UPDATE. Mini-volei Momente de reculegere în memoria lui Paul Cămui la meciurile turneului de la Constanța (FOTO+VIDEO)


Sala de la Complexul Sportiv "Tomis" din Constanța găzduiește timp de două zile, astăzi, 19 ianuarie 2024, și mâine, turneul 3 al Campionatului Național de mini-volei (Under-13), seria C, în care participă și echipa CSM Constanța.

În prima partidă susținută, astăzi, formația de pe litoral (antrenor, Viorel Prejbeanu) a întâlnit Arcada Galați, care a câștigat cu 3-1. Gazdele au condus cu 1-0, însă echipa gălățeană a revenit apoi, întorcând scorul și conducând cu 2-1 (25-16, 25-19). CSM Constanța s-a agățat de setul patru, pentru a face 2-2 și a rămâne astfel în meci. Parțialul s-a încheiat dramatic, cu 25-23 în favoarea formației Arcada, care s-a impus astfel cu 3-1. CSM Constanța a fost însă aproape de a lua setul, după ce a avut o revenire spectaculoasă pe final, salvând cinci mingi de set și meci, de la 18-24 la 23-24!  

Confruntarea a fost precedată de un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Paul Cămui, fost antrenor al formației de mini-volei a CSM Constanța, decedat prematur, la numai 27 de ani.

În timpul momentului emoționant, micii voleibaliștii ai CSM Constanța și antrenorul Viorel Prejbeanu au purtat tricouri speciale, cu imaginea lui Paul Cămui, iar în tribună părinții și celelalte rude ale copiilor au afișat portrete cu regretatul antrenor. 



La meci au fost prezenți și părinții celui ce a fost Paul Cămui, Cristian (fost fotbalist) și Irina (fostă handbalistă). Cristian Cămui este actualmente directorul tehnic al Academiei Hagi. Însoțiți de antrenorul Viorel Prejbeanu, copiii au mers după momentul de reculegere la locul unde stăteau soții Cămui și au aplaudat în memoria lui Paul. Cristian și Irina Cămui le-au urat succes micilor voleibaliști în turneu și în cariera lor, în care fac acum primii pași. Soții Cămui au primit din partea echipei două tablouri cu lotul de mini-volei și Paul Cămui de la turneele desfășurate la Ploiești și Galați, la care antrenorul i-a condus de pe margine pe sportivi, dar și două tricouri cu imaginea fostului tehnician (ca cele purtate la momentul de reculegere) și cu semnăturile copiilor.       

Momente de reculegere s-au ținut și la restul partidelor din turneu.

UPDATE:


În a doua partidă de astăzi, disputată imediat după confruntarea cu Arcada Galați, CSM Constanța a întâlnit liderul cu punctaj maxim al clasamentului, Dream Team Tulcea, care câștigase detașat toate partidele de până atunci din precedentele două turnee (și pe cel de astăzi, cu CSM Ploiești), de fiecare dată cu 3-0. CSM Constanța este prima echipă care îi ia un set în grupa C a acestui campionat formației din Tulcea, care s-a impus pe litoral cu 3-1, însă după ce gazdele au condus cu 1-0 la seturi, impunându-se în primul parțial cu 25-18!  

Lotul CSM Constanța la acest turneu: Ionuț Sebastian Zuza, Vladimir Andrei Anton, Răzvan Mihai Bocai, Bogdan Gabriel Bocai, Matei Nicolae Ghimeș (căpitan), Rareș Andrei Zamfir, Radu Dimitri Ghiță, Ciprian Coruțchi, Andrei Cristian Ilinca, Luca Andrei Damaschin, Sebastian Ion și Robert Mihai Toma. 

CSM Constanța va susține ultimul meci din turneu sâmbătă, 20 ianuarie 2024, de la ora 11.00, cu CSM Ploiești.    

