Politic

Ședință cu final așteptat. Septimiu Bourceanu, desemnat coordonator al filialei PNL Constanța

Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Permanent Județean pentru a desemna coordonatorul filialei municipale, după ce, joi seară, George Muhscină a demisionat din funcția de președinte. Conform statutului partidului, organizația ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Septimiu Bourceanu a fost desemnat coordonator al organizației de la municipiu.
Bourceanu este și prim-vicepreședinte la organizația județeană a organizației județene a PNL Constanța, în urma alegerilor de anul trecut, iar la nivelul organizației municipale, după cum a mărturisit, va avea în responsabilitate organizarea alegerilor pentru desemnarea unui nou lider.
 
„Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane“, a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.
 
Despre desemnarea lui Septimiu Bourceanu în calitate de coordonator al filialei municipale se știa totuși de câteva zile. Surse politice susțin că acesta ar putea participa și la alegerile interne și astfel să devină președintele filialei, cu aspirații spre o candidatură la alegerile locale din 2020.
 

George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL


George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL.
El și-a anunțat colegii joi seară, în cadrul unei ședințe de Birou Municipal, că demisionează din motive personale, cel mai probabil legate de problemele de sănătate cu care politicianul s-a confruntat în ultima perioadă. George Muhscină va rămâne totuși liderul consilierilor județeni din CJC.

Vă reamintim că Muhscină a devenit președinte al liberalilor de la municipiu pe 1 aprilie 2017, într-o conferință de alegeri al cărei rezultat a fost contestat fără succes de echipa fostului senator liberal Vergil Chițac, în forurile PNL.
 

Cu cine va lucra Septimiu Bourceanu

 
Cei doi prim-vicepreședinți: Costel Stanca și Marius Enescu.
Vicepreședinții Biroului Politic Municipal: Claudiu Drumea, Marius Pricopie, Costin Avătavului, Liviu Popa, Bogdan Barață, Cristina Văsii, Raluca Trandafir și Ion Tofoleanu. 
 
Biroul Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța va prelua magistralele de distribuție a energiei termice de la CET (galerie foto)

22 Aug 2019 805

Preluarea magistralelor CET, subiect de campanie electorală. Liberalii şi primarul Făgădău îşi umflă muşchii pe spatele constănţenilor

21 Aug 2019 577

Decebal Făgădău se întâlneşte cu consilierii locali. Se va discuta reluarea votului privind termia

20 Aug 2019 538

PNL îl somează pe Decebal Făgădău să refacă proiectul de reabilitare a rețelei termice și să vină cu el în fața consilierilor

19 Aug 2019 627

Palaz sesizează ANI Chiţac, senator al României cu sprijinul lui John Skantzikas, grecul împrumutat de Radu Mazăre cu 600.000 de euro (document)

15 Aug 2019 2001

OUG 51/2019, motiv de scandal între liberali şi conducerea Consiliului Judeţean Constanţa. „Transportul public, comercial, al elevilor şi al persoanelor cu handicap, în pericol“ (documente)

14 Aug 2019 263

Raport de activitate Interpelări, amendamente, puncte de vedere şi luări de cuvânt ale alesului local PNL Ioan Solomon

14 Aug 2019 398

Din 10 august, PNL începe campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale

09 Aug 2019 498

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

09 Aug 2019 642

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 422

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor inițiate de primar, în Constanța se va circula cel puțin la fel de greu ca în capitală!“

07 Aug 2019 710

PNL va strange semnături pentru candidatura lui Iohannis la prezidenţiale

06 Aug 2019 361

Interesele dobrogenilor, îngropate în sertarele Parlamentului Proiectul de lege privind anularea taxelor de pod de la Giurgeni şi Feteşti nu a mai ajuns la Camera Deputaţilor

06 Aug 2019 669

Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

05 Aug 2019 1066

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu

03 Aug 2019 546