Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le transmite constănțenilor că în mandatul său a făcut investiții în sportul și cultura din Constanța. 

Edilul amintește de investițiile în reabilitarea Cazinoului din Constanța, modernizarea Teatrului de Stat, retipărirea Revistei Tomis, precum și demolarea Stadionului vechi Gheorghe Hagi în vederea construirii unui completx sportiv multifuncțional modern. 

„Mi-am asumat, am făcut: Investiții în cultura și în sportul din Constanța [🥇] [🎭]
În programul electoral din 2020 (am fost singurul candidat cu o astfel de ofertă!), vorbeam despre renașterea culturală a orașului nostru și mizam pe „revitalizarea culturii și a sportului constănțean“.
Astăzi, după trei ani și jumătate, în loc să vă prezint scuze despre „de ce nu s-a putut”, vă ofer câteva date concrete despre ce am făcut:
[✅] Cu ajutorul guvernării liberale, am readus la viață simbolul Constanței: Cazinoul. Finalizăm lucrările de reabilitare și îl reintroducem în circuitul public și în viața orașului.
[✅] Am început, de asemenea, ample lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii Teatrului de Stat, care sunt aproape finalizate.
[✅] Am retipărit, în condiții grafice excepționale, revista Tomis, un adevărat bastion cultural al Constanței.
[✅] Prin înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța, am oferit tinerilor din oraș condițiile primare pentru a face performanță pe plan sportiv sau pentru a menține un stil de viață sănătos. CSM Constanța numără peste 1000 de sportivi, cu 553 de medalii câștigate. Majoritatea sunt copii și tineri.
[✅] Adăugăm demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” în vederea construirii unui complex sportiv multifuncțional modern, la standarde europene, după numele și renumele Constanței.
[✅] Mai mult, la noua Sală Polivalentă a orașului lucrările sunt în plină desfășurare.
Misiune îndeplinită. Continuăm“ - este mesajul transmis de primarul Vergil Chițac.

Citește și: 

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)

17 May 2024 495

Procesul primarului Chițac, amiral în rezervă, cu Casa Sectorială de Pensii MApN, la Curtea de Apel! Nemulțumiri legate de diminuarea cuantumului pensiei militare de stat

16 May 2024 589

Strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia, pe masa discuțiilor cu autoritățile din Constanța

10 May 2024 626

Judecătorii explică de ce administrația Chițac nu poate recupera 4,38 de milioane de dolari, prejudiciu calculat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța (MOTIVARE)

07 May 2024 607

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai! Ce spune despre motanul Caramel

01 May 2024 622

Primăria Constanța anunță un nou pas pentru construirea garajului de autobuze

30 Apr 2024 471

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dezvăluit unde va petrece 1 Mai

29 Apr 2024 643

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 842

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 769

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 537

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 614

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 840

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 1217

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 530

Licitații publice Primăria caută o firmă care să reabiliteze energetic Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța!

24 Apr 2024 396