GastroArt O istorie a esteticii culinare în România. Prima parte


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Tulcea Prima ediție a festivalului „Scrumbii de Florii”, în Satul Pescăresc Tradițional

17 Apr 2024 1203

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 512

„O culegere de texte despre gastronomie” Despre „Colecționarul de sarmale” de Cosmin Dragomir, un volum destinat oricărui om interesat de fenomenul culinar

04 Mar 2024 688

Evenimente în Constanța Adina Potop, artă abstractă la mic dejun

19 Jun 2023 2283

Gastronomia, vinul românesc, animalele de fermă și mersul pe jos, sărbătorite pe 02 octombrie. Evenimentele zilei

02 Oct 2022 1008

GastroArt Papanași cu smântână (rețetă interbelică)

23 Jul 2022 1956

GastroArt Roșii picante (rețetă interbelică)

22 Jul 2022 1892

GastroArt Salată de roșii specială (rețetă interbelică)

21 Jul 2022 1843

GastroArt Cremă caramel (rețetă interbelică)

18 Jul 2022 1796

GastroArt Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

16 Jul 2022 1768

GastroArt Papară (rețetă interbelică)

12 Jul 2022 1575

GastroArt Gogoși de pâine (rețetă interbelică)

09 Jul 2022 1560

5 locuri de vizitat într-o vacanță în Zakynthos!

08 Jul 2022 1731

GastroArt Budincă de carne (rețetă interbelică)

06 Jul 2022 1453

GastroArt Prune în ciocolată (rețetă interbelică)

03 Jul 2022 1503