Stiri calde

În judeţul Constanţa, iniţiativa „fără penali în funcţii publice” a adunat peste 30.000 de semnături

Campania de strângere de semnături pentru iniţiativa cetăţenească " fără penali în funcţii publice" din judeţul Constanţa s-a încheiat, totalizând peste 30.000 de semnături . „Au fost 5 luni în care am comunicat cu peste 30.000 de oameni. Am stabilit o punte de dialog indiferent de principiile, convingerile și valorile care ne ghidează în viaţă pe fiecare. V-am ascultat nemulţumirile, am înţeles ce vă deranjează la actualii politicieni, cum vă doriţi să arate Constanţa și România, iar pentru asta vă mulţumim”, susţin reprezentanţii USR Constanţa. 
Zilele viitoare, semnăturile vor fi depuse la primăriile din judeţ. Semnăturile trebuie depuse în dosare de carton, legate cu sfoară, alături de alte acte, declaraţii și împuterniciri. "Va urma o perioadă în care ne vom lupta cu birocraţia în numele democraţiei", au precizat responsabilii campaniei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Ion Stelian anunţă o nouă strângere de semnături #FaraPenali pe faleza Cazinoului din Constanţa

05 Aug 2018 923

Deputatul Ion Stelian spune că primarul Făgădău a avut o reacţie deplorabilă faţă de inițiativa "Fără penali în funcții publice"

02 Aug 2018 1336

Peste 18.000 de semnături la Constanţa Smiley şi Adi Despot au semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice“! (galerie foto)

24 Jul 2018 1907