GastroArt Lichior de ouă (rețetă interbelică)

Cărți, foto: GastroArt

5 gălbenușuri de ouă cu 250 gr. zahăr mestecăm ½ oră, adăugăm ½ kgr. lapte fiert, dar rece, 200 gr. spirt și ½ baton vanilie.

Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet.

Am păstrat ortografia originală.

Credit foto © Dreamstime.com

Sursa foto și text: GastroArt

Citește și: GastroArt Lichior de vin roșu (rețetă interbelică)

GastroArt Ouă cu maioneză (rețetă interbelică) 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Internațională a ceaiului. Prepararea și servirea acestei băuturi

21 May 2023 1003

GastroArt Bulion de ardei (rețetă interbelică)

24 Jul 2022 1705

GastroArt Papanași cu smântână (rețetă interbelică)

23 Jul 2022 1944

GastroArt Roșii picante (rețetă interbelică)

22 Jul 2022 1883

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1833

GastroArt Cremă caramel (rețetă interbelică)

18 Jul 2022 1789

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

16 Jul 2022 1757

GastroArt Papanași (rețetă interbelică)

13 Jul 2022 1563

GastroArt Papară (rețetă interbelică)

12 Jul 2022 1565

GastroArt Gogoși de pâine (rețetă interbelică)

09 Jul 2022 1551

GastroArt Salată de ficat (rețetă interbelică)

07 Jul 2022 1541

GastroArt Budincă de carne (rețetă interbelică)

06 Jul 2022 1445

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

05 Jul 2022 1662

GastroArt Tocăniță gustoasă (rețetă interbelică)

04 Jul 2022 1698

GastroArt Prune în ciocolată (rețetă interbelică)

03 Jul 2022 1487