Politic

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

 

· Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord
· Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă
 
Deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord. 
Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă.
“Am notat și nevoia unei piețe agroalimentare moderne. Promisiunea reabilitării Pieței Pescăruș (Filipescu) nu a fost respectată de actuala administrație locală.
Vom continua să ne întâlnim cu constănțenii. Așa vom avem o imagine clară a tuturor deficiențelor pe care le reclamă oamenii și vom putea căuta soluții pentru rezolvarea lor.
Dialogul, schimbul de idei și păreri, comunicarea deschisă - acestea sunt ingredientele modului nostru de lucru. Cu alte cuvinte, munca în echipă. Celor care formează echipa mea - colegi, colaboratori și voluntari, toți niște oameni extraordinari și dedicați - le mulțumesc pentru implicare și pentru energia de care dau dovadă în fiecare zi!”, a declarat Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
Citește și:

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!
 
Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”
 
Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)
 
Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”
 
Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare
 
Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pune de-o nouă investiție imobiliară în Faleză Nord. PUZ-ul se află în consultare publică (documente)

24 Sep 2020 1021

Accident în Constanța, zona Faleză Nord! Două mașini avariate

15 Sep 2020 968

Suspendare respinsă, complet recuzat Bloc de șapte etaje pe „spații verzi“, în Faleză Nord? „Cărțile se fac“ la Curtea de Apel

11 Sep 2020 697

Acțiune pentru prevenirea furturilor, în Eforie Nord

02 Sep 2020 332

Constanța Caravana Zbumzzi aduce teatrul de păpuși în parcuri și pe plajă!

26 Aug 2020 1469

Se modernizează Piața „Pescăruș“, din cartierul constănțean Faleză Nord

19 Aug 2020 464

„Fata babei și fata moșului“, povestea de marți propusă de „Hip Hip Zbumzzi- Caravana Zbumzzi”

14 Aug 2020 559

Continuă lucrările de recondiționare, de pe Faleza Cazinoului

13 Aug 2020 383

Apele Române Dobrogea Litoral revendică în instanță o bucată de plajă din Agigea, parțial, faleze din Olimp și Constanța și plaja din fața restaurantului Pescăria lui Matei

12 Aug 2020 2858

Contraatacul vecinilor Un nou demers în instanță. Este vizat un viitor bloc cu șapte etaje, din Faleză Nord

03 Aug 2020 653

UPDATE. Oficial. Constanța ATV căzut în mare, în zona Faleză Nord

23 Jul 2020 910

Proiectele PRO România pentru Constanța Mircea Titus Dobre - “Portul de Agrement „Diamant” va transforma municipiul Constanța într-un important oraș turistic”!

22 Jul 2020 2190

Constănțeanul supărat “În această vară, Faleza Nord a devenit stațiune pentru oamenii amărâți cu figuri de Mamaia”

21 Jul 2020 21205

Municipiul Constanța, bun de plată. Suma totală este o mică avere și are legătură cu un cartier din Faleză Nord. Cazul a ajuns la Curtea de Apel

20 Jul 2020 1893

Poliția a cerut Primăriei Constanța restricționarea accesului auto în zona plajei 3 Papuci

12 Jul 2020 1496