Liberalii confunda Romania bunului-simt cu cea a bunului plac

image2009.jpg„Vreau să lupt pentru o Românie a competenţei, o Românie a normalităţii, o Românie în care valorile să fie aşezate la locul lor, să existe ordine civilizată şi o şansă pentru fiecare român", declara la Cluj zilele trecute candidatul PNL pentru Preşedinţia României, Crin Antonescu.

„Vă propun să facem împreună încă o revoluţie, de data aceasta una paşnică, să construim o Românie în care clientelele să fie concediate şi elitele să fie aduse acolo unde le este locul", i-a îndemnat liderul liberal pe clujenii din comitetul de susţinere a candidaturii sale la preşedinţie care au venit să-l întâmpine.

Crin Antonescu a spus că pariază pe România Bunului Simţ. „Aceasta este România pentru care merită să ne batem, pe care eu mizez. Şi asta pentru că majoritatea românilor sunt oameni de bun simţ, sunt oameni care vor să fie trataţi cu bun simţ". Uitandu-ma la doamna din imagine, penelista cu acte in regula din 1996, stau si ma intreb daca intr-adevar asta este Romania bunului-simt pe care vrea Antonescu sa o promoveze.

 Sursa: stiri-neconventionale.blogspot.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

surmelis argentina pusa

03 Nov, 2009 17:36

Guvernul TARICEANU si nu numai ,a PRIVATIZAT securitatea statului roman,prin infiintarea a sute de societati si agentii de PAZA SI GARDA,PAZA SI PROTECTIE MOBILA.Exemplu elocvent: Mentionam ca societatea BIDEPA ALARM este autorizata de INSPECTORATUL GENRERAL AL POLITIEI in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 sa presteze tipuri de servicii :paza obiectivelor, bunurilor si valorilor,insotire si transport valori,realizarea,proiectarea,instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice anti-efractie,monitorizarea VIDEO SI RADIO,interventie auto rapida in caz de eveniment. Compania BIDEPA ALARM,situata pe locul 1 in Topul National al FIRMELOR Foarte Mari Prestatoare de Servicii Profesionale in anul 1998 (prima intre firmele de profil de paza si SECURITATE),vine in intampinarea dvs.cu o oferta de de sevicii integrate si complexe de paza UMANA SI COMPUTERIZATA ,la standarde occidentale ,dupa cum urmeaza: 1)REALIZAREA DE DISPOZITIVE DE SUPRAVEGHERE ,PROTECTIE SI PAZA atat a bunurilor ,cat si a persoanelor. 2)MONITORIZAREA RADIO reprezinta adaptarea unei centrale pe frecvente RADIO EXCLUSIVE ,care face legatura intre OBIECTIV si DISPECERATUL nostru. Acest tip de serviciu cu care BIDEPA ALARM s-a lansat pe piata din Constanta are 3 mari caracteristici:NOUTATE(nivelul ce se practica in prezent in occident -aparatura este din CANADA,de ultima generatie),UNICITATE (suntem prima societate de profil ce asigura MONITORIZARE RADIO)si OPERATIVITATE MAXIMA( determinata si de rapiditatea SISTEMELOR ELECTRONICE RADIO). Sistemul ELECTRONIC DE MONITORIZARE este in fapt o RETEA DE EMITATORI (individualizati pentru fiecare beneficiar) permanent in comunicatie cu un RECEPTOR SPECIALIZAT ,montat in CENTRUL DE MONITORIZARE.Informatiile din SISTEM sunt VALORIFICATE prin DIRIJAREA echipei de interventie in zona producerii unor evenimente. 3)INTERVENTIA AUTO reprezinta actiunea unui echipaj de 2-3 LUPTATORI dotati cu echipament specific si imbarcati pe autovehicule rapide . 4)PROIECTAREA ,INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE PAZA SI SECURITATE in acesta categorie se incadreaza sistemele ANTI-EFRACTIE,sistemele DE CONTRO ACCES,sistemele PROTECTIE PERIMETRALA , sistemele DE TELEVIZIUNE CU CIRCUIT INCHIS,INTERFONIE SI VIDEO-INTERFONIE,etc. Sistemele electonice de protectie si paza sunt de provenienta CANADIANA SI JAPONEZA ,fiind certificate ISO 9001,9002. Director General-BODEANU GHEORGHE S.C.BIDEPA ALARM S.R.L. Sucursala Constanta Tel 0241.542 205 Fax 0241.587 188 Prima firma de DISTRIBUIRE a sistemelor de paza si protectie ,folosite de PARTICULARI si de SECURITATEA STATULUI ROMAN a fost a domnului liberal lunatic FLORIN CALINESCU in 2002.

Articole asemanatoare

Ministerul Apărării Naționale cheamă în instanță Grup Servicii Petroliere Logistic SRL! Vizată, taxa de utilizare a serviciului de semnalizare maritimă prin faruri

20 May 2024 507

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 608

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 3090

Numărul creditorilor a trecut de 400 Se cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Comănescu. Dosarul, amânat pentru finele lunii mai

14 Apr 2024 1512

Curtea de Apel Constanța, decizie definitivă în cazul navei GSP King, reţinută în Portul Midia!

18 Mar 2024 3951

Grup Servicii Petroliere Shipyard, Grup Servicii Petroliere Catering, SPG Medical Emergencies și Gino Impex, vizate de cereri de insolvență!

17 Mar 2024 1680

Nava GSP King, proprietatea GSP King Ltd, reţinută de Tribunalul Constanța în Portul Midia!

12 Mar 2024 7253

Fosta bancă de pe strada Traian din Constanța, deținută de Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, de vânzare (DOCUMENT)

11 Mar 2024 14974

Se luptă în instanță pentru recuperarea restanțelor financiare Fratele Feliciei Ovanesian, printre foștii angajați neplătiți de afaceristul Gabriel Comănescu!

05 Mar 2024 3996

Numărul creditorilor a ajuns la 34 Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

04 Feb 2024 9392

O persoană fizică cere insolvența Grup Servicii Petroliere Logistic!

24 Jan 2024 1711

Nava GSP King a scăpat de sechestru! Tribunalul Constanța a respins cererea Navis Ship Management Limited (DOCUMENT)

20 Jan 2024 2736

Se cere instituirea sechestrului asigurător asupra navei GSP King! Tribunalul Constanța a fixat primul termen

17 Jan 2024 979

Nava GSP King, sub pavilion Panama, reținută de Tribunalul Constanța în Portul Midia! (DOCUMENT)

16 Jan 2024 8308

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1571