Observator de Constanta Olga Zeicu, inlocuita cu Ani Marcu

Membra de zece ani a PNL, Ani Marcu va fi interimarul Organizatiei de Femei din PNL.
Noul presedinte al femeilor liberale de la Municipiu lucreaza in domeniul bancar si a activat in cadrul mai multor banci.

Demisia Olgai Zeicu de la conducerea Organizatiei de Femei Liberale si, mai apoi, demisia, in bloc, a intregului Birou Politic al Organizatiei de la Constanta au adus in prim-planul activitatilor liberale crearea unei noi strategii, a aducerii unei noi echipe. Dupa mai bine de doua saptamani, se pare ca solutia liberala exista si urmeaza ca, din aceasta saptamana, sa fie pusa in aplicare.

Contactat telefonic, presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat, pentru „Observator” de Constanta, ca, „de saptamana viitoare (n.r. – saptamana in curs), va exista un Birou interimar la nivelul Organizatiei de Femei a PNL Constanta”.

Intrebat cine va conduce acest Birou, parlamentarul a precizat ca Ani Marcu urmeaza sa preia interimatul Organizatiei de Femei, aceasta fiind singura care va decide pe cine va coopta pentru conducere. „Ma bucur foarte mult ca a acceptat propunerea de a conduce Organizatia de Femei a PNL Constanta. Am incredere ca va face tot ce-i sta in puteri pentru a veni cu solutii concrete pentru strategiile liberale si ne va fi alaturi in toate actiunile noastre. Ani Marcu este o femeie de exceptie!”, a caracterizat-o liderul PNL Constanta.

Cine este Ani Marcu?

Ani Marcu este membru al Partidului National Liberal – Organizatia Constanta de peste zece ani, iar aceasta nu ar fi prima data cand activeaza intr-o structura de conducere in cadrul partidului. Marcu a facut parte din conducerea municipala a partidului si in perioada interimatului liberalului Constantin Matei, cand, spune Dragomir, „a dat dovada de o competenta profesionala demna de apreciat”. De asemenea, a participat activ la organizarea actiunilor din cadrul PNL Constanta, fiind in prima linie si la pregatirea concursului „Femei de succes”, desfasurat la Constanta.

Din punct de vedere profesional, Ani Marcu vine din sistemul bancar. A lucrat la Piraeus Bank, Banca Transilvania si BRD Groupe Societe Generale, tot in cadrul unei banci lucrand si in acest moment.

Mai trebuie spus ca Biroul Politic Local pe care urmeaza sa si-l formeze va aduna un numar de aproximativ 15 femei, pe care le va conduce pana la viitoarele alegeri din cadrul organizatiei.



Activitati, si in Organizatia Judeteana

Intrebat care vor fi actiunile Organizatiei Judetene a PNL Constanta pe timpul verii, presedintele liberalilor ne-a vorbit despre „organizarea bazei de date a partidului, care trebuie pusa la punct”. „Se impune sa triem membrii activi de simpatizanti si sa identificam candidatii pentru urmatoarele alegeri locale – acolo unde nu sunt. Ne gandim ca, pana la sfarsitul verii, sa avem echipele intregite in majoritatea localitatilor”, a explicat Gheorghe Dragomir.

Demisia


Amintim ca presedintele Organizatiei de Femei din PNL, reconfirmat in data de 11 aprilie, la Adunarea Generala de Alegeri a Organizatiei Femeilor Liberale, a decis sa se retraga din aceasta functie din considerente care tin de „modul in care s-au desfasuerat alegerile” – dupa cum a declarat chiar Olga Zeicu, pentru „Observator” de Constanta.

Demisia i-a fost trimisa, se pare, presedintelui Gheorghe Dragomir printr-o scrisoare deschisa, pentru a nu se face valva, mai ales ca, tocmai atunci, erau in desfasurare alegerile de la Organizatia Judeteana.

Doua saptamani mai tarziu, toate colegele acesteia si-au prezentat, la randul lor, demisiile, in semn de solidaritate.

Tot intr-un interviu acordat cotidianului „Observator”, Olga Zeicu a acuzat conducerea actuala a organizatiei ca „a transformat PNL Constanta intr-un SRL”, vizati fiind, in primul rand, Victor Manea – ales presedinte al Organizatiei Municipale Constanta a PNL – si deputatul Gheorghe Dragomir, reconfirmat presedinte la judet.

www.observator.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 387

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 422

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 584

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 679

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 613

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 636

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 353

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 549

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 440

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 844

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1384

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 571

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 589

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 943

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 1662