OMD Mamaia Constanța, la târgul internațional de turism Tour and Travel TT Warsaw (GALERIE FOTO)

foto: OMD MAMAIA CONSTANTAParticiparea Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța la târgul internațional de turism de la Varșovia a reprezentat o oportunitate deosebită de promovare a stațiunii Mamaia, respectiv a orașului Constanța în rândul tour-operatorilor străini, a instituțiilor media, bloggerilor și influencerilor din Europa. Astfel am rămas consecvenți cu obiectivele noastre, și anume: reintroducerea stațiunii Mamaia în cataloagele de prezentare, ieșirea din izolarea aeriană a stațiunii și promovarea în mass-media internațională de profil turistic.

La ediția din acest an a Tour and Travel TT Warsaw, România a fost prezentă cu un stand de 215 m², amplasat la intrarea în pavilionul expozițional din Varșovia. Din rândul tour operatorilor au participat 17 co-expozanți, dar și reprezentanți ai Organizațiilor de Management al Destinației și ai autorităților publice locale, din regiuni diferite ale țării, pentru a promova o imagine autentică și unitară a țării noastre:

“Suntem mulțumiți de participarea la Târgul de Turism din Varșovia - un eveniment B2C, total diferit de cel de la Londra. Am avut multe interacțiuni cu turiști polonezi, fideli destinației Mamaia Constanța, care cunosc stațiunea și doresc să se reîntoarcă în vacanță. A fost un târg foarte bun, turiștii polonezi au avut numai cuvinte frumoase despre destinația noastră, materialele au fost foarte bine primite și au avut răbdare să asculte prezentările noastre. Ne-am întâlnit cu tour operatori din Polonia, Lituania, Italia, Franța, dar și cu două linii aeriene low cost - Lot Airlines din Polonia și Egyptair din Egipt.  Revistele de turism, bloggerii și influencerii din Polonia și-au manifestat interesul pentru promovarea destinației noastre și au fost propuse info-trip-uri pentru anul viitor. Datoria noastră după aceste târguri de turism este să concretizăm toate aceste întâlniri. Va fi o muncă grea, dar avem speranța că o vom duce până la capăt cu succes. Încheiem astfel participarea la târgurile internaționale de turism din acest an, iar de săptămâna viitoare ne pregătim pentru târgul de turism de la Romexpo”, a precizat George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Pe de altă parte, în cadrul evenimentului, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a lansat în centrul orașului Varșovia campania “Lăsați-vă surprinși de România!” Timp de o lună, în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie, 40 de autobuze care trec prin punctele cheie din oraș au fost colantate cu o imagine reprezentativă a Castelului Peleș.

„Totodată, în perioada 24 noiembrie – 07 decembrie, 34 ecrane digitale amplasate în Gara Centrală și 29 din Varșovia (Rotunda) vor afișa fotografii, însoțite de brandul de țară, cu Mănăstirea Sucevița, Castelul Peleș și Transfăgărășan. 

Ecranele sunt amplasate în cele mai aglomerate zone din oraș, iar campania digitală contribuie la ridicarea profilului turistic al României pe piața poloneză, prin reliefarea patrimoniului cultural și natural al țării noastre.

România a avut statutul de țară parteneră în cadrul târgului de la Varșovia, unde au participat câteva sute de expozanți din întreaga lume.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia- Constanța“ - au mai precizat reprezentanții OMD Mamaia. 

Citește și: 

Destinația Mamaia Constanța, printre preferințele polonezilor la Târgul Internaţional de Turism din Varşovia (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 358

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 663

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 560

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 740

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 760

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 438

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 463

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 452

OMD Mamaia Constanța O nouă rundă de înscrieri, în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia

26 Feb 2024 574

Asociația „Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța” angajează

19 Jan 2024 841

Știri Constanța LIVE VIDEO-TEXT. OMD Mamaia Constanța- „Pentru 2024 avem planuri ambițioase“

21 Dec 2023 1215

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

14 Dec 2023 860

Stațiunea Mamaia își caută identitatea! OMD Mamaia-Constanța demararează concursul național de soluții creative de branding

11 Dec 2023 868

OMD Mamaia Constanța Clădirea Cazinoului de pe faleza din Constanța începe să strălucească! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 1114