Servicii de verificare tehnică CJ Constanța reia licitațiile pentru construirea şi dotarea unui teatru pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa!

  • Consiliul Județean Constanța cumpără prin achiziție directă servicii de verificare tehnică, pentru proiectare (faza PT) şi asistenţă tehnică pentru proiectul „Construirea şi dotarea Teatrului pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa"
  • Verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie este estimată la 61.300 lei fără TVA
  • Ofertele se depun până la 10.04.2024, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro, sau la Registratura Consiliului Județean Constanța
  • Reamintim, în 2021 a fost semnat ordinul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza Studii de Fezabilitate, precum și pentru obținerea avizelor și acordurilor pentru obiectivul de investiții “Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret”
  • Valoarea estimată a investiției este de 50.000.000 lei cu TVA
  • Potrivit proiectului, viitorul „Teatru pentru Copii și Tineret” va fi construit pe o suprafață de 1500 mp, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70 mp pentru gradene și scenă în aer liber
     
 
Consiliul Județean Constanța cumpără prin achiziție directă servicii de verificare tehnică, pentru proiectare (faza PT) şi asistenţă tehnică pentru proiectul „Construirea şi dotarea Teatrului pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa".

Prin obiectivul general al acestui proiect se urmăreşte obţinerea unui imobil reprezentativ cultural şi educativ pentru municipiul Constanţa, atât din rezolvarea arhitecturală, funcţională şi asigurarea dotărilor tehnice specifice destinaţiei, cât şi prin încadrarea în fondul construit existent şi cadrul natural al Complexului Muzeal şi al interconectării la activităţile oferite în aceasta entitate.

Sursa de finanțare este bugetul Consiliului Județean Constanța.

În conformitate cu Devizul General al proiectului, Cap. 3 - Cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică, linia 3.5.5 - verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie este estimată la 61.300 lei fără TVA.

Ofertele vor fi însoțite de Scrisoarea de înaintare și se depun până la 10.04.2024, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro, sau la Registratura Consiliului Județean Constanța, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanța, în plic închis.

Durata estimată totală a contractului pentru achiziţia publică de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) şi asistenţă tehnică pentru proiectul „Construirea şi dotarea Teatrului pentru copii şi tineret În cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa" este de 75 de luni, defalcată astfel:

- Etapa I- Verificare tehnică aferentă documentaţiei tehnico-economice faza PT + DDE (PAC+PT + DDE + documentaţie avizare PT): 60 de zile de la data prevăzută În ordinul de Începere;
- Etapa II - Verificare tehnică aferentă asistenţei tehnice din partea proiectantului = pe tot parcursul execuţiei lucrărilor (13 luni) şi a garanţiei acestora (60 de luni), până la recepţia finală a lucrărilor, inclusiv elaborare documentaţie AS-BUILT, a proiectului de monitorizare a comportării În timp.

 
Reamintim, în 2021 a fost semnat ordinul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza Studii de Fezabilitate, precum și pentru obținerea avizelor și acordurilor pentru obiectivul de investiții “Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret”.

Valoarea estimată a investiției este de 50.000.000 lei cu TVA.

Potrivit proiectului, viitorul „Teatru pentru Copii și Tineret” va fi construit pe o suprafață de 1500 mp, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70 mp pentru gradene și scenă în aer liber.
 
Regimul de înălțime al clădirii este D+P+1E și va găzdui o sală multifuncțională de spectacole și repetiții cu 60 de locuri la demisol, o sală de spectacol principală cu 300 de locuri la parter, săli de expoziție, precum și un backstage (culise) pe o suprafață de 60 mp.

De asemenea, teatrul va mai fi dotat cu o curte interioară de 95 mp, un balcon pentru spectatori, trei unități de cazare și o terasă circulabilă la etaj.
 
Proiectul Teatrului pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a ajuns în 2022 și pe masa inspectorilor de la Mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunța la vremea respectivă publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Teatru pentru copii si tineret – incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii –fazele SF/ DTAC, propus a fi amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 255 municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Proiectul pentru construcția viitorului „Teatru pentru Copii și Tineret”, în consultare la Agenția pentru Protecția Mediului!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Originar din Tulcea Vasile Hariton, importantă prezență pe scena Teatrului de Păpuși Constanța

31 Dec 2023 1167

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

08 Nov 2023 709

Proiectul cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” continuă în comuna Oltina. Spectacolul propus astăzi

06 Oct 2023 818

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” a încântat publicul din Cerchezu, Căscioarele și Viroaga (GALERIE FOTO)

04 Oct 2023 510

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

01 Oct 2023 695

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a, distracție, entuziasm, voie bună și emoții

31 Aug 2023 709

Spectacole Constanța Programul ultimei săptămâni din cadrul evenimentului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin“

30 Aug 2023 916

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul evenimentelor din perioada 24-27 august 2023

23 Aug 2023 1050

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Weekend-ul 19-20 August 2023 a avut parte de un mare succes

23 Aug 2023 718

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul spectacolelor din week-end

19 Aug 2023 580

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a

16 Aug 2023 721

La mulți ani, Lică Gherghilescu! Fondatorul Teatrului pentru Copii și tineret „Căluțul de mare” Constanța împlinește 62 de ani

07 Mar 2023 2669

O piesă emoționantă la 20 de ani de existență a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”. Cadou – va avea o nouă casă (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Jan 2023 2445

Primăria Constanța și Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, contract semnat pentru un nou eveniment (DOCUMENT)

04 Oct 2022 1459

Noi spectacole la „Blue Theatre Revolution University Contest” din Constanta

03 Sep 2022 820