O firmă din Argeș se va ocupa de modernizarea Muzeului de Etnografie și Artă Populară Tulcea

 
  • Consiliul Județean Tulcea  a încheiat un acord cadru pentru furnizarea de  dotari muzeu și dotări conexe pentru obiectivul de investiție “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie și Artă Populara Tulcea". 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Furnizare dotari muzeu si dotari conexe pentru obiectivul de investitie “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie și Artă Populară Tulcea".
 
Societatea care se va ocupa de dotări este Prodenergo Service SRL. Atribuirea a avut loc în data de 12.04.2021. Valoarea contractului este de 198.768 lei.
 
Descrierea contractului
 
Furnizare dotari muzeu si dotari conexe pentru obiectivul de investitie “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”. Pentru realizarea obiectivului de investitii, finantat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, este necesara achizitionarea de dotari muzeu si dotari conexe, dupa cum urmeaza:

LOT 1: furnizare dotari – echipament informatic - proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”
LOT 2: furnizare dotari – mobilier - proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”
LOT 3: furnizare Ascensor electric si Elevator cu senile pentru transport persoane cu dizabilitati - proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”
LOT 4: furnizare Pubele pentru colectare selectiva - proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”
LOT 5: furnizare Congelator pentru laborator - proiectul “Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie si Arta Populara Tulcea”

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 10 zile. În masura în care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate în termenul prevazut în anuntul de participare, autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari cu 6 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
 

Firma câștigătoare este Prodenergo Service SRL.
  
Despre Prodenergo Service SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Câmpulung, județul Argeș. Societatea are capital social subscris de 30.000 lei, integral vărsat, compus din: 300 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 100 lei.
  
Acționar este Nicolescu Mădălina Elena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%, care este și administrator. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii electrice.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 633.113 lei, profit de 86.393 lei și un număr mediu de 3 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Sursa foto: icemtl.ro
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judeţul Tulcea Primăria Sulina angajează. Ce post este vacant

18 Sep 2021 731

Județul Tulcea Primăria Mihai Bravu angajează. Ce post este vacant. Nu se solicită vechime

12 Sep 2021 681

Primăria comunei Smârdan, județul Tulcea, dotează Centrul multifuncțional pentru activitatea pescarilor (document)

08 Sep 2021 1710

Județul Tulcea Ședință extraordinară la Primăria Valea Teilor. Iată ce se află pe ordinea de zi (documente)

06 Sep 2021 464

Consiliul Local al comunei Ostrov, județul Tulcea, în ședinţă publică ordinară (document)

03 Sep 2021 462

Consiliul Local al comunei Luncaviţa, județul Tulcea, în şedinţă ordinară (document)

01 Sep 2021 649

Județul Tulcea Consiliul Local al comunei Mihai Bravu, în ședință. Ordinea de zi completă (document)

31 Aug 2021 484

Primăria comunei Baia, Judeţul Tulcea, scoate la concurs șase posturi vacante

29 Aug 2021 651

Primăria Oraşului Măcin, județul Tulcea angajează consilier

27 Aug 2021 516

Județul Tulcea Primăria Isaccea a cumpărat servicii de salubrizare stradală. Detalii din contract (document)

24 Aug 2021 477

Primăria Municipiului Tulcea, contract de servicii cu o firmă din județul Ilfov (document)

20 Aug 2021 1878

Județul Tulcea Zonă pentru activități sportive și recreaționale în Isaccea. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

19 Aug 2021 1845

Primăria Tulcea a cumpărat servicii de reparații și întreținere pentru drumurile pietruite din municipiu. Detalii din contract (document)

16 Aug 2021 2510

O licitație organizată de Primăria Municipiului Tulcea a fost anulată (document)

16 Aug 2021 1497

Județul Tulcea Primăria Măcin angajează. Când are loc concursul

15 Aug 2021 592