Marți, 14 noiembrie 2023 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - KGHM Chrobry Glogow, în grupele European League



Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește astăzi, 14 noiembrie 2023, un nou meci al echipei masculine de handbal CSM Constanța în grupa H a competiției continentale EHF European League.

Aflată pe locul întâi în clasament, cu punctaj maxim, după două victorii, formația antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu întâlnește, de la ora 19.45, ultima clasată, echipa poloneză KGHM Chrobry Glogow, care a pierdut în primele două etape și vine în România să își joace ultima șansă de a rămâne în cărțile calificării.    

Spectatorii beneficiază de intrare liberă.

Marți, 14 Noiembrie, toate drumurile duc la Sala Sporturilor! După ce a câștigat la Tatabanya și pe teren propriu, cu Sporting Lisabona, CSM Constanța este singura echipă neînvinsă din Grupa H și considerată una dintre surprizele sezonului în EHF European League! Băieții lui George Buricea își doresc tribune pline la meciul cu polonezii și o atmosferă care să-i poarte spre o nouă victorie, care i-ar apropia și mai mult de calificarea în faza următoare a competiției. Este momentul să fim din nou al 8-lea jucător al echipei! Haideți să umplem Sala Sporturilor! Hai, Constanța! Intrarea la meci este liberă!, este mesajul CSM Constanța.

 
Clasament grupa H: 1. CSM Constanța – 4p, 2. Sporting CP – 2p, 3. MOL Tatabanya KC – 2p, 4. KGHM Chrobry Glogow – 0p.
 
Astăzi, în etapa a treia din serie se mai joacă MOL Tatabanya KC – Sporting CP.
  
Echipa poloneză face un sezon foarte bun în liga internă, unde a obținut, vineri, cea de-a 8-a victorie în 11 meciuri, fiind a treia în clasament, după “giganții” Kielce și Wisla Plock.
 
Glogow revine într-o competiție europeană după 16 ani de absență. În sezonul 2007/08, a atins sferturile de finală în Challenge Cup. Cea mai bună performanță internă pentru Chrorbry este locul 2 în Polonia, în sezonul 2005/06, când îi alinia pe celebrii frați Jurecki.
 
Deși Constanța și Glogow nu s-au mai întâlnit până acum, antrenorii principali Vitaly Nat și George Buricea au fost adversari pe teren, în toamna anului 2005, în optimile Cupei Cupelor! Ucraineanul, fost jucător la Zaporoje, a evoluat în dubla cu HCM, din lotul căreia făcea parte și Silviu Băiceanu. Constanța a mers atunci mai departe.

 
La lotul aproape integral format din jucători polonezi, Nat a adăugat și doi internaționali ucraineni, portarul Anton Dereviankin și centrul Oleksandr Tilte, care a evoluat în Liga Campionilor cu Motor Zaporoje. Interul stânga rus Anton Otrezov este al treilea jucător străin.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Succesul de senzație cu Sporting! CSM Constanța, pe locul întâi în European League
George Buricea - „Cu această echipă, pot merge până în pânzele albe“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 381

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 440

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 786

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 658

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 525

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 544

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 553

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 438

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 625

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 627

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 489

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 473

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 343

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 470

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 748