Sport

Militarul Laurenţiu Cobzaru, ambasador al evenimentului „Fugi!“. Echipa „Rază de speranţă“, pe primul loc (galerie foto)

La Galaţi, în organizarea Asociaţiei „Şi noi suntem copiii voştri“, s-a desfăşurat evenimentul sportiv „Fugi!“, o cursă dedicată proiectelor pentru autism ale asociaţiei, dar înscriindu-se şi în seria manifestărilor de celebrare a 100 de ani de la Marea Unire.
 
Au participat 11 echipe, fiecare având de parcurs, prin membrii ei, câte 100 de kilometri. Formaţiile au avut în componenţă câte zece persoane, unele fiind şi din judeţul Constanţa. Pe primul loc s-a clasat „Rază de sparanţă“ (căpitan - Carmina Căpitanu, din Mangalia), locul doi i-a revenit echipei „Carpii“ (căpitan - Cristi Bălan, din Constanţa), iar pe trei s-a situat „Oferim zâmbete“. Mesajul supercrosului a fost „Fugi şi încearcă să aduci un zâmbet cuiva!”.
 
Doi dintre ambasadorii evenimentului, caporalul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, şi Silviu Bacalum, au alergat alături de echipe care le-au purtat numele. Celelalte formaţii au fost Militarii (clasată pe locul cinci), Herbalife 1 şi 2, Voluntarii, Glo-Marine şi Intel. Al treilea ambasador a fost Renata Osmanaj, în vârstă de zece ani.
 
„A fost un eveniment foarte frumos, la care au participat oameni zâmbitori, care au emanate emoţie şi bucurie. Când oamenii sunt buni cu adevărat, când ştiu să respecte şi să iubească şi când reuşesc să simtă şi cu inima celuilalt, căldura de afară nu înseamnă nimic pentru ei. Oamenii construiţi astfel devin magici. Felicitări şi mulţumiri din inimă tuturor! Absolut tuturor celor care ne-aţi îmbrăţişat cu lumina din sufletele voastre într-o asemenea zi binecuvântată“, a declarat Aurelia Osmanaj, preşedintele Asociaţiei „Şi noi suntem copiii voştri“.
 
Echipa Militarii a fost compusă din: fruntaş Tudorel Antohe - căpitanul formaţiei, maistru militar clasa a III-a Ionuţ Feraru, caporal Ionuţ Pâsu, fruntaş Eugen Ginghină, caporal Marius Jalbă, fruntaş Veronica Iuliana Marinescu, fruntaş Ionelia Mihai, caporal Bogdan Ţuţu, fruntaş Geirge Ionuţ Geleş şi Ioan Chifu (din Constanţa, fost poliţist, în prezent pensionar). Tudorel Antohe a participat, alături de Laurenţiu Cobzaru, şi la competiţia de la Mamaia Alerg 24h Autism Marea Neagră.
 
„Toate echipele au participat pentru a dărui zâmbete, ajutor şi speranţă celor mici. Oameni dragi cu suflet mare! A fost foarte cald, însă toţi alergătorii au încheiat cu brio distanţa. Mă bucur din toată inima că a existat armonie şi voie bună. Împreună am dăruit tot ceea ce este mai frumos pentru copii! Evenimentul a unit bucuria tuturor pentru o cauză nobilă. Felicitări, dragi căpitani, dragi prieteni, participanţi, prezentatori, organizatori şi voluntari! Mă bucur că am fost alături de voi toţi!”, a spus şi militarul Laurenţiu Cobzaru.
 
Sursa foto: Facebook


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sâmbătă, cursă între Cernavodă și Constanța. „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră „Vă așteptăm să sărbătorim împreună!”

09 Nov 2018 804

„Alăturaţi-vă nouă!“ Vor alerga de la podul de la Cernavodă până la Constanţa. Ce evenimente va celebra cursa

03 Nov 2018 988

„Aşii alergării“, cu militari în componenţă, au ocupat locul întâi la Maratonul Internaţional Iaşi (galerie foto)

31 Oct 2018 518

Cursa a avut şi scop caritabil În cinstea Zilei Armatei Române, militarul Laurenţiu Cobzaru a alergat de la Galaţi la Bucureşti (galerie foto)

26 Oct 2018 633

Laurenţiu Cobzaru - „A fost o onoare pentru noi“ Militari participanţi la Ştafeta Veteranilor şi la Maratonul Internaţional Bucureşti (galerie foto)

17 Oct 2018 444

Zi de naştere a alergătorului Laurenţiu Cobzaru sărbătorită special. La ce eveniment a participat militarul (galerie foto)

10 Oct 2018 767

Ştafeta „Aşii alergării Galaţi“, alcătuită din militari, câştigătoare al treilea an la rând la „Black Sea 10k“, de la Mamaia

01 Oct 2018 1458

Echipa „Aşii alergării Galaţi“, formată din militari, pe primul loc la semimaratonul de la Bacău (galerie foto)

23 Sep 2018 1047

Mamaia Cursa Promenade Run din cadrul TriChallenge 2018, câştigată de militarul Laurenţiu Cobzaru

16 Sep 2018 1885

Militarul gălățean Laurențiu Cobzaru și Ioan Chifu, din Constanța, fost polițist, au participat la un maraton dedicat Zilei Marinei Române (galerie foto)

18 Aug 2018 3653

De Ziua Imnului Național, caporalul Laurențiu Cobzaru a alergat de la Galați până la Târgu Bujor (galerie foto)

30 Jul 2018 1343

Eveniment caritabil 50 de alergători au participat la „Crosul celor mari pentru cei mici“ (galerie foto)

25 Jun 2018 967

Au sprijinit o cauză nobilă Echipa „Aşii Alergării“, cu trei militari în componenţă, s-a clasat pe locul doi la semimaratonul de la Galaţi

29 May 2018 969

Trei militari şi un fost atlet Ştafeta „Aşii alergării Galaţi” s-a clasat pe locul trei la Maratonul internaţional de la Braşov

22 May 2018 898

Militarii de la „Așii alergării Galați“, pe locul nouă, din sute de ștafete, la semimaratonul de la București

14 May 2018 885

Militarul Laurenţiu Cobzaru, de la Forţa Albastră Galaţi, primul alergător care a depăşit 100 de kilometri la ultramaratonul de la Mamaia (galerie foto)

06 May 2018 2118

Vor concura şi la Mamaia Ştafeta formată din militarii Cristi Onofrei şi Laurenţiu Cobzaru, pe locul doi la semimaratonul de la Iaşi

22 Apr 2018 1478

O echipă din Galaţi, „Forţa Albastră“, care are şi militari în componenţă, participă la ultramaratonul de la Mamaia, „Alerg 24h Autism Marea Neagră“

16 Apr 2018 1265

„Sunt foarte bucuros“ Caporalul Laurenţiu Cobzaru, pe locul întâi în categorie şi pe patru la general la Maratonul Nisipului (galerie foto + video)

26 Mar 2018 2001

În cinstea Zilei Naționale un caporal a alergat de la Galați la Constanța. 210 kilometri. Iată traseul și timpul. Pentru ce aleargă (galerie foto)

01 Dec 2017 3532