despre Poliție, despre Asistența Socială sau implicarea și competența administrațiilor publice, situația este scăpată de sub control. Trebuie făcut ceva și asta cât mai urgent, deoarece este clar că EI NU AU FĂCUT și NU VOR FACE NIMIC", se arată în comunicatul transmis de USR Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Prefectura Constanța ar putea fi obligată să organizeze referendum la Agigea! Decizia nu este definitivă

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

USR propune o platformă unică pentru prescripţiile medicale

02 Mar 2024 172

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 485

LIVE VIDEO + TEXT Ședință în format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanţa! Iată ce proiecte au fost adoptate (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

29 Feb 2024 1233

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat identitatea vizuală şi sloganul de campanie

28 Feb 2024 535

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion “Procurorul șef Marius Voineag trebuie să plece din fruntea DNA!

28 Feb 2024 656

Când se vor pronunța magistrații în dosarul referendumului de demitere a primarului din Agigea ?

27 Feb 2024 621

USR Constanța invită persoanele cu dizabilități din Constanța la un dialog pentru a afla problemele cu care se confruntă

26 Feb 2024 614

USR și Forța Dreptei au depus moțiune împotriva lui Marcel Boloș

26 Feb 2024 513

Stelian Ion „Traficul rutier din Constanța a fost dat peste cap de primarul Chițac. Noua victimă este cartierul Tomis Nord"!

26 Feb 2024 798

Stelian Ion(USR) „Riviera Tomis sau șoseaua de coastă, argument pentru construirea unor blocuri pe taluzul Constanței”!

24 Feb 2024 826

ZIUA LIVE Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?

22 Feb 2024 959

ZIUA LIVE Stelian Ion despre o posibilă candidatură la Primăria Constanța - „Cred că este o mare șansă să scăpăm de Vergil Chițac la Constanța“ (VIDEO)

22 Feb 2024 467

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion - „Mă așteptam la comasarea alegerilor. Se vorbește de mult de acest subiect“ (VIDEO)

22 Feb 2024 495

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

21 Feb 2024 588

ZIUA LIVE Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?

21 Feb 2024 817