Sport

HC Dobrogea Sud se pregăteşte de debut în Liga Naţională Laurenţiu Toma - „Sunt convins că vom reuşi un rezultat frumos“ (galerie foto)Nou-promovata în Liga Naţională HC Dobrogea Sud va debuta în primul eşalon al handbalului românesc pe 30 august, la ora 17.00, cu o partidă pe teren propriu în compania formaţiei Poli Timişoara.

Până atunci, jucătorii pregătiţi de Djordje Cirkovic vor participa, între 23 şi 28 august, la un turneu internaţional amical în Serbia, la care vor mai evolua formaţiile Pick Szeged (Ungaria), Partizan Belgrad (Serbia), Metalurg Skopje (Macedonia), Meshkov Brest (Belarus) şi Nexe (Croaţia).
 
„Meciurile oficiale nu se compară cu cele amicale. Noi vom veni şi după un turneu destul de greu. Timişoara e o echipă bună şi, în plus, s-a întărit, lucru pe care l-a arătat şi în meciurile de pregătire. Dar sperăm să debutăm cu dreptul, cu atât mai mult cu cât jucăm acasă. Cu ajutorul publicului, sunt convins că vom reuşi un rezultat frumos, iar dacă ne va permite scorul, vom încerca să facem şi spectacol. Sunt multe echipe cu care ne vom bate la titlu anul acesta. Eu zic că, la sfârşit, când se va trage linie, vom avea rezultate frumoase“, a declarat extrema dreaptă Laurenţiu Toma.

„Toată lumea ştie cine a fost HCM“

HC Dobrogea Sud a disputat la Constanţa un nou meci amical, cu Dunărea Călăraşi (prima ligă), ocazie cu care şi-a prezentat şi lotul de jucători. Partida i-a revenit formaţiei gazdă cu 37-23 (19-13). „Ne bucurăm că am câştigat. Era important pentru noi. Ne-am mai întâlnit la turneul de la Vaslui, iar meciul a decurs cam la fel şi acolo. E bine că nu avem accidentări, pentru că, deşi suntem mulţi, suntem cam… puţini, pentru că jucătorii noi trebuie să se integreze. Sperăm să o facă cât mai repede. Suntem mulţumiţi de ceea ce arătăm şi de faptul că publicul vine alături de noi şi ne susţine. Mai avem mult de muncă până când echipa va arăta precum HCM, dar tinerii care au venit au valoare şi perspective frumoase. Unii sunt mai timizi, însă, încet-încet, trebuie să-şi dea drumul la joc. E important pentru ei că au ajuns aici, dar şi foarte greu. Toată lumea ştie cine a fost HCM şi ce mentalitate avem cei care am rămas din vechea echipă“, a mai spus Laurenţiu Toma.

Preşedintele jucător

Din lotul HC Dobrogea Sud nu lipsesc jucători precum Ionuţ Stănescu (acesta fiind şi preşedintele echipei), Mladen Rakcevic, Virgil Munteanu, Ionuţ Săulescu, Pedrag Vujadinovic, Laurenţiu Toma, Dan Vasile, Dalibor Cutura, Branislav Angelovski, Alexandru Bologa, Claudiu Subţirică, George Buricea, Bogdan Moisă, Ionuţ Nistor, Dusko Celika, Zoran Nikolic, Dane Sijan sau Nikola Crnoglavac.   

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment În meciul capital din Cupa EHF, HC Dobrogea Sud a suferit un eșec sever la Constanța cu Holstebro (galerie foto)

23 Mar 2019 732

În duelul primelor două clasate, HC Dobrogea Sud II a cedat la Constanța cu CSM Alexandria

23 Mar 2019 519

Ionuţ Stănescu - „Sperăm la o atmosferă de mare meci!“ HC Dobrogea Sud, partidă capitală la Constanţa, cu Holstebro, în Cupa EHF!

23 Mar 2019 664

HC Dobrogea Sud întâlneşte Holstebro la Constanţa, în Cupa EHF „Va fi care pe care!“

22 Mar 2019 435

„Două puncte foarte importante“ HC Dobrogea Sud, parcurs perfect în 2019 în Liga Naţională. Sâmbătă, joacă la Constanţa în Cupa EHF

22 Mar 2019 558

HC Dobrogea Sud, victorie la Constanța cu CSM Focșani 2007

19 Mar 2019 507

HC Dobrogea Sud se confruntă la Constanţa cu echipa pregătită de Sandu Iacob

19 Mar 2019 418

Revista presei locale

18 Mar 2019 452

CSU Neptun Constanţa şi HC Dobrogea Sud II, meciuri în deplasare în Divizia A

16 Mar 2019 371

Revista presei locale

14 Mar 2019 461

HC Dobrogea Sud, două meciuri la rând în Liga Naţională cu echipe din subsolul clasamentului

14 Mar 2019 552

HC Dobrogea Sud Constanța, victorie lejeră cu Universitatea Cluj

12 Mar 2019 559

David contra Goliat Liderul HC Dobrogea Sud întâlneşte la Constanţa lanterna roşie Universitatea Cluj

12 Mar 2019 640

Nu lipseşte nici „Gaşca Zurli“ „Martie - sport şi educaţie în familie“, eveniment la Constanţa, cu momente sportive, artistice şi de promovare

07 Mar 2019 688

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat meciul din deplasare cu CSM Făgăraș

06 Mar 2019 536