Inspectoratul Școlar Județean Constanța Șapte elevi din Constanța vor participa la Olimpiada de Lingvistică


Sursa foto: Facebook/ ISJ Constanța/ Imagine cu rol ilustrativ


 
  • În perioada 5-7 aprilie, șapte elevi din învățământul gimnazial și liceal, din trei unități școlare - Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța, Liceul Teoretic Ovidius Constanța și Școala Gimnazială Nr. 39 Nicolae Tonitza Constanța vor reprezenta județul Constanța la Olimpiada Națională de Lingvistică Solomon Marcus, care se va desfășura la Ploiești, în județul Prahova, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța .
 
În perioada 5-7 aprilie, șapte elevi din învățământul gimnazial și liceal, din trei unități școlare - Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța, Liceul Teoretic Ovidius Constanța și Școala Gimnazială Nr. 39 Nicolae Tonitza Constanța vor reprezenta județul Constanța la Olimpiada Națională de Lingvistică Solomon Marcus, care se va desfășura la Ploiești, în județul Prahova, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

„Pentru pregătirea lotului constănțean, am beneficiat de implicarea cadrelor didactice universitare, în baza parteneriatului dintre Inspectoratul Școlar Județean și Universitatea Ovidius din Constanța.”!, transmite ISJ Constanța.

 
Pe parcursul a două săptămâni s-au desfășurat mai multe ședințe de lucru care au avut ca scop facilitarea algoritmului lingvistic și dezvoltarea competențelor de comunicare lingvistică și algoritmice.
 

„Pe această cale, le mulțumim pentru implicare și pentru efortul depus domnului Cosmin Căprioară, conferențiar universitar doctor, doamnei Ana-Maria Popa, asistent universitar doctorand, din cadrul Facultății de Litere, precum și domnului Vladimir Vîntu, asistent universitar doctor, din cadrul Facultății de Matematică. Le urăm succes elevilor care vor reprezenta județul nostru și îi așteptăm cu premii! ”, afirmă reprezentanții ISJ Constanța.

                                                                     
 
Citește și
Teste de antrenament în vederea pregătirii pentru examenele naționale, puse la dispoziție de ISJ Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În premieră națională Ambasadorii SAVE au început formarea la Constanța (GALERIE FOTO)

22 May 2024 221

Elevii constănțeni au fost premiați la concursul județean de sudură (GALERIE FOTO)

18 May 2024 469

Elevii din Constanța sunt așteptați la Târgul Ofertelor Educaționale 2024

17 May 2024 834

Inspectoratul Școlar Județean Constanța Elevii constănțeni au participat la prima ediție a Concursului județean de chimie „Sorin Roșca”

17 May 2024 466

ISJ Constanța a semnat alte 19 de contracte cu școlile beneficiare ale Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Iată care sunt acestea

15 May 2024 838

ISJ Constanța a aprobat numărul gradaţiilor de merit 210 de profesori și personal didactic auxiliar vor primi salarii cu 25 la sută mai mari

14 May 2024 18765

Opt instituții din județul Constanța au primit titlul de ȘCOALĂ ETWINNING - eTwinning School Label!

14 May 2024 1648

ISJ Constanța, la judecată cu Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

09 May 2024 483

Competiție de handbal organizată de ISJ Constanța la Cumpăna Opt echipe vor lua startul la Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Etapa Națională

08 May 2024 669

Peste 2.700 de posturi didactice pentru ocupare pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Constanța

29 Apr 2024 768

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 570

Renovată la standarde nZeb Grădinița Zig-Zag, inaugurată azi în orașul Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 735

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 662

Aqua Geoterma Resource SRL a semnat cu ISJ Constanța. Firma se va ocupa de cazarea și hrana participanților la Olimpiada Națională de Geografie (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 960

Inspectorul școlar de la Constanța, Irinela Nicolae pe locul 25 pe lista de europarlamentare a PSD

04 Apr 2024 827