Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac


Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția lansată astăzi de organizația locale a USR , prin care constănțenii au ocazia să-i ceară demisia primarului PNL, Vergil Chițac. Stroe mai spune că PSD Constanța nu s-ar fi aflat niciodată într-o alianță ascunsă cu edilul Constanței, de care chiar  propriul partid, (n.r. PNL) se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri.

„După aproape 3 (trei) ani de dezastru și cârdășie politică, reprezentanții USR Constanța au anunțat că au „inițiat” o petiție online pentru demiterea... primarului Vergil Chițac. Fostul lor tovarăș la Constanța.
 
Primar Chițac cu care, după ce s-a bălăcărit reciproc cu candidatul Stelian Ion-USR, au legat imediat după alegeri o frumoasă prietenie, oferindu-le, USR-ului, un viceprimar. Viceprimar de mucava, de vitrină, ce-i drept, dar au dat bine voturile la unison în Consiliul Local Constanța. Spre disperarea constănțenilor.
 
Acum, după aproape ani de la pronunțarea divorțului PNL-USR la nivel național, după ce au mai stat la Constanța în concubinaj politic o perioadă, s-au găsit să facă și partajul, dar cu catrafusele în stradă.

PSD Constanța nu s-a aflat NICIUN MOMENT în alianță cu primarul-catastrofă Chițac, de care până și PNL se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri. Nici măcar după intrarea PSD la guvernare!

 
„Vom iniția o petiție online prin care constănțenii să se răcorească” zice Stelian Ion, fostul aliat al primarului Chițac - deși mai bună ar fi fost o bere rece. Amară, ca și ipocrizia USR Constanța, care a fost parte activă la dezastrul și debandada din oraș, pe care i-o impută acum exclusiv primarului-autist, care nu comunică și n-are nicio treabă cu constănțenii. Nici ei, USR, n-au avut nicio treabă.
 
Îi urăm „succesuri” domnului Stelian, într-un demers pe care trebuia să-l facă demult, măcar de când au ieșit de la guvernare și nu mai erau aliați cu (aproape fostul) partid al actualului și viitorului fost primar al Constanței, Chițac. În loc de asta, au ales să-l sprijine și să-i valideze în continuare acțiunile aberante din municipiu. Probabil i-au tras de urechi șefii USR de la București și i-au pus să se lepede de Satana.
Târziu. Foarte târziu", a scris senatorul Felix Stroe pe pagina sa de Facebook.

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Senatorul Felix Stroe, președintele PSD Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Sep 2023 685

Senatorul Felix Stroe, la 22 de ani de la atacurile teroriștilor asupra Turnurilor Gemene în SUA "Dumnezeu să-i odihnească pe toți, iar nouă să ne dea înțelepciunea de pe urmă”

11 Sep 2023 466

Senatorul PSD Felix Stroe, prezent la inaugurarea podului suspendat peste Dunăre de la Brăila (GALERIE FOTO)

06 Jul 2023 802

Stroe Felix, senator PSD „Cerințele de autorizare și construire pentru beach-baruri sunt aceleași ca pentru un bloc de 10 etaje"!

27 Jun 2023 1129

Felix Stroe pune capăt speculațiilor privind cooptarea lui Mihai Lupu în partid „Acest subiect nu există și nu a existat în PSD Constanța”!

25 Jun 2023 1668

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre acuzațiile aduse lui Mihai Lupu „Încă o dată că PNL are o mare problemă, pe care va trebui să o gestioneze“

14 Jun 2023 2426

Senatorul Felix Stroe, alături de mai mulți primari din județul Constanța, la Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării

30 May 2023 1071

Senatorul Felix Stroe critică neinvitarea artiștilor constănțeni la evenimentele dedicate Zilelor Constanței

19 May 2023 1241

Tragedie la Lumina Senatorul PSD Felix Stroe- „Deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină“

11 May 2023 2922

Senatorul PSD Felix Stroe „Doi colegi din cadrul RAJA SA Constanța s-au stins, într-un tragic accident“

04 May 2023 3635

A murit Anton Burcea, fost primar al comunei Adamclisi

23 Apr 2023 2967

Ia în calcul o candidatură la Consiliul Județean Felix Stroe, președintele PSD Constanța - „Zece primari care acum reprezintă alte partide vor candida în 2024 din partea PSD” (VIDEO)

08 Apr 2023 2367

LIVE. Reprezentanții organizației județene PSD Constanța anunță numele care ar putea intra în competiția pentru desemnarea candidatului la Primărie (FOTO)

06 Apr 2023 3691

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

05 Mar 2023 2092

#Dobrogea144 Felix Stroe, senator și președinte PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1799