Politic

Huţucă (PNL) „Domnule primar, dacă vreți să faceți un sistem de Bike Sharing funcțional la Constanța, creați infrastructura”!

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă se întreabă retoric, dacă primarului Făgădău îi place doar să se audă vorbind sau e chiar rupt de acest oraș și problemele lui?
„A te lăuda ca primar că susții și încurajezi transportul pe biciclete în Constanța poate fi cel mult o glumă proastă, dacă nu o bătaie de joc la adresa miilor de constănțeni care chiar își doresc să se deplaseze sau să se plimbe pe două roți.
Domnule Făgădău, în caz că vă înșeală memoria sau poate că cineva din Primărie chiar vă minte cât de priceput și implicat sunteți, vă reamintesc faptul că în Constanța ultimilor ani nu s-a construit nici măcar un centimetru de pistă pentru biciclete. Vă umflați încă în pene cu acea tijă roșie de pe bd-ul Tomis, pe care o notați ca pe marea realizare a socialismului pesedist de la Constanța. O pistă total nefuncțională deoarece începe de nicăieri și duce niciunde.
Așadar, domnule Făgădău, dacă vreți să faceți un sistem de Bike Sharing funcțional la Constanța, ar fi trebuit înainte să creați infrastructura pentru cicliști. Orașul ar fi trebuit să fie străbătut de la capăt la altul, din toate zonele și toate punctele, de piste pentru bicicliști. În plus, ați omis un lucru cât se poate de esențial, pe care alte orașe îl iau în serios: educația rutieră a elevilor și tinerilor. Știați că în Oradea și Cluj școlile au poligoane speciale în curtea școlii unde elevii învață să meargă pe bicicletă respectând regulile de circulație și gestionând situații reale de trafic?
Fără aceste lucruri, domnule Făgădău, bicicletele pe care vreți să le puneți în circulație vor aduce cu ele valuri de accidente deoarece nu există nici infrastructură și nici programe de educație rutieră” – susţine deputatul PNL, Bogdan Huţucă.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Techirghiol se racordează la rețeaua de gaz Bogdan Huțucă (PNL)- “Oamenii din județul Constanța trebuie să aibă acces la condiții de viață cât mai bune. Sper ca epoca buteliilor să se încheie cât mai repede” (galerie foto)

03 Jul 2020 1210

Președintele PNL, Bogdan Huțucă, le răspunde celor din USR-PLUS “Vreau să discutăm despre proiecte pentru Constanța , nu despre împărțit funcții”!

22 Jun 2020 1626

Bogdan Huțucă “Nedreptatea ia sfârșit. Demersurile PNL de tăiere a pensiilor speciale au dat roade”

18 Jun 2020 1364

Huțucă (PNL) „Prelungirea stării de alertă este necesară. PSD vrea să riște sănătatea românilor pentru jocuri electorale meschine”

16 Jun 2020 1279

Bogdan Huțucă (PNL) “PIB-ul va crește semnificativ odată cu darea în exploatare a autostrăzii de la Nădlac la Constanţa”

12 Jun 2020 1428

Vești bune de la Ministerul Transporturilor. Până pe 15 septembrie, pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere

09 Jun 2020 1416

Interviu cu președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă, „Sprijinirea angajaților și angajatorilor sunt baza relansării economiei“

04 Jun 2020 2535

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Măsurile active pentru sprijinirea angajaților reprezintă garanția pentru relansarea economică“

04 Jun 2020 676

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!

04 Jun 2020 3077

Bogdan Huțucă (PNL) “Programul guvernamental IMM Invest a fost simplificat! “

30 May 2020 2206

Bogdan Huțucă „PNL va aloca cele mai bune resurse și cei mai buni specialiști pentru a atrage fondurile europene necesare pentru construcția Spitalului Regional”

27 May 2020 1809

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

27 May 2020 2723

De la tribuna Parlamentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase interesele de partid și să lucreze în interesul românilor

20 May 2020 2126

Bogdan Huțucă (PNL) “Măsurile economice ale Guvernului PNL produc efecte pozitive”

18 May 2020 1927

Bogdan Huțucă (PNL) “Înainte ca PSD-iștii de la Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc de 20 de ani”

16 May 2020 3993