Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Ce firmă a semnat cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Despre ce este vorba (document)

  • Societatea de Cercetare a Biodiversității și Ingineria Mediului AON SRL va furniza servicii de de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.
  • Atribuirea a avut loc în data de 11.06.2020.


Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat un contract Servicii de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II"

Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de monitorizare a biodiversităţii si calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II (2014-2020)” în etapa anteconstrucție.".
 
Societatea care se vor ocupa de serviciile de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei este Societatea de Cercetare a Biodiversitatii si Ingineria Mediului AON SRL.


Valoarea totală a contractului este de 20.131.000 lei.


Atribuirea a avut loc în data de 11.06.2020.
 
 

Descrierea contractului


Servicii de monitorizare a biodiversităţii si calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II (2014-2020)” în etapa anteconstrucție, care constau în realizarea urmatoarelor:

-Elaborarea raportului de monitorizare pentru fiecare zonă în parte, respectiv Zona Stavilare (locațiile Periboina si Edighiol), Zona Mamaia, Zona Tomis, Zona Agigea, Zona Eforie, Zona Costinesti, Zona Olimp, Zona Jupiter-Neptun, Zona Balta Mangalia - Venus – Aurora, Zona Mangalia – Saturn, Zona 2 Mai, raport ce va cuprinde, conform caietului de sarcini, informații referitoare la urmatoarele: Habitate marine, Zoobentos, Macrofitobentos, Parametrifizico-chimici aferenți tipurilor de habitate marinecu valoare conservative, Calitatea apelor, Pești, Habitate costiere și flora caracteristica, Nevertebrate terestre, Amfibieni, Reptile, Păsări cuibaritoare, Păsări sedentare, Păsări în pasaj, Păsări oaspeți de iarnă, Mamifere terestre, Mamifere – chiroptere,

-Servicii de monitorizare a biodiversităţii, servicii de monitorizare a calităţii apelor si prestarea activităţilor de management în conformitate cu cerințele caietului de sarcini.

Termenul limită de solicitare a clarificărilor din partea ofertantilor este în a 20-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită de răspuns al autorității contractantă la solicitările de clarificări este în a 15-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

 

Despre Societatea de Cercetare a Biodiversității și Ingineria Mediului AON S.R.L


Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în comuna Agigea, județul Constanţa.

Societatea are capital social subscris de 220 lei, integral vărsat, compus din: 22 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Petrescu Traian-Razvan,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, care este și administrator, și Petrescu Marlena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 899.238 lei, profit de 123.673 lei și un număr mediu de 13 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

ABADL. Vizită de lucru în bazinul hidrografic al Dobrogei cu nava Marina I

Reamintire pentru turiști! Apelul făcut de ABADL pentru cei care vor să intre cu mașina pe plajă 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Blocurile înalte, influenţau negativ înregistrările de date Staţia meteorologică Constanţa a fost relocată pe digul T9 din zona Pescărie și dotată cu traducător de vânt

24 Jul 2020 753

Plajele litoralului românesc, fotografiate de sus Bola, directorul ABADL – „Vom oferi aceste fotografii și Corpului de Control al Ministerului Turismului“

13 Jul 2020 1813

Septembrie, luna proceselor pentru plaje. În joc sunt, în total, aproape 50.000 de metri pătrați

13 Jul 2020 433

Consiliul Local Constanța, bun de plată pentru Lacul Siutghiol. Ce se întâmplă cu procesul

09 Jul 2020 582

Iridex Salubrizare va depozita deșeurile de pe plajele administrate de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (document)

04 Jul 2020 1842

„Deplină proprietate și posesie“ asupra terenurilor Italienii de la Total Financial Consulting, firma ce a împrejmuit un teren în Faleză Nord, la proces cu municipalitatea. Tot ei, dați în judecată de Apele Române

04 Jul 2020 1483

Încep lucrările de reducere a eroziunii costiere în zonele Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Mangalia-Venus-Aurora, Saturn și 2 Mai

15 Jun 2020 709

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral reactualizează studiul de fezabilitate pentru Bazinul Valea Seacă (document)

28 May 2020 386

CNSC a soluționat contestația la licitația privind atribuirea unui contract de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

18 May 2020 1705

„Acțiune în răspundere delictuală“ Municipiul Constanța și Consiliul Local, bune de plată pentru Lacul Siutghiol. De ce a fost nevoie de proces

14 May 2020 2124

ABADL și Primăria Constanța, adversari în instanță. Lupta pentru plaje. Ce se întâmplă cu dosarul

07 May 2020 1234

Lupta pentru plaje. Aproape 26.000 mp sunt în joc. Dosarul, aflat luni pe masa judecătorilor

25 Apr 2020 634

ABADL. Trei variante pentru conservarea pasarelei din zona Cazino-Mamaia (galerie foto)

23 Apr 2020 878

ABADL Constanța caută firmă de pază și intervenție rapidă (document)

17 Apr 2020 576

În acte, ABADL nu deține malul lacului Tăbăcărie! Primăria Constanța și CJC invitate la o analiză pentru reabilitarea construcției de tip cheu care înconjoară luciul de apă

17 Apr 2020 6812