Filmul evenimentelor în scandalul în care este implicată Diana Șoșoacă. Aceasta a reclamat că jurnaliştii italieni aveau droguri

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat miercuri, 15 decembrie, într-o conferinţă de presă despre conflictul dintre Diana Şoşoacă şi jurnaliştii italieni, că senatoarea a reclamat că aceştia i-au sustras documente din cabinetul de avocatură şi că ar avea droguri asupra lor, aspecte care nu s-au confirmat în urma verificărilor efectuate.Drăgan a prezentat filmul evenimentelor din 10 decembrie, menţionând că Diana Şoşoacă s-a deplasat, alături de soţul său, Dumitru Silvestru Şoşoacă, la secţia de Poliţie unde se aflau şi jurnaliştii italieni, unde a precizat că depune plângere penală împotriva acestora pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, că este posibil să-i fi sustras documente care se aflau în birou şi aveau droguri asupra lor."Având în vedere aspectele menţionate, conform procedurilor legale în vigoare, poliţiştii aveau obligaţia şi au efectuat un control corporal sumar, precum şi al bagajelor, în urma căruia nu au fost identificate bunurile sesizate ca fiind sustrase şi nici substanţe interzise, aşadar acuzaţiile erau nefondate", a explicat Georgian Drăgan.


În urma verificărilor, a reieşit faptul că jurnaliştii au intenţionat să părăsească cabinetul, moment în care în care Şoşoacă ar fi închis uşa şi nu i-ar mai fi lăsat să plece până la sosirea poliţiştilor.Purtătorul de cuvânt al IGPR a adăugat că, în cele patru minute de când senatoarea a sunat la 112 şi până la sosirea poliţiştilor, între jurnalişti şi Şoşoacă au avut loc mai multe discuţii în contradictoriu, iar scandalul a continuat şi după sosirea oamenilor legii."Soţul apelantei l-ar fi împins şi l-ar fi prins cu mâna de gât pe un agent de Poliţie şi, totodată, ar fi lovit-o şi pe jurnalista din Italia. Imediat după acest moment, după intervenţie, jurnaliştii ar fi ieşit pe scara blocului, iar conflictul a fost aplanat", a precizat Drăgan.
Dumitru Silvestru Şoşoacă este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist.

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, pe 10 decembrie, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate.Potrivit procurorilor, poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat la faţa locului, însă soţul senatoarei l-a agresat pe unul dintre agenţi.

Dumitru Şoşoacă a fost chemat luni la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunţat că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru ultraj."La data de 10.12.2021, în jurul orei 16,00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de Poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de Poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de Poliţie, cauzându-i suferinţe fizice", a transmis Parchetul, într-un comunicat de presă.Diana Şoşoacă a fost şi ea, luni, în faţa sediului Parchetului, împreună cu mai mulţi susţinători, aceştia din urmă având altercaţii cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Sursa Agerpres

Foto captura video Antena 3

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Șoșoacă la Primăria Capitalei

27 Apr 2024 1100

Soțul Dianei Șoșoacă scapă de brăţara electronică montată la picior

05 Apr 2024 748

Poliţiştii îl caută pe soţul senatoarei Dianei Şoşoacă pentru montarea unei brăţări de monitorizare electronică

02 Apr 2024 788

Diana Șoșoacă a fost prinsă de radar cu 110km/h și a rămas fără permis. Scandal făcut de senatoare la mașina poliției

10 Mar 2024 921

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1408

Dezvaluiri.ro Soțul Dianei Șoșoacă a agresat un tânăr la un protest de susținere a bisericii ilegale (VIDEO)

11 Jun 2022 4313

Constanța Scandal și îmbrânceli la biserica „Izvorul Tămăduirii”, care urmează să fie demolată. Prezentă și Diana Șoșoacă. Ce se întâmplă (VIDEO)

10 Jun 2022 5247

LIVE Diana Șoșoacă, prezentă la Constanța, la biserica „Izvorul Tămădurii”, care urmează să fie demolată. „Ne vom lega în lanțuri lângă această biserică! Să vedem dacă ne omori pe toți“ (GALERIE FOTO)

10 Jun 2022 2782

Diana Şoşoacă a anunţat că este membră a Partidului S.O.S. România

30 May 2022 2238

Diana Șoșoacă a sesizat poliția că i-a fost fost atacată casa cu ouă

17 Apr 2022 1516

Senatoarea Diana Șoșoacă, procedură urgentă împotriva Guvernului, la Curtea de Apel Constanța

23 Mar 2022 1853

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, în proces cu Guvernul României, la Constanța. Răspunsul judecătorilor de la Curtea de Apel

19 Mar 2022 2588

Diana Șoșoacă, amendată cu 5.000 lei pentru afirmații discriminatorii. Ce a spus senatoarea despre Raed Arafat

12 Jan 2022 1724

Protest al deputaţilor AUR în plen pentru retragerea proiectului certificatului verde "Libertate fără certificate"

20 Dec 2021 1488

Poliția Capitalei, precizări după scandalul între Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni. Soțul său ar fi agresat un agent

14 Dec 2021 1599