O firmă din Sibiu a semnat un contract cu Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord. Iată ce va face! (document)

 
 
  •  Baltur Sib va furniza servicii de reparații pentru Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord. 
Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord a încheiat un acord cadru pentru efectuare de reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare si executie (înlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare) .   

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare și execuție (inlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare)“  
 
Societatea care se va ocupa de efectuarea reparațiilor pentru Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord este Baltur Sib. 

Atribuirea a avut loc în data de 27.08.2021.    
 
Descrierea contractului
 
Achizitie de lucrări - „Reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare și execuție (inlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare)

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 1478832.15 lei.
 
Despre Baltur Sib, firma câștigătoare  

 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 1998  și are sediul social în Sibiu.
  

Asociat unic și administrator este  Stoichiţă Simion. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 12.838.616  lei, profit net de 276.456 lei și un număr de 18 angajați.

Compania Baltur Sib S.R.L. a încheiat 190 contracte de achiziții publice in valoare totală de 58.027.141,84 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, Centrul Bugetar de Administrare Crese Cluj, Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor "Nicolae Golescu" Slatina.  
 
Societate are un număr de 190 de contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 676

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1329

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 693

Cumpărări directe Constanța Millennium Development SRL, fără angajați anul trecut și cu peste 1.800 de contracte câștigate, a semnat cu Spitalul de Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

03 Mar 2024 971

Achiziții Constanța Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord repară camera de recirculare apă sărată bazin hidrokinetoterapie

03 Mar 2024 719

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anei-Maria Enache, asistent medical coordonator la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

06 Feb 2024 954

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Dan-Nicolae Neagoe, director medical la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

03 Feb 2024 918

Declarații de avere Constanța Ce avere are Liliana Janeta Vasiliev, membru în CA - membru supleant la Spitalul Clinic de Recuperare, medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

03 Feb 2024 765

Declarații Avere Emanuela Alis Geageac, asistent medical șef secție la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizica și Balneologie Eforie Nord

02 Feb 2024 917

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Mincea, membru în Consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

31 Jan 2024 739

Declarații de avere Constanța Valentin Vasile Broască - Madar, membru supleant în CA la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, averea și interesele (DOCUMENTE)

31 Jan 2024 997

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gavril – Lucian Gheorghievici, membru în CA-ul Spitalului Clinic de Recuperare, medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

30 Jan 2024 899

Declarații de avere Alina Moineagu, Membru în Consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

29 Jan 2024 830

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mirelei Calboreanu, membru în consiliul de administrație la Spital Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

28 Jan 2024 915

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Ciorbaru, membru în CA la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

25 Jan 2024 838