Sport

CS Farul Constanța. Despărțirea de Dumitru Mihăilescu. Ultimul drum „A fost un sufletist. Iubea sportul și respecta sportivii“ (galerie foto + video)

Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul Constanța, trecut în neființă pe neașteptate, la 64 de ani, a fost condus ieri pe ultimul drum.
 
Fost campion național de atletism și fost antrenor, metodist, director și expert sportiv al CS Farul, club pe care l-a slujit cu credință peste 40 de ani, Dumitru Mihăilescu își doarme somnul de veci la Cimitirul Municipal din Constanța, iar ieri, pe ultimul drum, cortegiul funerar a făcut opriri și la sediul clubului, și la stadionul „Farul“, pentru un ultim tur pe pista pe care „Mișu“, așa cum îi spuneau cei apropiați, a obținut performanțe și ca sportiv, și ca antrenor.
 
Cel ce a fost Dumitru Mihăilescu a fost petrecut pe ultimul tur de pistă de familie, prieteni, foști colaboratori, și foști elevi, care au însoțit cu aplauze ieșirea cortegiului mortuar din incinta stadionului. Printre ei, Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Sorin Bașturea, Mihai Orzan, Niculina Chiricuță, Marcelică Tudoriu, Mihai Constantin, Mihaela Ion, Gheorghe Avram sau Niculina Radu.
 
Crucea a fost purtată de Gheorghe Romașcanu, iar tabloul îndoliat de Alexandru Pop, ambii atleți veterani, iar cu ani în urmă pregătiți de Dumitru Mihăilescu. „Am făcut parte din lotul de atleți cu care nea Mișu a participat la primul său cantonament ca antrenor, la Dărmănești. Eu aveam 17 ani pe atunci, iar dânsul - 29“, și-a amintit Alexandru Pop.
 
Dumitru Mihăilescu a fost plâns în continuare. „A plecat la îngeri bunul nostru prieten și coleg Dumitru Mihăilescu (Mișu). Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei!”, „A fost unul dintre stâlpii clubului Farul Constanța, o persoană dăruită sportivilor. Un coleg deosebit, cu mult umor, așa îl voi ține minte!”, „Prietene, Dumnezeu să te odihnească!” sau „Nu îmi vine să cred că s-a stins. Acum o săptămână, îmi spunea că își numără zilele până la pensionare. Și i-am spus că nu cred că rezistă el să fie pensionar. A fost un sufletist. Iubea sportul și respecta sportivii. Era mereu pus pe glume, căuta să fie cât mai pozitiv. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au fost alte câteva mesaje.
 
Sursa foto/video: ZIUA de Constanța
 


 
Citește și:
 
Era în concediu la munte, cu familia Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul, a murit cu 20 de zile înainte de a ieşi la pensie
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în lumea militarilor. Președintele de onoare al Ligii Maiștrilor Militari de Marină s-a stins din viață

21 Feb 2019 2065

Retrospectivă 2018 Decesele care ne-au îndoliat. Ce constănţeni celebri ne-au părăsit anul trecut

11 Jan 2019 1120

„Ai plecat mult prea devreme!” Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul, ar fi împlinit astăzi 65 de ani

12 Aug 2018 815

​Imagini de la eveniment Constanţa. Înmormântarea lui Dumitru Mihăilescu. Ultimul tur de pistă pe stadionul „Farul" (galerie foto+video)

25 Jul 2018 1623

Înmormântarea lui Dumitru Mihăilescu are loc astăzi. Cortegiul funerar va opri şi la CS Farul, şi la stadionul „Farul“

25 Jul 2018 827

Era în concediu la munte, cu familia Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul, a murit cu 20 de zile înainte de a ieşi la pensie

24 Jul 2018 2824

O nouă tragedie a lovit sportul constănţean A murit Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul!

23 Jul 2018 5384

Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul

13 Feb 2018 2931

A murit mama lui Dumitru Mihăilescu, expertul sportiv al CS Farul

29 Nov 2014 1053

Doliu la Clubul Sportiv Farul Constanţa

28 Nov 2014 1536

Cinci medalii obţinute la Belfast Un pompier constănţean a devenit campion mondial (galerie foto)

14 Aug 2013 1725

Campionatul Naţional şi Cupa Farul Clubul Farul şi-a surclasat adversarele la gimnastică aerobică (galerie foto)

01 Oct 2012 2662