Antrenamente părinte - copil la CS Marina Constanța. Taekwondo WT și Judo / Ju Jitsu. „A fost minunat să-i vedem la treabă!“ (GALERIE FOTO)


 
  • Demersul a fost anunțat încă de anul trecut, din luna decembrie, cu ocazia inaugurării noii săli a clubului constănțean.
 
Inițiativă inedită a Clubului Sportiv Marina Constanța, care a demarat un program de antrenamente părinte - copil, în care sportivii se pregătesc alături de părinții lor. S-au derulat deja în acest mod ședințe la Judo / Ju Jitsu și la Taekwondo WT, iar participanții au apreciat cu mic, cu mare acest gen de antrenament.
 
„O reușită! A fost minunat să vedem părinții și copiii la treabă. La Marina comuniunea Părinte - Copil este foarte importantă! Ea contribuie la dezvoltarea emoțională a sportivilor. S-au distrat și s-au legat prietenii! Felicitări tuturor! Hai, Marina!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului constănțean. Inițiativa a fost anunțată încă de anul trecut, din luna decembrie, cu ocazia inaugurării noii săli a clubului de la Constanța. „E o sală dedicată sportului de masă, dar și antrenamentelor pe care noi ni le dorim părinte - copil. Părintele își aduce copilul la sală și are ocazia să facă și el în același timp pregătire. Cred că acest element de noutate dă un plus valoare sălii“, declarat Dan - Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța.
 
Părinții și copiii au primit foarte bine antrenamentele „la dublu“. „Foarte frumos și distractiv! Mulțumim pentru inițiativă! Hai Marina!“, „Mulțumim. A fost distractiv“, „Super experiență! Multumim! Hai Marina!“sau „Așteptăm cu interes și următoarele antrenamente!“, au fost câteva mesaje.
 
Khai-Bo Training, sub îndrumarea lui Ionuț Mihalache
 
La CS Marina Constanța, se derulează și Khai-Bo Training, în cadrul programului Marina Intense Training, sub îndrumarea lui Ionuț Mihalache. „Îți dorești un antrenament super energic, unde să lucrezi intens, să capeți tonus muscular, rezistență, dar și să te distrezi în același timp? Hai la singura clasă de Khai-Bo din Constanța, cu Ionuț Mihalache, în cadrul programului Marina Intense Training și te vei bucura de toate acestea, si nu numai! Khai-Bo este un tip de exerciții freestyle combat, executate pe muzică. Lansat la sfârșitul anilor '90, este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. Este o clasă cardio, plină de energie, în timpul căreia se pot arde între 500 și 700 de calorii“, este mesajul clubului.
 
Unul din cei mai vechi practicanți de Taekwondo WT de la CS Marina Constanța, Ionuț Mihalache este coordonator al Centrului Național de SpeedKick (deschis tot la CS Marina Constanța, sub egida Federaţiei Română de Taekwondo WT), instructor al secției de Taekwondo WT, antrenor personal și coordonator al grupei de Khai Bo, Tai Bo și Funcțional Training Adulți, multiplu medaliat la competiționale naționale și internaționale de Taekwondo WT.
 
La Centrul Național de Speedkick, măsurători morfofuncționale
 

La Centrul Național de Speedkick, anul a început prin efectuarea unor măsurători morfofuncționale ce implică execuția unei mișcări controlate executată în regim de forță și viteză pe reacție. Antrenorii și copiii s-au distrat cu echipamentele Zemita și la final au făcut un mic concurs. „Programele Centrului National de Speedkick sunt proiectate pentru a încuraja joaca activă și a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile esențiale necesare practicării artelor marțiale. Îmbinând distracția cu antrenamentul, sportivii Marina au participat la evaluarea pe categorii de vârstă. Antrenorii au înregistrat și au testat nivelul lor de pregătire la momentul actual, iar rezultatele (viteză, reacție, anduranță) au fost foarte bune“, este mesajul clubului.
 
