CSM Constanța, victorie mare cu Tatabanya George Buricea - „Suntem mândri să reprezentăm România în Europa“

 
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a reușit o victorie mare la debutul în grupa H a întrecerii continentale EHF European League, 29-24 în deplasare cu formația maghiară Tatabanya!
 
George Buricea, antrenor al formației de la malul mării, alături de Ionuț Pușcașu, a subliniat importanța succesului CSM Constanța.  
 

După mulți ani, Constanța câștigă din nou un meci în grupele europene. Nu oricum, nu oriunde și nu împotriva oricui. O victorie contra unei echipe cu experiență internațională, care joacă într-un campionat puternic, are o bijuterie de sală și un buget pe măsură.
 
Din nou, forța grupului, atitudinea de învingători, determinarea și sacrificiul au făcut diferența, nu pentru prima oară, în favoarea noastră în fața unui adversar mai bine cotat. Toate felicitările merg către băieții mei care s-au autodepășit din nou într-un meci cu asemenea miza, într-o deplasare grea avută la debutul în grupele unei competiții europene de nivel înalt.
 
Și toate mulțumirile merg către suporterii veniți cu noi în Ungaria, către constănțenii de acasă și către toți românii care se bucură pentru noi. Suntem mândri să reprezentăm România în Europa, iar sutele de mesaje pe care le-am primit ne dau curajul si forța să ne propunem chiar mai mult de atât - o calificare în primăvara europeană.
 
Nu putem să ne bucurăm prea mult de victorie, pentru că, peste două zile, vom juca în campionat cu U Cluj - un meci dificil în contextul oboselii acumulate în deplasarea din Ungaria, iar marți ne așteaptă un meci infernal în etapa 2 din grupe, contra lui Sporting, o echipă care marchează constant peste 36 de goluri în meciurile ei.
 
Sperăm să jucăm cu o sală plină care să ne susțină până în ultima secundă. Hai, Constanța!
 
P.S.: M-aș bucura ca, indiferent de scor, de formă, de victorii formidabile sau de înfrângeri neașteptate, să rămânem cu toții ancorați în realitate și să susținem echipa și la bine, și la greu. Nu vrem să fim ridicați în slăvi la victorii, dar nici condamnați la înfrângeri. Echilibrul este capital pentru rezultate într-un sezon lung precum cel pe care îl traversăm, a postat George Buricea pe Facebook.

 

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:


Handbal
CSM Constanța, victorie de senzație în deplasare cu Tatabanya, la debutul în grupa din EHF European League (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 289

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 691

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 614

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 485

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 492

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 533

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 422

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 592

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 590

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 469

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 455

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 334

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 447

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 744

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 578