UPDATE:

În ultimul meci din turneu, disputat astăzi, 20 ianuarie 2024, CSM Constanța a înregistrat același rezultat ca în precedentele două partide, 1-3 cu CSM Ploiești. Micii voleibaliști de pe litoral au revenit de la 0-1 la seturi și au avut o mare șansă să întoarcă scorul la 2-1, în setul trei, când au condus cu 17-10, 20-12 și 23-21, însă au cedat dramatic cu 24-26! Scorul pe seturi în meciul CSM Constanța - CSM Ploiești a fost 19-25, 25-18, 24-26, 13-25.  

Micii voleibaliști ai CSM Constanța au încheiat astfel și turneul 3, un nou prilej de acumulări în cariera lor, care e abia la început, iar în ultimul turneu organizat în grupa C vor participa luna viitoare, la Tulcea.  

Echipa de minivolei masculin CSM Constanța a fost gazda celui de-al treilea turneu al Campionatului Național U13, la sala Complexului Sportiv Tomis și i-au adus un omagiu fostului lor antrenor, Paul Cămui. Băieții antrenați de Viorel Prejbeanu a susținut trei meciuri: 1-3 cu CSȘ Arcada Galați, 1-3 cu CSȘ Dream Team Tulcea și 1-3 cu CSM Ploiești. În fiecare partidă, micii noștri voleibaliști au fost mai buni într-un parțial, iar experiența fiecărui set câștigat contează la această vârstă. Drumul lor este abia la început. Felicitări și succes în continuare! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Constanța. Antrenorul Paul Cămui a decedat la numai 27 de ani!
Unicul copil al lui Cristian și al Irinei Cămui. „Doamne, dă putere părinților greu încercați!“


Paul Cămui, decedat la 27 de ani
Elena Frîncu - „Lacrimile nu ne ajung să-ți arătăm cât te iubim și cât am dori să fii din nou cu noi!“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 871

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1088

Editorial Toți pentru unul și unul pentru toți! Când o mână ajută pe alta, victoriile vin

28 Feb 2024 1024

Volei CSM Constanța, victorie cu Știința Explorări Baia Mare. Meci frumos, cu un final pe măsură! (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Jan 2024 1006

Constanța Portretul îndoliat al lui Paul Cămui și lumânări aprinse în memoria regretatului antrenor, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“

20 Jan 2024 1562

LIVE TEXT. Constanța. Inimi pustiite de durere Antrenorul Paul Cămui, condus pe ultimul drum. „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!ׅ“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Jan 2024 3868

A murit Mircea Tutovan. „Am pierdut un uriaș!“. Unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut voleiul românesc

15 Jan 2024 1365

Paul Cămui, decedat la 27 de ani Elena Frîncu - „Lacrimile nu ne ajung să-ți arătăm cât te iubim și cât am dori să fii din nou cu noi!“

15 Jan 2024 3589

Editorial Paul Cămui nu mai este! Avea încă atâtea de oferit vieții și sportului…

14 Jan 2024 2168

Constanța. Antrenorul Paul Cămui a decedat la numai 27 de ani! Unicul copil al lui Cristian și al Irinei Cămui. „Doamne, dă putere părinților greu încercați!“

14 Jan 2024 7671

Tânărul antrenor Paul Cămui s-a stins din viață! „Lumea voleiului și a celor de la CSM Constanța este mai săracă de astăzi!“ (GALERIE FOTO)

14 Jan 2024 3102

UPDATE. Constanța. Tragedie în sport A murit, la numai 27 de ani, antrenorul de volei Paul Cămui!

14 Jan 2024 12561

UPDATE 3. CSM Constanța Micii voleibaliști au participat și la turneul 2 al Campionatului Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Nov 2023 1299

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbaliștii, meci acasă contra vicecampioanei CSM CSU Oradea

21 Oct 2023 976

UPDATE. Victorie cu CSS CS Arcada Galați! Micii voleibaliști de la CSM Constanța, debut în competiții. Primul lor turneu, la Ploiești (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Oct 2023 2368