Sport

SSC Farul, meci, sâmbătă, la Constanţa Paul Antoche - „Dacă nu învingem Pandurii, degeaba am câştigat la Baloteşti“

În etapa a 25-a a Ligii a 2-a, SSC Farul Constanţa va întâlni pe teren propriu Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.00.

SSC Farul, care vine după victoria preţioasă de pe terenul echipei CS Baloteşti, ocupă locul 17 în clasament, cu 23 de puncte, în vreme ce Pandurii se află pe poziţia a zecea, cu 29 de puncte.

Urmărim în primul rând victoria, dacă vom face şi spectacol, cu atât mai bine. Vrem să ne ridicăm peste linia retrogradării şi să îndreptăm impresia nafavorabilă lăsată la precedentul meci de acasă. La Baloteşti, echipa a arătat altă atitudine, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.


Tehnicianul echipei constănţene nu se va putea baza sâmbătă pe doi jucători: atacantul Alexandru Moise (suspendat două etape după cartonaşul roşu din partida de la Baloteşti) şi mijlocaşul Andreas Iani (care nu e la nivelul fizic maxim, în urma unei accidentări).

Vom avea o partidă grea, contra unei echipe tinere, cu jucători dornici de afirmare. Suntem însă pregătiţi pentru prima victorie la Constanţa în 2019 în Liga a 2-a. Avem mare nevoie de puncte. Este important să legăm victoriile. Dacă nu învingem Pandurii, degeaba am câştigat la Baloteşti, a punctat fundaşul Paul Antoche.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Suntem pregătiţi“ SSC Farul, meci care pe care, miercuri, la Constanţa, cu Daco-Getica Bucureşti (galerie foto)

14 May 2019 691

SSC Farul și-a prezentat noua echipă administrativă și noutățile din lotul de jucători (galerie foto)

01 Mar 2019 1974

SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri. Miercuri, ultimul amical înaintea începerii campionatului (galerie foto)

16 Feb 2019 1387

Lotul de jucători deplasat de SSC Farul în Antalya și programul meciurilor amicale (galerie foto)

01 Feb 2019 1302