Petre Buduru, noul administrator Astra Oil Prod a deschis un punct de lucru în Portul Constanța


 
  • În prezent, Petre Buduru este unul dintre conducătorii clubului de fotbal Astra Giurgiu.
  • Buduru l-a înlocuit pe Costel Bădiceanu ca administrator al SC Astra Oil Prod SRL.
  • Fostul fotbalist va deține 5.025 de părți sociale în SC MTK Auto Sport SRL. 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 4 septembrie 2020 a asociatului unic al Astra Oil Prod SRL, firmă care are sediul în Constanța.

Asociatul unic al firmei este constănțeanul Petre Buduru, fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte. În prezent, este unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. Buduru a decis:
1. Revocarea mandatului de administrator al lui Costel Bădiceanu (persoană cu domiciliul în Constanța). Mandatul încetează cu data de 4 septembrie 2020, cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv.
2. Numirea în funcția de administrator al societății a lui Petre Buduru. Acesta va îndeplini mandatul pe perioadă nelimitată, asigurând atât conducerea societății, cât și reprezentarea ei în relațiile cu terții, având puteri depline începând cu 4 septembrie 2020 și toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv. Petre Buduru are dreptul de a delega din atribuțiunile sale altor persoane, chiar și terțe.
3. Deschiderea unui punct de lucru în Constanța, teren domeniu public situat în Portul Constanța. 
De la 94% la 100% în MTK Auto Sport    
Totodată, în Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a asociaților MTK Auto Sport SRL, societate și ea cu sediul în Constanța.
Asociații societății erau Petre Buduru și Mihaela Daniela Navala, din Constanța. În MTK Auto Sport, Petre Buduru deținea 94% din capitalul social, iar Mihaela Daniela Navala - 6%.
În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociata Mihaela Daniela Navala a tuturor părților sociale pe care le deține la MTK Auto Sport, respectiv 266 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 2.660 de lei - reprezentând 6% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 6%, către asociatul Petre Buduru, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.
A devenit asociat unic
Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 2.660 de lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Mihaela Daniela Navala pierde calitatea de asociat, iar Petre Buduru va căpăta statut de asociat unic în cadrul societății MTK Auto Sport.
Articolul 1.4. Cedenta, Mihaela Daniela Navala, transmite, iar cesionarul, Petre Buduru, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.

Administrator pe perioadă nelimitată 

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 50.350 de lei, divizat în 5.035 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Petre Buduru - 5.025 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 50.350 de lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala. Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Foști președinți ai Farului Petre Buduru, Paul Peniu și Hacic Garabet își serbează miercuri zilele de naștere. Pentru primii doi, bucurie dublă!

29 Jun 2022 1691

Modificări în societatea Azochim Complex SRL, în care era asociat și fostul fotbalist Petre Buduru. Cine e noul administrator

09 Jun 2022 982

Fost fotbalist și președinte la Farul Constanța Petre Buduru nu mai este asociat și administrator la firma Astra Ecopetrol

10 Apr 2022 2604

Fost președinte al FC Farul Constanța. Cum și-a încheiat Hacic Garabet cariera de rugyst „Aoleu, îl omoară pe tăticuțu!“

23 Nov 2021 4722

S-a înființat Astra Energy SRL. Doi fondatori. Unul e fostul fotbalist Petre Buduru, care are și calitatea de administrator

22 Sep 2021 1677

Fostul fotbalist Petre Buduru, cooptat ca asociat în societatea North Chemical Complex

24 Jun 2021 3174

Petre Buduru a cesionat jumătate dintre părțile sociale pe care le deține în societatea Astra Oil Prod

11 Jun 2021 3169

Constanţa Petre Buduru şi Dennis Şerban, asociaţii societăţii Jepp SRL, au hotărât majorarea capitalului social

25 Jan 2021 3129

Cât deţine Petre Buduru din capitalul social al firmei Azochim Complex, în urma cooptării unui nou asociat

08 Jan 2021 3451

Constanţa Schimbări în societatea Jepp SRL. Câte părţi sociale deţin acum asociaţii Dennis Şerban şi Petre Buduru

07 Jan 2021 3619

Constanța Statut nou pe care-l deține Petre Buduru în societatea Astra GP Ecologic

03 Oct 2020 3086

Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator

28 Sep 2020 2487

Constanța Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL

19 Sep 2020 4557

Trei foști președinți ai FC Farul Constanța își serbează astăzi ziua de naștere. Doi dintre ei, sărbătoriți și pentru ziua numelui!

29 Jun 2020 2714

Petre Buduru și ginerele său, Dennis Șerban, fondatori ai unei firme la Constanța

01 Nov 2019 4535