IPJ AradViolență în familie

BULETIN DE PRESĂ
Mandat de executare a pedepsei închisorii
 
            Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat, pe raza localității Vinga, un bărbat de 35 de ani, din localitate, pe numele căruia, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.
            Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.
  •  
Violență în familie
            Polițiștii municipiului Arad cercetează un bărbat de 38 de ani, din jud. Sălaj, care, în ziua de 16 noiembrie a.c., ar fi încălcat ordinul de protecție emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele său, la data de 27 octombrie a.c., prin aceea că a contactat-o telefonic pe soția sa, fapt care îi era interzis, prin ordinul de protecție.
            În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești.
 
            Pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Șiria, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Acesta, în cursul lunii octombrie a.c., și-ar fi amenințat soția cu acte de violență, femeia părăsind domiciliul. Ulterior, bărbatul i-ar fi trimis mesaje pe telefonul mobil, inducându-i o stare de temere.
            Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru stabilirea stării de fapt și luării de măsuri legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și hărțuire.
  •  
Bănuită de părăsirea locului accidentului, identificată de polițiști
            Polițiștii orașului Curtici au identificat o femeie de 60 de ani, din Curtici, care, în ziua de 9 noiembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism, dinspre Sântana spre Curtici, ar fi accidentat un septuagenar care se deplasa cu bicicleta, pe același sens de mers.
            În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
  •  
 
Infracțiune rutieră
 
            Polițiștii orașului Pâncota au depistat, la data de 16 noiembrie a.c., un bărbat de 67 de ani, din jud. Timiș, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din Pâncota. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,33 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            În cauză a fost întocmit dosar penal.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 38.200 de lei, din care 44 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 7 permise de conducere și retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.

            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ AradReținut pentru violență în familie

27 Oct 2023 557

Violent incident familial în Arad Bărbat de 42 de ani, acuzat pentru agresiune asupra tatălui său și concubinei

18 Sep 2023 827

IPJ Arad Buletin de presă

12 Sep 2023 579

IPJ Arad Acțiuni preventive, în municipiu și județ

08 Sep 2023 549

IPJ Arad Buletin de presă

07 Sep 2023 591

IPJ Arad Buletin de presă

05 Sep 2023 634

Bărbat din județul Arad reținut pentru violență în familie

16 Aug 2023 917

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

26 Jul 2023 559

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

13 Jul 2023 545

IPJ AradViolență în familie

11 Jul 2023 564

IPJ Arad Reținut pentru violență în familie

07 Jul 2023 669

IPJ AradSancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

03 Jul 2023 680

IPJ AradOrdin de protecție provizoriu

19 May 2023 559