Politic

Ședință cu final așteptat. Septimiu Bourceanu, desemnat coordonator al filialei PNL Constanța

Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Permanent Județean pentru a desemna coordonatorul filialei municipale, după ce, joi seară, George Muhscină a demisionat din funcția de președinte. Conform statutului partidului, organizația ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Septimiu Bourceanu a fost desemnat coordonator al organizației de la municipiu.
Bourceanu este și prim-vicepreședinte la organizația județeană a organizației județene a PNL Constanța, în urma alegerilor de anul trecut, iar la nivelul organizației municipale, după cum a mărturisit, va avea în responsabilitate organizarea alegerilor pentru desemnarea unui nou lider.
 
„Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane“, a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.
 
Despre desemnarea lui Septimiu Bourceanu în calitate de coordonator al filialei municipale se știa totuși de câteva zile. Surse politice susțin că acesta ar putea participa și la alegerile interne și astfel să devină președintele filialei, cu aspirații spre o candidatură la alegerile locale din 2020.
 

George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL


George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL.
El și-a anunțat colegii joi seară, în cadrul unei ședințe de Birou Municipal, că demisionează din motive personale, cel mai probabil legate de problemele de sănătate cu care politicianul s-a confruntat în ultima perioadă. George Muhscină va rămâne totuși liderul consilierilor județeni din CJC.

Vă reamintim că Muhscină a devenit președinte al liberalilor de la municipiu pe 1 aprilie 2017, într-o conferință de alegeri al cărei rezultat a fost contestat fără succes de echipa fostului senator liberal Vergil Chițac, în forurile PNL.
 

Cu cine va lucra Septimiu Bourceanu

 
Cei doi prim-vicepreședinți: Costel Stanca și Marius Enescu.
Vicepreședinții Biroului Politic Municipal: Claudiu Drumea, Marius Pricopie, Costin Avătavului, Liviu Popa, Bogdan Barață, Cristina Văsii, Raluca Trandafir și Ion Tofoleanu. 

 
Biroul Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Medicul Adriana Câmpeanu, candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL Constanța ”Este nevoie să aducem îmbunătățiri legii sănătății”

31 Oct 2020 1755

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

31 Oct 2020 1817

Se organizează ședința de constituire a noului CL Mangalia

30 Oct 2020 694

Ansamblu turistic ridicat în Mamaia de Euro Vial Residence a primit autorizația de construire pentru supraetajarea cu încă un etaj

30 Oct 2020 838

Spitalele din județul Constanța, date exemplu de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Mai multe paturi pentru bolnavii de Covid-19

30 Oct 2020 2620

Ludovic Orban, declarații de presă după constituirea CLM ȘI CJC „PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș“ (live)

29 Oct 2020 959

Organizația PNL Castelu contestă în instanță validarea mandatului unui consilier exclus din partid imediat după alegerile locale

28 Oct 2020 784

Judecătorii de la Medgidia au validat mandatele aleșilor locali din Consiliul Local Castelu, județul Constanța (documente)

27 Oct 2020 386

Tribunalul Constanța a validat dosarele supleanților care îi vor înlocui pe aleșii care s-au retras din Consiliul Județean Constanța

27 Oct 2020 1582

Doliu în PNL A murit „doamna de fier” Viorica Quintus!

26 Oct 2020 925

PNL. Proiect pentru modificarea Legii nr. 544/2001. Sancțiuni

25 Oct 2020 1970

Au fost validați consilierii locali din comuna Pantelimon, județul Constanța

23 Oct 2020 1995

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 3174

Mihaela Scrieciu, candidat PNL Constanța la parlamentare „Am fost confirmată cu SARS-CoV-2“

21 Oct 2020 2189

LIVE VIDEO. PNL Constanța a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare. Declarații ale politicienilor

21 Oct 2020 2342