Politic

LIVE TEXT USR Constanța, prima conferință după ce au pierdut alegerile prezidențiale. Ce mesaje transmit liderii lor (galerie foto)


 În aceste momente, la sediul USR Constanţa, are loc o conferinţa de presă.

Reprezentații USR Constanța fac un bilanț al rezultatului primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale și prezintă strategia pentru următorul hop important pentru ei, alegerile locale.

Conferința de presă este susținută de deputatul Stelian Ion, senatorul Ramona Dinu, președintele Organizației Județene, Remus Negoi și președintele Organizației Municipale Constanța, Dumitru Caragheorghe.

"Am obținut rezultate satisfăcătoare, nu suntem neaparat mulțumiți. Ne vom pregăti pentru runda următoare, pentru runda de alegeri locale. În momentul acesta vom intra in linie dreaptă pentru alegerile locale" a declarat Remus Negoi, președintele filialei județene USR Constanța.
La rândul lui, deputatul Stelian Ion a urat La mulți ani tuturor dobrogenilor. “Ar fi fost un moment oportun să aibe loc dezbateri pe teme culturale, istorice. Decebal Făgădău nu procedează corect, ci, ca predecesorul lui, Mazăre, să le dea fasole și ciolan afumat. Este foarte trist”, a spus Ion.
Vorbind despre alegerile prezidențiale și rezultalele obținute, au fost slăbuțe.
Stelian Ion l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru scorul obținut și a anunțat că se va realiza o analiză să vedem în interiorul filialei pentru a se vedea unde s-a greșit iar acestea vor fi corectate la alegerile locale și parlamentare.
O astfel de analiză se va realiza și la nivel național.
Reprezentanții USR  au criticat modul în care primarul Decebal Făgădău a înțeles să sărbătorească Ziua Dobrogei, cu tochitura și plăcintă dobrogeană. 
De altfel, Stelian Ion a anunțat că 2020 este anul în care PSD nu va mai conduce prin reprezentanții lor nici municipiul Constanța și nici județul.
Stelian Ion a anunțat deja că întra în competiția pentru Primăria Constanța anul viitor.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică

29 May 2020 1935

Stelian Ion (USR) „Constanța are nevoie de un spital regional veritabil, de anvergură, dotat la standarde internaționale”

29 May 2020 2873

Un spațiu verde din Mamaia propus spre vânzare. Primăria Constanța a scris negru pe alb că nu are nici un plan legat de vreo amenajare

27 May 2020 2143

USR Constanța cere consilierilor locali să nu aprobe vânzările de terenuri proprietate publică sau privată a municipiului

26 May 2020 2669

Recuperarea prejudiciilor Stelian Ion “Am depus împreună cu colegii din USR un proiect de lege prin care averea dobândită prin furt să fie confiscată”

25 May 2020 2090

USR Constanța cere implicarea Ministerului Sănătății “CJC și SCJU își pasează responsabilitatea pe marginea rezolvării aspectelor sesizate de Curtea de Conturi” (documente)

23 May 2020 1471

Președintele USR Constanța, Remus Negoi, cere CJC să renunțe la transformarea clădirii de pe strada Izvor în spațiu pentru arhiva. Ce propuneri a avansat?

22 May 2020 2360

Remus Negoi de la USR critică lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța”Bate orice scenariu de film prost”! (galerie foto)

20 May 2020 2427

Președintele USR Constanța, Remus Negoi „De ce nu iau autoritățile măsuri concrete și predictibile pentru revigorarea turismului pe litoral?”

16 May 2020 3878

Au reînceput tăierile în Pădurea Comorova. Miniștrii Mediului și Economiei, interpelați pe acest subiect de deputatul USR, Stelian Ion (document)

15 May 2020 2873

Proiectul USR “DNA-ul pădurilor”, votat în Camera Deputaților. Stelian Ion “Sănătatea mediului este o temă cu adevărat majoră pentru societate”!

14 May 2020 2567

Pentru degrevarea aglomerației de pe Otopeni, USR Constanța propune ca o parte din zboruri să fie preluate de aeroportul de la Mihail Kogălniceanu

12 May 2020 2695

USR Constanța “Primăria Constanței reduce suprafața trotuarelor creând piste de biciclete nefuncționale pe trotuar”. Explicațiile de ordin tehnic ale municipalității

11 May 2020 2924

Noi proiecte USR pentru desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților și modificarea legilor Justiției

09 May 2020 3392

USR Constanța cheamă la aceeași masă oamenii politici, administrația, societate civilă, dezvoltatori imobiliari și pentru dezvoltarea coerentă a urbei

07 May 2020 2029