Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi - Teodorovici şi Ponta - record mondial de incompetenţă. Au întors ţara pe dos pentru reforma de sapte zile a bacşişului

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a subliniat, în contextul renunţării intempestive la impozitarea bacşişului după două luni de eforturi guvernamentale, că Victor Ponta şi Eugen Teodorovici menţin supraacciza la carburanţi, taxa pe stâlp şi vor reintroducerea impozitului forfetar:

După nici două luni în care au mimat reforma fiscală, Eugen Teodorovici şi Victor Ponta renunţă la aparenţa că s-ar pricepe în vreun fel la acest domeniu. Nu cred că s-a mai intamplat intr-un stat modern, cu reguli predictibile, ca o ordonanţă de urgenţă atat de importanta să fie abrogată la 7 zile de la intrarea ei în vigoare – e un record mondial de amatorism. O nouă probă a incompetenţei guvernului Ponta, dar care poate să ascundă altceva: rediscutarea introducerii impozitului forfetar, dar şi faptul că, în ciuda promisiunilor, supraacciza la carburanţi rămâne, la fel şi taxa pe stâlp. Aşa zisa relaxare fiscală dispare pentru că nici Victor Ponta nu crede că promisiunile pe care le-a făcut pot fi transpuse în realitate. O nouă sfidare pentru mediul de afaceri, care are cerinţe foarte simple de la orice guvern: predictibilitate şi transparenţă”.
Ovidiu Raeţchi a adăugat că experimentele lui Victor Ponta din fruntea Ministerului de Finanţe demonstrează că premierul este incapabil să numească oameni competenţi la conducerea acestui Minister:
După ministrul Usturoi, ministrul Tablou şi ministrul Bacşiş este clar că premierul este incapabil să numească oameni competenţi la conducerea unuia dintre cele mai importante Ministere. Cei doi ar trebui să vină cu demisia la pachet, pentru că mediul de afaceri din România are nevoie de predictibilitate şi competenţă, nu de experimente fiscale pe nervii şi banii sai”.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 230

Reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani

30 Apr 2024 377

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 1752

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1428

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 697

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 474

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 675

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 600

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 540

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 1023

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 789

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 656

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 709

Comisia de Sănătate din Senat a inclus terapia durerii în categoria drepturilor pacienţilor

23 Apr 2024 385

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 592