Darius Ionuț Toader, premiat la „Un Crăciun de poezie“ 

 
În finalul anului trecut, Federația Română de Taekwondo WT a lansat proiectul „Un Crăciun de poezie“, la care sportivii au compus poezii și le-au trimis, fiind premiate. Printre câștigători s-a numărat și Darius Ionuț Toader, de la CS Marina Constanța, cu creația „Schiță de iarnă“. „Este un proiect ce a încurajat compunerea unei poezii, rezultatul find premiat substanțial prin contribuția unor prieteni ai Taewondo-ului românesc, ce apreciează și susțin dezideratele federației“, explică federația.
 
41 de sportivi, participanți la Cupa „Centura Albă“
 
CS Marina Constanța a încheiat sezonul competițional 2022 cu o participare la Cupa „Centura Albă“, la categoriile de vârstă  U-8, U-10 și U-12 la judo, la care au evoluat aproximativ 150 de sportivi din Constanța, Galați, Medgidia și Bucuresti. Competiția a fost organizată de CS Pantheon Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța. „La această competiție sectia de judo a clubului nostru, coordonată de sensei Timur Gelal, a participat cu 41 de sportivi, majoritatea debutanți. Îi felicităm cu sinceritate pe toți tinerii noștri sportivi și le mulțumim pentru curajul de a participa la prima competiție. Felicitări părinților și antrenorilor pentru susținere!“, este mesajul CS Marina. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Marina Constanța)
 
Citește și:

Constanța
Cupa Marina, primul eveniment ju-jitsu beach games. „Va avea un mare impact“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minifotbal Constanța Campionii de la CS CFR TTS Arsenal Inel II, start cu dreptul în 2024

09 Jan 2024 1043

Constanța Gala Premiilor Marina 2023. Miruna Daniela Iuga, cel mai bun sportiv din acest an al clubului (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Dec 2023 2131

Sportivii de la CS Marina Constanța, noi medalii la Taekwondo WT, judo și Ju Jitsu, în competiții interne (GALERIE FOTO)

16 Nov 2023 1469

Taekwondo WT Karina Luncași și Daria Platon, de la CS Marina Constanța, pe podium la Dracula Open 2023 (GALERIE FOTO)

01 Nov 2023 889

Ju-Jitsu Sportivi de la CS Marina Constanța, participanți la Campionatul Mondial și la Cupa Mondială

18 Aug 2023 1036

Ziua Porților Deschise 2023 CS Marina, demonstrație de arte marțiale în portul militar Constanța (GALERIE FOTO)

06 Aug 2023 1260

Adrian Bisoceanu, de la CS Marina Constanța, campion național universitar la Taekwondo WT (GALERIE FOTO)

10 May 2023 2020

CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

01 May 2023 1607

CS Marina Constanța Miruna Iuga va participa la European Open School Combat Games, în Serbia

28 Apr 2023 1267

Constanța Cupa Marina, primul eveniment ju-jitsu beach games. „Va avea un mare impact“

23 Dec 2022 2175

CS Marina Constanța Cei mai buni sportivi pe 2022, premiați. Noua sală a clubului, inaugurată. Centrul Național de speedkick la Taekwondo WT, deschis (GALERIE FOTO)

17 Dec 2022 3862

CS Marina Constanța Răzvan Bangal și Karina Luncași, medaliați la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT (GALERIE FOTO)

05 Dec 2022 1853

CS Marina Constanța, pe locul întâi la judo în clasamentul general al Cupei CSM Sfântu Gheorghe (GALERIE FOTO)

23 Nov 2022 2508

Taekwondo WT Sportivi de la CSC Mihail Kogălniceanu, CS Nicolae Bălcescu și CS Marina Constanța, pe podium la Kyorugi (GALERIE FOTO)

25 Mar 2022 3941

Cu ce sume a premiat municipalitatea performanțele CS Marina Constanța și ale BC Athletic Neptun și Phoenix CSU Simona Halep (DOCUMENTE)

31 Dec 2021 3328