Sport

Romario Benzar - „Meci important, trebuie să ne impunem” FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu în Liga 1

FC Viitorul susţine astăzi meciul din etapa a 18-a a Ligii 1, întâlnind la Ovidiu, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la ora 20.30, formaţia Poli Iaşi. 
 
În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 30 de puncte, în vreme ce formaţia oaspete ocupă poziţia a 11-a, cu 16 puncte. „Ne aflăm în faţa unui meci important, trebuie să ne impunem. Oaspeţii vin după o victorie cu CSU Craiova, însă noi sperăm să continuăm evoluţiile bune din ultimul timp şi să câştigăm. Este un campionat greu, toate echipele din plutonul fruntaş sunt la distanţă mică una de alta. Obiectivul nostru e să câştigăm cât mai multe meciuri până la finalul acestui sezon şi să ne calificăm în play-off. Echipa din Iaşi a avut o perioadă mai slabă, dar, odată cu succesul cu Craiova, şi-a refăcut moralul şi va veni la Ovidiu să câştige“, a declarat fundaşul Romario Benzar, căpitanul FC Viitorul.

„Suntem formaţia mai bună”

„Poli Iaşi are o bună aşezare în teren şi e periculoasă la fazele fixe. Însă eu cred că noi alcătuim formaţia mai bună şi trebuie să câştigăm, cu atât mai mult cu cât jucăm şi acasă. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne sus în clasament“, a spus şi mijlocaşul Florin Purece.

Cât costă biletele

Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: 40 de lei (la tribuna 0), 30 de lei (la tribuna I), 20 de lei (la tribuna a II-a) şi 10 lei (la peluze). O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 15.30 - 21.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.