OMD Mamaia-Constanța, noi contracte de promovare cu PR-iști și producători TV din Capitală (DOCUMENTE)

  • Alte două societăți comerciale din București vor presta anul acesta servicii de promovare în mass media națională și online, respectiv servicii artistice tip concert pentru Asociația Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța
  • Tot pe data de 1 iulie a.c., OMD Mamaia-Constanța a achiziționat alte două contracte în valoare totală de 530.000 lei
  • Primul contract vizează servicii de promovare în mass media națională și în online până la 31.12.2023
  • Contractul în valoare de 260.000 lei fără TVA a fot atribuit direct societății SC Communication ON SRL din București
  • Un alt contract, de servicii de prestații artistice tip concert pentru luna iulie 2023 a revenit societății Gerox Film SRL controlate de un cunoscut producător TV pentru suma de 270.000 lei fără TVA
 
 
Alte două societăți comerciale din București vor presta anul acesta servicii de promovare în mass media națională și online, respectiv servicii artistice tip concert pentru Asociația Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Tot pe data de 1 iulie a.c., OMD Mamaia-Constanța a achiziționat alte două contracte în valoare totală de 530.000 lei.

Primul contract vizează servicii de promovare în mass media națională și în online până la 31.12.2023. Contractul în valoare de 260.000 lei fără TVA a fot atribuit direct societății SC Communication ON SRL din București.


 
Despre Communication ON SRL
 
Compania înființată în 2015, cu sediul social în București a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 1,271,690 lei, cu un profit de 377,832 lei la un număr de 6 angajați.

Comparativ cu anul anterior, firma care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7311 - Activități ale agențiilor de publicitate a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 3.87%.

Firma figurează cu 18 contracte din achiziții publice. Cele mai multe contracte au fost încheiate cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

Asociatele companiei sunt: Mariana Sonia Nechifor și Laura Gabriela Opriș. Ultima are și calitatea de administrator al SRL-ului.


Potrivit www.termene.ro, Mariana Sonia Nechifor, fondatoarea agenției de comunicare și PR mai figurează asociat/administrator în Carrot Media SRL, Hadean Catering SRL, Communication Up SRL cu sediul în Satu Mare, dar și în The Teacher Within SRL cu sediul social în Cluj.

Laura Gabriela Opriș este la rândul său asociat în Communication Up SRL și în The Connection Agency SRL cu sediul în București.
 
Prestații artistice tip concert în valoare de 270.000 lei
 
Un alt contract, de servicii de prestații artistice tip concert pentru luna iulie 2023 a revenit societății Gerox Film SRL controlate de un cunoscut producător TV pentru suma de 270.000 lei fără TVA.

Prestatiile artistice vor presupune un concert cu o durata de 90 de minute în două reprize de 30 minute și respectiv 60 minute cu doi artiști diferiți de talie națională și un prezentator de eveniment.

În prestarea acestor servicii nu sunt incluse serviciile de cazare și masă ale organizatorilor și artistilor ( negociate la nivel de contract și pentru fiecare concert în parte). Beneficiarul evenimentului va pune la dispoziție partea de scenă, lumini, sunet și rider-ul artistului - ce vor fi negociate la nivel de contract.

Orice autorizatie necesara organizării unui astfel de eveniment cade în sarcina beneficiarului. Scena va fi amenajată și brand-uită de catre beneficiar. Serviciile se vor presta pe baza de contract.
 


Despre Gerox Film SRL

Firma, înființată în 2005 are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și de programe de televiziune.
Sediul social este pe strada Tunari, Nr. 6, București, Sector 2.

Asociat unic și administrator este Roxana-Mihaela Priceputu care mai figurează și în Zangor RMM SRL cu sediul în Brașov și Roxana Priceputu Consulting SRL cu sediul în București.

Roxana Priceputu este un producător TV cu multă experiență care a lucrat atât pentru Antena 1 dar și pentru B1 sau alte televiziuni naționale.
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 124.169 lei, pierdere netă de 18.305 lei și un angajat.

SRL-ul a mai încheiat alte trei contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro și este beneficiarul unei finanțări pentru consturire imobil D+P+M cu destinația punct de lucru pentru activitatea de producție cinematografică prin POR. Fondurile de la UE sunt în sumă de 756.339,4 lei, contribuția națională este de 133.471,66 lei iar contribuția proprie a beneficiarului de 222.452,77 lei.

Vă reamintim, tot pe 1 iulie, Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Mândilă, consilierul primarului Vergil Chițac a atribuit direct alte trei contracte extrem de costisitoare unei alte societăți din București -  Mainstream SRL.
Cele trei contracte atribuite direct pe 1 iulie 2023 au o valoare totală de 720.000 lei. Societatea a fost înființată în ianuarie 2023 și se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Asociații firmei sunt Ciobanu Bogdan Marian - 33,34%, Niculescu Costin Andrei -33,33% și Zaroschi Mihail-Gabriel - 33,33%. Primii doi dintre asociați figurează ca fiind angajați la Digi24HD, unde primarul Constanței are statut de invitat. Ciobanu Bogdan Marian deține și funcția de administrator al firmei, vezi secțiunea „citește și”.
 
Despre OMD Mamaia-Constanța
 
Hotărârea privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost aprobaă de Consiliul Local Municipal Constanța pe 31 octombrie 2022.

Ulterior, pe finalul anului 2022, a avut loc ședința de constituire a Asociației “Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța” (OMD Mamaia Constanța).
 
Din Consiliul Director al Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța fac parte reprezentanții tuturor membrilor fondatori. Din partea Primăriei Constanța în Consiliu au fost desemnați George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac, care are și calitatea de președinte, Nicolae Bucovală – președinte la Asociatia Patronala Mamaia, Lucian Tudose – președinte Asociația Resto (n.r. deține restaurantul Corleone din stațiunea Mamaia) și Sebastian-Ionuț Puznava - presedinte Patronatul Marea (n.r. manager Victoria Resort din Mamaia, membru FIHR).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Troc de weekend la Constanța! O firmă fondată în 2023 are pe mâini promovarea turistică. Legăturile cu postul TV unde este invitat Vergil Chițac!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 437

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 692

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 408

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 574

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 767

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 772

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 448

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 478

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 483

OMD Mamaia Constanța O nouă rundă de înscrieri, în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia

26 Feb 2024 589

Asociația „Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța” angajează

19 Jan 2024 849

Știri Constanța LIVE VIDEO-TEXT. OMD Mamaia Constanța- „Pentru 2024 avem planuri ambițioase“

21 Dec 2023 1229

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

14 Dec 2023 867

Stațiunea Mamaia își caută identitatea! OMD Mamaia-Constanța demararează concursul național de soluții creative de branding

11 Dec 2023 875

OMD Mamaia Constanța Clădirea Cazinoului de pe faleza din Constanța începe să strălucească! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 1120