Stiri calde

Elena Băsescu vrea să devină mamă

Fiica cea mică a preşedintelui României, Elena Băsescu, face o confesiune-supriză; într-un an-doi, vrea să aibă un copil, informează RTV, citând site-ul jurnal.md.

Aflată într-o vizită în Republica Moldova, în calitate de europarlamentar, EBA le-a vorbit jurnaliştilor moldoveni despre viaţa politică şi cariera de modelling, dar şi despre planurile de viitor.

"În politică, am fost de mic copil, de prin anii de după revoluţie. De aceea, nu a fost nimic nou, pentru că şedeam de multe ori la partid în aşteptarea tatălui meu şi acolo mă simţeam ca în sânul familiei", a povestit fiica mai mică a preşedintelui român.

Ea a spus că Maria Băsescu, mama, este "stâlpul familiei, o femeie tăcută, dar foarte puternică".

"Nu m-a încurajat niciodată să mă implic în politică. Cel care m-a sprijinit a fost tata. Dacă fetele iau ca modele femei din domeniul cinematografiei sau alte persoane cunoscute, pentru mine, tatăl meu a fost model", s-a destăinuit EBA.

Pe ecranul telefonului Elenei se observă o fotografie în care apare cu tatăl său, consemnează jurnal.md.

EBA a vorbit şi despre perioada modellingului, spunând că a fost o perioadă frumoasă, dar la care a renunţat pentru că îşi dorea să intre în politică.

„Este visul oricărei fete care apare în reviste să arate ca o prinţesă. Pe lângă toate acestea, am fost bine plătită pentru apariţia în reclame sau pe coperta unei reviste. Părinţii mei au spus că atât timp cât nu este indecent şi îmi câştig independenţa financiară nu mi-au cerut să renunţ. Am pus punct acestei meserii cu doi ani înainte de a începe campania electorală", a spus Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui a mai mărturisit că, acum, la cei 31 de ani, şi-ar dori un copil.

„Ceasul biologic ticăie şi încă nu m-am hotărât, dar cred că într-un an-doi voi dori să am un copil. Viaţa mea personală se derulează între Bruxelles şi Bucureşti. Patru zile sunt plecată, doar sfârşitul de săptămână îl petrec acasă. Dar cred că o pauză de patru zile în timpul săptămânii este binevenită într-o relaţie lungă", s-a confesat Elena Băsescu.

EBA a mai spus că şi acum locuieşte cu părinţii săi şi nu vrea să se mute pentru că îi place în weekend, când se întoarce acasă, să stea dimineaţa cu părinţii.

„Nu este uşor să fii femeie în politică. Să fii tânără şi, pe lângă toate acestea, fiica preşedintelui este şi mai dificil. Botezul meu politic, dacă pot să-i spun aşa, a venit odată cu celebrele . Am devenit ţinta de ironie pentru adversarii politici, dar şi pentru o parte a presei. Am reuşit să demonstrez că este loc şi pentru tinere în viaţa politică. Femeile pot reuşi în politică, dar trebuie să muncească mult mai mult, să fie cu un minut înaintea bărbaţilor", a mai declarat EBA.

„Nu am făcut ceva pentru a demonstra cuiva ceva sau să concurez cu tatăl meu. Vreau doar să nu-l fac de râs, ci să se mândrească cu mine", a conchis fiica cea mică a şefului statului.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul de Constanţa Nicolae Moga, ales vicepreşedinte al Senatului

19 Jun 2019 1302

Preşedintele PRO România, Victor Ponta a renunţat la mandatul de europarlamentar

13 Jun 2019 580

Candidatul independent George Simion - „Îmi voi dona 90% din salariul de europarlamentar pentru o cauză civică“

24 May 2019 1546

Victor Negrescu (PSD) - „Prioritatea în viitorul Parlament European trebuie să fie alocarea de fonduri suplimentare pentru România şi combaterea sărăciei“

24 May 2019 574

Candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la europarlamentare Clotilde Armand se întâlneşte cu electoratul de la Constanţa şi Medgidia

17 May 2019 699

Siegfried Mureşan (PNL) - „Ne vom lupta ca fondurile europene să contribuie mai mult la creşterea nivelului de trai al românilor“

16 May 2019 632

Candidatul la alegerile europarlamentare USR PLUS, Ştefan Pălărie vine azi la Constanța

13 May 2019 688

Stelian Ion (USR) - „Vom începe să reclădim Constanţa. Vom avea un birou de europarlamentar în oraş, deschis de colegul nostru Nicolae Ştefănuţă“

13 May 2019 1269

Nicu Ştefănuţă, candidat al Alianţei 2020 USR PLUS, vine duminică la Constanţa

04 May 2019 481

Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL - „În Constanţa se simte la fiecare pas administraţia locală incompetentă, care nu face nimic“

26 Apr 2019 634

Adina Vălean, al patrulea cel mai influent europarlamentar în legislatura 2014-2019

25 Apr 2019 231

Fost europarlamentar trimis în judecată de procurorii DNA. Incredibil ce acuzații i se aduc

09 Apr 2019 552

Conferinţă de presă Pro România la Constanţa. Cine deschide lista pentru europarlamentare. Adrian Ţuţuianu, precizări pentru militari (galerie foto)

30 Mar 2019 1099

UDMR a depus la Biroul Electoral Central lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare

27 Mar 2019 476

PSD Regiunea Sud-Est şi-a stabilit candidaţii la europarlamentare

12 Mar 2019 1642