La Constanța s-a organizat prima competiție oficială de Fitness Challenge din România (GALERIE FOTO)


 
  • Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele.
 
Premieră națională la Constanța, unde s-a organizat prima competiție oficială de Fitness Challenge din România, Ogen Gym Fitness Challenge. 
 
Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții (Pull Ups, Jefferson Squat, Dips, Lunges, Snatches, Sit Ups) cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele. Totalul repetărilor efectuate reprezintă scorul final, pe baza căruia se stabilește clasamentul. Concursurile sunt deschise tuturor categoriilor de sportivi și sportive. Întrecerea de la Constanța a fost găzduită de sala Ogen Gym, iar pe litoral se va mai desfășura în acest an o întrecere de profil, Miss & Mister Fitness Challenge, pe 13 august, la Mamaia.
 
Constanța deține rezultate deosebite la Fitness Challenge și la competițiile internaționale de top. La ediția 2022 a Campionatului European desfășurat în Spania, la Santa Susanna, Diana Pivniceru, de la CS Farul Constanța, a urcat de patru ori pe podium, cucerind aurul european la Silver Fitness Challenge perechi, alături de Severin Irimia (cei doi devenind astfel campioni europeni la această probă), argint la Silver Individual Fitness Challenge și la Silver Fitness Challenge Team și bronz la Gold Individual Fitness Challenge. De asemenea, la Euro evoluții de nivel a avut și Elena Novac, de la CS Power Gym Constanța, care a obținut trei medalii: aur la Silver Individual Fitness Challenge (campioană europeană) și argint la Gold Individual Fitness Challenge și la Silver Fitness Challenge Team. 
 
Diana Pivniceru este și campioană balcanică la Fitness Challenge, dar și clasată în top 5 la Campionatul Mondial, ea fiind și antenoare a lotului național de Fitness Challenge. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Dan Pandelea)
 
Citește și:

Constănțeanca Diana Pivniceru, antrenoare a lotului național de Fitness Challenge

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ACS Power Gym Constanța Campioana Elena Novac, medalii la President Cup 2024, în Georgia. „O experiență frumoasă“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

09 Apr 2024 811

Constanța Competiția Polar Bear Challenge și-a desemnat câștigătorii (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Feb 2024 811

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, numărul 1 în clasamentul mondial IFBB la Speed Fit și pe 2023! (GALERIE FOTO)

24 Jan 2024 1300

Constanța, pe podium și la Cupa Mondială de Speed Fit. Elena Novac, de la Power Gym, cinci medalii de aur și două de argint (GALERIE FOTO)

08 Nov 2023 1163

Fitness Challenge Sportivii Power Gym Constanța, medaliați la Mondiale. „Două zile încărcate de adrenalină și efort extrem“ (GALERIE FOTO)

31 Oct 2023 1224

Mamaia Fitness Challenge 2023 Mădălin Ciobanu și Roxana Bușuricu, primii la seniori. Exerciții în stații, pentru performanță fizică maximă! (GALERIE FOTO)

14 Aug 2023 1261

Sportivii de la Power Gym Constanța, medaliați la Campionatul Balcanic, la Speed Fit. România, campioană balcanică! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 1660

Reprezentanți ai Constanței, printre laureații Galei sportivii anului 2022 a Federației Române de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

06 Apr 2023 1759

Elena Novac, locul 1 mondial la Fitness Challenge în 2022 După titlul de campioană europeană la individual, îl vrea și pe cel similar mondial

10 Mar 2023 3563

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, pe locul întâi mondial în clasamentul IFBB la Fitness Challenge în 2022 (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Jan 2023 2141

Fitness Challenge și Culturism Aur, argint și bronz la Mondiale pentru Constanța. Record al lumii doborât de România! (GALERIE FOTO)

10 Nov 2022 3073

Competițiile Miss & Mister Fitness România și Fitness Challenge, la Mamaia

09 Jul 2022 2027

Constănțeanca Diana Pivniceru, antrenoare a lotului național de Fitness Challenge

17 May 2022 2869

Diana Pivniceru și Laurențiu Mihalcea, aur și argint la Balcaniadă „Imnul României m-a făcut să uit de tot efortul!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

23 Apr 2022 3308

Campioană la bikini fitness, dar și la forță și rezistență Diana Pivniceru, trei medalii la Fitness Challenge, în Spania (galerie foto)

10 Jul 2021 4332