Politic

USR Constanţa a prezentat un bilanţ al activităţii. Vrea să ţină în priză autorităţile publice locale

Organizaţia judeţeană a USR Constanţa a prezentat, ieri, câteva dintre proiectele şi acţiunile pe care le-a desfăşurat la nivelul municipiului Constanţa.
 
Preşedintele organizaţiei, Remus Negoi, a anunţat că membrii USR vor continua să fie prezenţi la fiecare şedinţă de Consiliu Local Municipal, pentru a monitoriza toate deciziile luate la nivelul urbei.
 
Membrii USR au vorbit despre proiectele importante, printre acestea regăsindu-se cele referitoare la starea locurilor de joacă din municipiu. Chiar dacă sunt o mână de oameni, spre deosebire de organizaţiile partidelor cu tradiţie, aceştia au elaborat şi un proiect de modernizare şi reabilitare a acestora, precum şi un regulament pentru buna gestionare a acestor spaţii. Totodată, reprezentanţii USR intenţionează să vină cu soluţii şi pentru îmbunătăţirea transportului cu maxi-taxi din zona metropolitană, iar un alt proiect vizează deschiderea curţilor şcolilor din municipiu, pentru practicarea sportului de către copii.
 
Nu este lipsit de importanţă faptul că USR a fost singura formaţiune politică de pe plan local care a depus la sediul Primăriei şi un regulament privind asigurarea suprafeţei minime de spaţii verzi pentru lucrările de construcţii şi amenajări autorizate pe raza municipiului.
 
În ultimele două luni, aceştia au depus şi 25 de sesizări către autorităţile publice. Rata de răspuns a fost de 70%, spune preşedintele Remus Negoi. În baza datelor culese din partea Primăriei Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Agenţiei de Protecţie a Mediului şi ISU „Dobrogea“, USR Constanţa va iniţia noi proiecte în vederea dezvoltării urbane.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul „Tu decizi pentru Constanţa“ a fost înregistrat la secretariatul Consiliului Local Municipal

18 Feb 2019 482

Un milion de cetăţeni au semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice“ USR îi cere preşedintelui Iohannis referendum pe justiţie

15 Feb 2019 536

Stelian Ion (USR) solicită Ministerului Justiţiei să prezinte ce demersuri a efectuat pentru extrădarea din Madagascar a lui Radu Ştefan Mazăre (document)

14 Feb 2019 710

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion a formulat o interpelare către Ministerul Finanțelor Publice. Are legătură cu Dosarul Retrocedărilor

13 Feb 2019 529

Proiectul „Tu decizi pentru Constanţa!“, iniţiat de PNL şi USR, a intrat în linie dreaptă

13 Feb 2019 821

USR și PNL cer anchetă parlamentară privind ultima rectificare bugetară efectuată de Guvernul Dăncilă în 2018

10 Feb 2019 290

UPDATE. USR Constanța, conferință de presă legată de noua alianță și semnăturile #FărăPenali dispărute (galerie foto)

08 Feb 2019 806

În contextul epidemiei de gripă Senatoarea USR Ramona Dinu îi cere ministrului Sănătăţii o situaţie a cabinetelor medicale şcolare şi universitare (document)

07 Feb 2019 560

CCR Prin modificările legislative referitoare la abuzul în serviciu, statul pierde pârghiile necesare pedepsirii corespunzătoare a acestei infracţiuni

06 Feb 2019 392

„Fără penali“, prioritatea USR pentru noua sesiune parlamentară

06 Feb 2019 539

PLUS Constanţa, despre formarea Alianţei 2020 USR-PLUS

04 Feb 2019 672

Prioritățile sesiunii parlamentare și o eventuală alianță cu PLUS, pe agenda Comitetului politic al USR

02 Feb 2019 672

Curtea Constituţională a României Legea de desecretizare a hotărârii CSAT referitoare la protocoale este neconstituțională

30 Jan 2019 330

Deputatul Stelian Ion (USR), despre asaltul PSD la BNR!

28 Jan 2019 522

Sute de sibieni protestează. Printre ei, și deputatul Dan Barna

25 Jan 2019 283