Abuz într-o grădiniță din Ploiești! O educatoare înregistrată în timp ce teroriza copiii





Sursa foto: freepick.com





 
  • Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis anchetă după ce o educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti a fost înregistrată în timp ce ameninţă un copil căruia îi spune că, dacă nu este ascultător, pune toată clasa să îl bată, potrivit știripesurse.ro.

Într-o altă înregistrare, pare că aceeaşi femeie loveşte un copil şi, adresându-se cel mai probabil unei colege, spune: „Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”

„După ce că faci numai trăsnăi.... Dă-te la o parte! Zi! De ce nu asculţi? Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem ”, spune educatoarea unui copil. Pe înregistrare se aude cum copilul răspunde, la fiecare întrebare: „Nu!”.

Într-o a doua înregistrare audio realizată la aceeaşi grupă educatoarea pare că încearcă să gestioneze o situaţie conflictuală între cei mici. I se alătură un alt adult, o femeie. În înregistrare se aude cun un copil afirmă că „doamna Mirela” l-a agresat. Deşi copilul spune, la început, că acesata l-a bătut, educatoarea strigă la el, ameninţându-l că va chema poliţia fiindcă minte. În cele din urmă, copilul răspunde că nu a fost bătut, după ce a fost ameninţat.

„De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva ceva?” spune femeia unui copil.

„Da”, se aude răspunsul celui mic.

„Ce? Ia auzi! I-a făcut cineva ceva eşti nebun? Cine, dragă, ce ţi-a făcut? Cine te-a bătut din clasă?”, spune femeia

„Doamna Mirela”, se aude copilul spunând.

„Ia auzi, zice că l-a bătut doamna Mirela, eşti nebună? Cum, mă, să te bată doamna Mirela? Cine te-a bătut, mă? Cine? Zi ce ai zis adineauri! De ce ai zis doamna Mirela? Te-a bătut doamna Mirela? Chem poliţia? Da? Mă, ţie nu ţi-e ruşine, vrei să chem poliţia?”, spune educatoarea.

Când copilul răspunde „Nu”, educatoarea continuă: „Ba da, chem, că minţi! Cum poţi să minţi aşa ceva? Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”


La un moment dat, pe înregistrare se aude o altă voce: „S-a auzit că a dat în el”.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar fi agresat verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Prahova.

 
 

 Citește și
O învățătoare de la Școala „Ferdinand“, acuzată că este agresivă cu elevii. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța – „Se va redeschide cercetarea disciplinară!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biblioteca Județeană Constanța Ziua Pământului, sărbătorită la Ludotecă (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 366

Grădiniță sancționată de polițiști după ce doi copii de 3 ani au plecat fără să fie observați de educatoare

14 Apr 2024 501

Copii de la Grădinița Căsuța din Pădure, din Constanța, la Biblioteca Județeană cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 606

Muzeul de Artă Constanța organizează atelierul de creație artistică „Sărbătorim românește” pentru preșcolarii de la Grădinița Colibri

28 Nov 2023 637

Polaris M Holding Grupa mijlocie „Raze marine” de la Grădinița PP nr. 6 Constanța a ajuns la stația de sortare și reciclare. Iată ce au învățat (FOTO)

27 Oct 2023 711

Fetițe agresate de educatoare la grădiniță! Polițiștii au deschis dosar penal

11 Oct 2023 762

#ConstanțaEsteBineZiua 190 – 9.07.2022 Astăzi sărbătoresc neputința

09 Jul 2022 1401

Educatoare reținută după ce ar fi bătut copiii de la o creșă din Pitești

10 May 2022 1424

Caz șocant în județul Suceava! Trei fetițe au fost agresate sexual de educatoare. Suspecta, arestată preventiv

15 Jan 2022 1607

Constanța. Patru cazuri de infectare cu coronavirus la Grădiniţa „Roboţel”

15 Feb 2021 3638

Interviu online Ionica Șerban, profesorul cu magie de la Grădinița cu program normal nr. 2 Valu lui Traian

18 Dec 2020 9345

Știați că...? Actorul de comedie american Adam Sandler împlinește astăzi 54 de ani

09 Sep 2020 1766

Gradații de merit, sesiunea 2020 ISJ Constanța a decis câți profesori vor primi în plus 25% la salariu, timp de cinci ani

16 Mar 2020 7186

„Mâncători de suflete“, „needucaţi“ Educatoarea unei grădiniţe, sancţionată disciplinar de ISJ Constanţa. Povestea mai puţin ştiută a cazului

09 Oct 2019 5445

Grădinița cu Program Prelungit „Little Kids” din Constanța angajează educatoare

24 Apr 2019 2644