Recuperare medicală de top cu terapia Vacusport - Cazuri medicale

În cadrul bazei ultra-moderne de tratament și recuperare medicală din incinta Ovidius Clinical Hospital, performantul sistem Vacusport de recuperare medicală prin accelerarea regenerării țesuturilor este disponibil pentru pacienți. Aparatul Vacusport are la bază tehnologia revoluționară a vacuumului intermitent care stimulează circulația sanguină și sistemul limfatic, și cuprinde cele mai noi programe de recuperare medicală cu acest tip de aparatură de specialitate.

Aplicațiile sistemului Vacusport în recuperarea pacienților

Aplicațiile sistemului Vacusport sunt multiple în vederea recuperării medicale a pacienților, studiile clinice demonstrând efectele terapeutice benefice obținute într-un timp foarte scurt pentru:
- pacienții cu afecțiuni ale sistemului circulator și cu afecțuni limfatice,
- pacienții cu afecțiuni ortopedice și aflați în recuperare post-operatorie,
- pacienții cu inflamații și cu leziuni ortopedice ale membrelor inferioare și pentru îmbunătățirea performanței sportivilor.
O ședință de tratament cu Vacusport durează aproximativ 30-45 de minute și se desfășoară astfel: partea inferioară a pacientului se află în tubul cu vacuum, ce generează alternativ presiune negativă și presiune pozitivă, și pompează sângele din zona cu o presiune crescută (regiunea superioară a corpului) spre zona cu presiune scăzută (regiunea inferioară a corpului, aflată în interiorul tubului), pentru a îmbunătăți circulația sanguină la nivelul membrelor inferioare.

O serie de pacienți ai Ovidius Clinical Hospital au beneficiat de efectele terapiei de recuperare Vacusport, unde recuperarea lor a oferit rezultate în refacerea mobilității la nivelul membrelor inferioare, printre care sportivi de performanță, militari profesioniști și pacienți ce au suferit intervenții chirurgicale de ortopedie, pentru care medicii specialiști în recuperare medicală au recomandat ședințe cu terapia modernă cu vacuum pentru recuperare rapidă și pentru reducerea durerilor, cu scopul de a reveni în scurt timp la activitățile zilnice și la cele sportive de perfomanță.

Dr. Oana Emilia Apostoiu, medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie, și Dr. Tatiana Tulea, medic specialist recuperare medicală, fizică și balneologie din cadrul Ovidius Clinical Hospital remarcă rezultate obținute în mod constant cu sistemul Vacusport pentru pacienți cu diverse afecțiuni ale zonei inferioare a corpului, a căror recuperare a fost accelerată de tehnologia modernă cu vacuum.

La nivel internațional, cele mai performante clinici de recuperare și reabilitare medicală utilizează terapia Vacusport pentru tratamentul afecțiunilor ortopedice, precum și cluburile sportive de top pentru a spori performanța jucătorilor și pentru a preveni accidentările din timpul antrenamentelor sau a competițiilor la care participă.
 
Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijire de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale și medicale multiple. În cadrul bazei ultramoderne de recuperare medicală, fiecare pacient beneficiază de tratament personalizat în funcție de afecțiune și vârstă din partea unui personal dedicat siguranței medicale.
 
Ovidius Clinical Hospital – cel mai mare și modern spital privat din regiune
Adresă: DN2A, KM 202, Ovidiu, Constanța

Telefon: 0241 480400
Pentru mai multe detalii, vizitați: www.Ovidius-CH.ro 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Performanța adusă acasă Ovidius Clinical Hospital inaugurează un spital nou dedicat bolilor oncologice și cardiovasculare (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 Apr 2023 3294

Imagini de la eveniment LIVE VIDEO-TEXT. Se inaugurează noul spital OCH dedicat oncologiei și bolilor cardiovasculare (FOTO)

05 Apr 2023 4434

Ovidius Clinical Hospital, primul Centru de referință și training Siemens Healthineers din România (GALERIE FOTO)

17 Mar 2023 1887

Ce spun reprezentanții Spitalului OCH despre incendiul la reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii

21 Jan 2023 1770

Să ne mobilizăm într-o cauză nobilă Un constănțean cu o poveste impresionantă are nevoie de sânge. "Suntem cu toții noduri la aceeași împletitură prin care curge viața"

14 Jan 2023 1827

Acționarii Ovidius Clinical Hospital au introdus un nou cod CAEN în activitatea societății

14 Apr 2022 4252

Ovidius Clinical Hospital lansează serviciul Alprevia online- Prevenția în 10 pași

31 Aug 2021 4137

Veste bună pentru femeile din Constanța A fost inaugurat OCH - Centrul de excelență dedicat cancerului de sân, cu cea mai nouă tehnologie din domeniu (galerie foto + video)

13 Feb 2020 11117

Peste 500 de elevi, cadre didactice şi părinţi, la Târgul de educaţie şi prevenţie în sănătate, organizat de Ovidius Clinical Hospital (galerie foto)

31 May 2019 2584

La noua Policlinică OCH Inedită formă de educație pentru sănătate, în aer liber (galerie foto)

18 May 2019 4850

Surprize la inaugurarea noii policlinici Ovidius Clinical Hospital (fotoreportaj)

17 May 2019 6632

Premieră națională în medicina constănțeană Primul instrument de asistență computerizată a diagnosticului pentru prevenție în medicina primară, la noua policlinică Ovidius Clinical Hospital (galerie foto+video)

17 May 2019 4781

LIVE TEXT. Premieră națională în domeniul sănătății, la Constanța Inaugurarea unui nou centru medical Ovidius Clinical Hospital și lansarea Cardului cu algoritm de prevenție personalizată

16 May 2019 7410

#sărbătoreşteDobrogea Mesajul Ovidius Clinical Hospital

25 Nov 2017 3508

Afecţiunile de prostată, o problemă medicală des întâlnită în rândul bărbaţilor Simptome, diagnostic şi sfatul medicului specialist

22 May 2017 10829