HC Dobrogea Sud George Buricea, în „rolul“ lui James Bond. Agentul 077! „Visăm ca returul să continue tot într-o manieră de Hollywood“


 
  • HC Dobrogea Sud Constanța a încheiat anul pe primul loc în Liga Națională.
  • De când a preluat echipa ca antrenor principal, George Buricea are numai victorii.
  • „Agentul 007 a devenit Agentul 077, iar «No Time To Die» ar trebui să se transforme în «No Time To Lose»“, se arată pe pagina de Facebook a HCDS.
 
George Buricea are un parcurs perfect în funcția de antrenor principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța. Cinci victorii din cinci, iar „delfinii“ au încheiat anul pe locul întâi în Liga Națională!
 
Plecând de la asemănarea fizică a lui George Buricea cu actorul care-l interpretează pe marile ecrane pe James Bond și continuând cu aura de invincibilitate pe care o are HCDS până acum cu George pe banca tehnică, demnă - păstrând proporțiile - de un erou de acțiune, pe pagina de Facebook a clubului constănțean s-a făcut o „paralelă“ între principalul constănțean și rolul lui James Bond.
 
„Multă lume ne-a zis că George Buricea seamănă cu James Bond, așa că n-am putut să ne abținem. După ultimele 5 meciuri din campionat, de când a preluat echipa, Agentul 007 a devenit Agentul 077 (n.r. 77 fiind numărul pe care George l-a purtat pe tricou ca handbalist), iar «No Time To Die» ar trebui să se transforme în «No Time To Lose». Îl prinde rolul, nu? Îi mulțumim lui George și băieților pentru finalul de film pe care ni l-au oferit în ultima etapă și visăm ca returul să continue tot într-o manieră de Hollywood. Vacanță acum... și apoi, acțiune! Film din 2021 cu happy end. Producția: Studiourile HCD“, este mesajul de pe pagina de Facebook a HCDS.
 
O lună intensă
 
Înscăunat antrenor principal la echipa de pe litoral după plecarea fostului tehnician, sârbul Djordje Cirkovic, George Buricea a sintetizat într-un mesaj pe o rețea de socializare perioada pe care a petrecut-o până acum în fruntea staff-ului tehnic al „delfinilor“.   
 
„A trecut aproape o lună de când am devenit antrenorul principal al Constanței. O lună în care echipa noastră a câștigat 5 meciuri, dintre care cel puțin 3 au fost împotriva unor adversari dificili. Acum, că a venit vacanța, vă transmit și eu gândurile mele după această lună intensă, care a însemnat enorm pentru mine.
 
Nimic nu anunța ce avea să urmeze din 17 noiembrie, pentru că totul s-a întâmplat pe neașteptate, iar eu aveam planuri mari și din postura de antrenor secund la HCD. Trezit în postura de antrenor principal și într-o situație deloc usoară, am reușit să mă adaptez repede situației, iar asta datorită băieților din echipă și oamenilor din club, cărora țin să le mulțumesc în mod special.
 

Pe lângă spiritul de echipă, grupul nostru a arătat că are valoare și determinare, băieții s-au sacrificat meci de meci și sunt încrezător când privesc spre viitor, mai ales pentru că știu că ne așteaptă un retur extraordinar de greu, prin care nu putem să trecem decât având aceeași atitudine ca în ultimele 5 etape.
 
Din momentul reunirii lotului, vom avea la dispoziâie aproape o lună în care să punem la punct ce nu a mers și să perfecționăm lucrurile care funcționează bine acum. Va fi o vacanță binemeritată, însă diferența se va face în profesionalismul pe care un handbalist trebuie să-l arate în orice moment, nu doar la meciuri și antrenamente.

 
Știm la ce să ne așteptăm în a doua jumătate de sezon, de când cu sistemul fără play-off am trăit pe pielea noastră destule episoade în care am văzut că absolut toate echipele joacă «cu cuțitele pe masa» și niciun meci nu este câștigat dinainte: uneori e mult mai greu decât vă puteți închipui. Suntem puternici, însă. Am demonstrat-o și la Buzău, iar băietii mi-o arată la fiecare meci la care își dau sufletul pe teren, indiferent de adversar.
 
Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ și să privim pe termen lung. Strategia noastră e să construim o echipă din ce în ce mai bună, de la an la an. Pe scheletul actualei echipe să mai aducem jucători de valoare și să ne transformăm în cea mai bună variantă a HCD de până acum. E clar că suntem în primele 3 echipe din România, însă nu vreau să ne mulțumim cu asta și țintesc să progresăm sezon de sezon, să creștem jucătorii români de perspectivă și să ajungem să jucăm în grupele europene.
 
Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în aventura HCD, începând cu oamenii din club și continuând cu Primăria Constanței sau sponsorii care ne susțin activitatea. Ultimii, dar nu cei din urmă: Familia HCD. Cu voi în tribună, putem face ca lucrurile să meargă bine de la meci la meci și de la an la an. Vor fi și momente mai dificile, e foarte important să rămânem ancorați în realitate și să conștientizăm că greul abia de-acum urmează.
 
M-aș bucura ca toți suporterii care ne-au urmat la Buzău și ne-au făcut o surpriză extraordinară prin prezența lor (și nu doar ei) să fie lângă noi și atunci când lucrurile nu vor fi perfecte, pentru că în acele momente avem cea mai mare nevoie de sprijinul lor. HCD e aici pentru voi și nu va pleca nicăieri. Nu e vorba doar despre momentul de acum, când suntem pe primul loc, sau despre meciurile de foc care ne așteaptă în februarie, ci despre ce va urma iar și iar în viața echipei noastre de-a lungul acestei povești frumoase din care facem parte cu toții.
 
Hai, Constanța! Sărbători fericite!“, a punctat George Buricea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
Pe locul întâi în clasament, HC Dobrogea Sud are cea mai bună apărare din Liga Națională. Parcurs perfect acasă (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Teodor Ștefan, de la CSM Constanța „Când am luat mingea, am simțit o atracție. Mi-am spus că nu voi mai dezlipi niciodată balonul de mână“ (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 4166

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

22 Aug 2022 1664

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

03 Aug 2022 2446

Handbal „Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

27 Jul 2022 1505

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1562

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

23 Jul 2022 1838

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

19 Jul 2022 1490

UPDATE „Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2300

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1520

Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

18 Jul 2022 2518

HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav

16 Jul 2022 2108

HC Dobrogea Sud începe pregătirea pentru noul sezon. „Delfinii“ joacă în EHF European League din turul întâi

15 Jul 2022 1919

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1835

HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“

25 Jun 2022 1770

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

22 Jun 2022 1971