UPDATE. Victorie cu CSS CS Arcada Galați! Micii voleibaliști de la CSM Constanța, debut în competiții. Primul lor turneu, la Ploiești (GALERIE FOTO + VIDEO)


 
  • În Campionatul Național de minivolei (categoria de vârstă Under-13), CSM Constanța face parte din grupa C.
 
A sosit momentul debutului în competiții pentru micii voleibaliști de la CSM Constanța! Ei vor participa în seria C a Campionatului Național de minivolei, iar în weekend dispută primele lor trei meciuri oficiale, în turneul de la Ploiești.
 
CSM Constanța este în serie cu CSM Ploiești, CSS CS Arcada Galați și CSS Dream Team Tulcea. Antrenorii echipei constănțene, Viorel Prejbeanu, Paul Cămui și Răzvan Parpală, deplasează pentru acest turneu un lot format din 11 sportivi Under-13: Matei Ghimeș, Ionuț Zuza, Luca Damaschin, Răzvan Bocai, Bogdan Bocai, Sebastian Ion, Vladimir Anton, Rareș Zamfir, Ciprian Curutchi, Radu Ghiță și Andrei Ilinca. CSM Constanța dispută partidele sâmbătă, 21 octombrie (două, de la orele 9.30 și 16.00) și duminică, 22 octombrie (una, de la ora 11.30). Turneul este găzduit de Sala Sporturilor „Leonard Doroftei“ din Ploiești.
 
Echipele din campionat au fost împărțite în șapte serii, celelalte șase fiind: A - LPS CSS Suceava, CSS Bacău, CSS Buzău, CSS Botoșani; B - ACS Ex-4 Volei București, CSM București B, CSM București A, CSA-CSS Steaua București, CFT Mihai I București; D - CS Ocna Mureș I, CSS D. Golescu Câmpulung Muscel, CSM Corona Brașov, CS Ocna Mureș II; E - LPS Bihorul Oradea, CSS Bega Timișoara, CSS Blaj, CSU UV Timișoara; F - CSS Zalău, ACS Academia Volei 1 Marius Lazăr Zalău, LPS Bistrița, CS Știința Baia Mare; G - CSS Lapi Dej, CS Unirea Dej, CS U Cluj.  

UPDATE:

Micii voleibaliști de la CSM Contanța au pășit cu dreptul în carieră, câștigând, astăzi, 21 octombrie 2023, primul lor meci oficial, într-o confruntare încheiată în cinci seturi cu CSS CS Arcada Galați.

Sportivii  de pe litoral s-au impus cu 3-2, revenind de la 0-1 la seturi.

Scorul pe seturi în confruntarea Galați - Constanța a fost 25-22, 20-25, 19-25, 25-10, 13-15.

Asrăzi, de la ora 16.00, CSM Constanța susține a doua partidă, cu CSS Dream Team Tulcea.    

UPDATE:


CSM Constanța a cedat cu 0-3 în disputa cu puternica echipă din Tulcea, care, anterior, dispusese cu același scor și de CSM Ploiești. 

UPDATE:

Al treilea meci susținut de CSM Constanța în turneu, astăzi, 22 octombrie 2023, s-a încheiat cu victoria dramatică a echipei gazdă, 3-2! Dar la fel de bine puteau câștiga și constănțenii, au fost foarte aproape. Sportivii de pe litoral au luptat exemplar, revenind de la 0-2 la seturi și împingând partida în setul decisiv! Pe care CSM Ploiești și l-a adjudecat la mare luptă, scor 16-14. La fel  s-au dus ostilitățile și în setul patru, prin care CSM Constanța a egalat la 2, câștigându-l cu 26-24! În plus, au fost și unele decizii de arbitraj care au nemulțumit antrenorul constănțean.    

Oricum, la Ploiești, a fost o experiență aparte pentru voleibaliștii Under-13 de la CSM Constanța, care s-au confruntat cu primele lor trei meciuri oficiale, în cadrul primului turneu la care au luat parte în cariera lor! 

Clasament după primul turneu: 1. CSS Dream Team Tulcea - 9p, 2. CSM Ploiești - 5p, 3. CSM Constanța - 3p, 4. Arcada Galați - 1p. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
CSM Constanța volei
„Ziua perfectă“, cu victorii în Divizia A1. „De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai mari“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 390

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 416

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 378

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 457

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 494

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 408

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 573

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 582

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 454

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 447

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 327

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 436

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 734

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 575

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 468