Sport

​De astăzi, se pot achiziționa bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iași

În etapa a treia a turneului play-out din Liga 1, FC Viitorul va întâlni Poli Iași pe teren propriu, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, vineri, 13 martie, de la ora 20.30.

Biletele de intrare la această partidă se pot achiziționa de astăzi, la prețurile de 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de patru. Biletele de acces se pot procura atât online, prin reţeaua bilete.ro, cât şi în reţeaua parteneră, în magazinele Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online.
 
Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 15.30 - 16.00, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
 
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
 
Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Totodată, fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 
Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri, 13 martie, la ora 19.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decisiv pentru calificarea în play-off Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Academica Clinceni

20 Feb 2020 1178

Se pot achiziţiona bilete la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

29 Nov 2019 1111

Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe

07 Nov 2019 1143

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Chindia Târgoviște se pot achiziționa de miercuri

29 Oct 2019 946

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi se pot achiziţiona de joi

19 Sep 2019 751

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Botoșani. Informații despre bilete de acces la meci

08 Aug 2019 1023

Bilete de intrare la meci pentru spectatorii români care vor să vadă KAA Gent - FC Viitorul, în Europa League

22 Jul 2019 1078

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Dinamo se pot achiziţiona de vineri

10 Jul 2019 1849

Semifinala Cupei României Biletele de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova se pot achiziţiona de marţi

22 Apr 2019 936

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB. Informaţii despre biletele de intrare la meci

17 Apr 2019 1638

FC Viitorul joacă vineri la Ovidiu cu Poli Iaşi. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de mâine

12 Feb 2019 1033

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - U Craiova se vor putea achiziţiona de joi

30 Jan 2019 1252

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de joi

17 Oct 2018 1138

Începând de vineri, pot fi achiziţionate bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

27 Sep 2018 906

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FC Union Luxemburg se comercializează de astăzi

17 Jul 2018 1033