Soțul Dianei Șoșoacă scapă de brăţara electronică montată la picior

Poliția. facebook/DGPMBUn magistrat de la Judecătoria Sectorului 2 a dispus vineri revocarea ordinului de protecţie emis de Secţia 6 Poliţie pe numele lui Silvestru Şoşoacă, soţul deputatei Diana Şoşoacă, bărbatul scăpând astfel şi de brăţara electronică montată la picior, conform Agerpres.ro

"Admite cererea formulată de contestatorul Şoşoacă Dumitru Silvestru în contradictoriu cu intimata Iovanovici-Şoşoacă Diana. Revocă ordinul de protecţie provizoriu nr. 3319526/02.04.2024 emis de către DGPMB - Secţia 6 de Poliţie. Definitivă", se arată în decizia instanţei.


Cu puţin timp înainte de aflarea deciziei din instanţă, Silvestru Şoşoacă a fost prins de poliţişti şi dus la secţia de poliţie, pentru încălcarea ordinului de protecţie, după ce a trecut cu maşina prin faţa casei unde locuieşte Diana Şoşoacă şi s-a declanşat alarma în sistemul de la poliţie.

"La data de 5 aprilie 2024, a fost emisă o alertă de proximitate cu privire la faptul că bărbatul a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior. Poliţiştii Secţiei 6 s-au deplasat la faţa locului, bărbatul în cauză fiind depistat şi condus la secţia de poliţie, în vederea întocmirii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie. Ulterior, poliţiştii au fost informaţi cu privire la revocarea ordinului de protecţie, context în care sistemul de monitorizare urmează a fi demontat", a transmis Poliţia Capitalei.


Pe 2 aprilie, agenţii de la Secţia 6 au emis un ordin de protecţie pe numele lui Silvestru Şoşoacă şi i-au montat la picior o brăţară electronică de supraveghere, după ce Diana Şoşoacă a reclamat faptul că soţul ei o agresează din punct de vedere emoţional. Totodată, femeia a precizat că în trecut soţul său a agresat-o şi fizic.

La rândul său, Silvestru Şoşoacă a reclamat că poliţiştii nu l-au audiat înainte de a-i monta brăţara de supraveghere şi că de fapt el este cel care a fost ameninţat.

"Am o grămadă de mesaje în care am fost ameninţat şi chiar foarte grav (...) Am fost doar într-o cameră tehnică (la Secţia de Poliţie, n.r.), unde mi s-a montat chestia aia şi am completat nişte fişe referitoare la aparate, să nu le deteriorez. Nu am fost audiat (...) Nu am voie să mă apropii la mai puţin de 200 de metri de ea, de locul ei de muncă de la cabinetul de avocat, de casă şi, culmea, de Senatul României. Adică de Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire din lume. Are mai mult de 200 de metri. Şi nu am acces acolo, deşi ea lucrează doar câteva ore pe săptămână. Dar eu nu am voie să mă aduc acolo în niciuna din zile", declara joi Silvestru Şoşoacă, înainte de a intra în sala de judecată, unde a contestat ordinul de protecţie emis pe numele lui.


Cei doi se află în plin proces de divorţ, Silvestru Şoşoacă fiind cel care a depus pe 27 martie o cerere la Judecătoria Sectorului 2, însă magistraţii nu au stabilit încă un termen de judecată. 

 Agerpres.ro

Citește și: 

Poliţiştii îl caută pe soţul senatoarei Dianei Şoşoacă pentru montarea unei brăţări de monitorizare electronică

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Șoșoacă la Primăria Capitalei

27 Apr 2024 816

Poliţiştii îl caută pe soţul senatoarei Dianei Şoşoacă pentru montarea unei brăţări de monitorizare electronică

02 Apr 2024 735

Diana Șoșoacă a fost prinsă de radar cu 110km/h și a rămas fără permis. Scandal făcut de senatoare la mașina poliției

10 Mar 2024 844

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1345

Dezvaluiri.ro Soțul Dianei Șoșoacă a agresat un tânăr la un protest de susținere a bisericii ilegale (VIDEO)

11 Jun 2022 4283

Constanța Scandal și îmbrânceli la biserica „Izvorul Tămăduirii”, care urmează să fie demolată. Prezentă și Diana Șoșoacă. Ce se întâmplă (VIDEO)

10 Jun 2022 5221

LIVE Diana Șoșoacă, prezentă la Constanța, la biserica „Izvorul Tămădurii”, care urmează să fie demolată. „Ne vom lega în lanțuri lângă această biserică! Să vedem dacă ne omori pe toți“ (GALERIE FOTO)

10 Jun 2022 2747

Diana Şoşoacă a anunţat că este membră a Partidului S.O.S. România

30 May 2022 2207

Diana Șoșoacă a sesizat poliția că i-a fost fost atacată casa cu ouă

17 Apr 2022 1496

Senatoarea Diana Șoșoacă, procedură urgentă împotriva Guvernului, la Curtea de Apel Constanța

23 Mar 2022 1835

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, în proces cu Guvernul României, la Constanța. Răspunsul judecătorilor de la Curtea de Apel

19 Mar 2022 2557

Diana Șoșoacă, amendată cu 5.000 lei pentru afirmații discriminatorii. Ce a spus senatoarea despre Raed Arafat

12 Jan 2022 1705

Protest al deputaţilor AUR în plen pentru retragerea proiectului certificatului verde "Libertate fără certificate"

20 Dec 2021 1476

Filmul evenimentelor în scandalul în care este implicată Diana Șoșoacă. Aceasta a reclamat că jurnaliştii italieni aveau droguri

15 Dec 2021 1557

Poliția Capitalei, precizări după scandalul între Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni. Soțul său ar fi agresat un agent

14 Dec 2021 1577