Sport

Militarul Laurenţiu Cobzaru, ambasador al evenimentului „Fugi!“. Echipa „Rază de speranţă“, pe primul loc (galerie foto)

La Galaţi, în organizarea Asociaţiei „Şi noi suntem copiii voştri“, s-a desfăşurat evenimentul sportiv „Fugi!“, o cursă dedicată proiectelor pentru autism ale asociaţiei, dar înscriindu-se şi în seria manifestărilor de celebrare a 100 de ani de la Marea Unire.
 
Au participat 11 echipe, fiecare având de parcurs, prin membrii ei, câte 100 de kilometri. Formaţiile au avut în componenţă câte zece persoane, unele fiind şi din judeţul Constanţa. Pe primul loc s-a clasat „Rază de sparanţă“ (căpitan - Carmina Căpitanu, din Mangalia), locul doi i-a revenit echipei „Carpii“ (căpitan - Cristi Bălan, din Constanţa), iar pe trei s-a situat „Oferim zâmbete“. Mesajul supercrosului a fost „Fugi şi încearcă să aduci un zâmbet cuiva!”.
 
Doi dintre ambasadorii evenimentului, caporalul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, şi Silviu Bacalum, au alergat alături de echipe care le-au purtat numele. Celelalte formaţii au fost Militarii (clasată pe locul cinci), Herbalife 1 şi 2, Voluntarii, Glo-Marine şi Intel. Al treilea ambasador a fost Renata Osmanaj, în vârstă de zece ani.
 
„A fost un eveniment foarte frumos, la care au participat oameni zâmbitori, care au emanate emoţie şi bucurie. Când oamenii sunt buni cu adevărat, când ştiu să respecte şi să iubească şi când reuşesc să simtă şi cu inima celuilalt, căldura de afară nu înseamnă nimic pentru ei. Oamenii construiţi astfel devin magici. Felicitări şi mulţumiri din inimă tuturor! Absolut tuturor celor care ne-aţi îmbrăţişat cu lumina din sufletele voastre într-o asemenea zi binecuvântată“, a declarat Aurelia Osmanaj, preşedintele Asociaţiei „Şi noi suntem copiii voştri“.
 
Echipa Militarii a fost compusă din: fruntaş Tudorel Antohe - căpitanul formaţiei, maistru militar clasa a III-a Ionuţ Feraru, caporal Ionuţ Pâsu, fruntaş Eugen Ginghină, caporal Marius Jalbă, fruntaş Veronica Iuliana Marinescu, fruntaş Ionelia Mihai, caporal Bogdan Ţuţu, fruntaş Geirge Ionuţ Geleş şi Ioan Chifu (din Constanţa, fost poliţist, în prezent pensionar). Tudorel Antohe a participat, alături de Laurenţiu Cobzaru, şi la competiţia de la Mamaia Alerg 24h Autism Marea Neagră.
 
„Toate echipele au participat pentru a dărui zâmbete, ajutor şi speranţă celor mici. Oameni dragi cu suflet mare! A fost foarte cald, însă toţi alergătorii au încheiat cu brio distanţa. Mă bucur din toată inima că a existat armonie şi voie bună. Împreună am dăruit tot ceea ce este mai frumos pentru copii! Evenimentul a unit bucuria tuturor pentru o cauză nobilă. Felicitări, dragi căpitani, dragi prieteni, participanţi, prezentatori, organizatori şi voluntari! Mă bucur că am fost alături de voi toţi!”, a spus şi militarul Laurenţiu Cobzaru.
 
Sursa foto: Facebook


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Va fi însoţit de Ioan Chifu, din Năvodari Militarul Laurenţiu Cobzaru participă pe 24 ianuarie la o nouă alergare cu scop caritabil (galerie foto)

09 Jan 2019 732

Laurențiu Cobzaru și Sorin Andrici au împărțit locul întâi la Crosul Ziua Națională, de la Tulcea (galerie foto)

01 Dec 2018 864

Sâmbătă, cursă între Cernavodă și Constanța. „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră „Vă așteptăm să sărbătorim împreună!”

09 Nov 2018 922

„Alăturaţi-vă nouă!“ Vor alerga de la podul de la Cernavodă până la Constanţa. Ce evenimente va celebra cursa

03 Nov 2018 1147

„Aşii alergării“, cu militari în componenţă, au ocupat locul întâi la Maratonul Internaţional Iaşi (galerie foto)

31 Oct 2018 621

Cursa a avut şi scop caritabil În cinstea Zilei Armatei Române, militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat de la Galaţi la Bucureşti (galerie foto)

26 Oct 2018 733

Laurenţiu Cobzaru - „A fost o onoare pentru noi“ Militari participanţi la Ştafeta Veteranilor şi la Maratonul Internaţional Bucureşti (galerie foto)

17 Oct 2018 547

Zi de naştere a alergătorului Laurenţiu Cobzaru sărbătorită special. La ce eveniment a participat militarul (galerie foto)

10 Oct 2018 901

Ştafeta „Aşii alergării Galaţi“, alcătuită din militari, câştigătoare al treilea an la rând la „Black Sea 10k“, de la Mamaia

01 Oct 2018 1533

Echipa „Aşii alergării Galaţi“, formată din militari, pe primul loc la semimaratonul de la Bacău (galerie foto)

23 Sep 2018 1125

Mamaia Cursa Promenade Run din cadrul TriChallenge 2018, câştigată de militarul Laurenţiu Cobzaru

16 Sep 2018 1993

Militarul gălățean Laurențiu Cobzaru și Ioan Chifu, din Constanța, fost polițist, au participat la un maraton dedicat Zilei Marinei Române (galerie foto)

18 Aug 2018 3787

De Ziua Imnului Național, caporalul Laurențiu Cobzaru a alergat de la Galați până la Târgu Bujor (galerie foto)

30 Jul 2018 1389