Un deputat afirmă că i-a fost vandalizată maşina în curtea Palatului Parlamentului, deşi el nu a susţinut niciodată certificatul verde


Deputatul neafiliat George Ionescu afirmă că, în cursul zilei de marţi, 21 decembrie, i-a fost vandalizată maşina în curtea Palatului Parlamentului, deşi el nu a susţinut niciodată certificatul verde.


"Manipularea dăunează grav democraţiei. Astăzi, mi-a fost vandalizată maşina în curtea Parlamentului de către un grup de indivizi care aparent protestau împotriva PLX 545, ce prevede introducerea certificatului verde la locul de muncă. Au vandalizat bunul privat al unui om care, culmea, nici măcar nu susţine certificatul verde.

Nu am susţinut niciodată certificatul verde ca limitare a dreptului la muncă, cu atât mai mult acum, când din ce în ce mai multe studii arată că şi cei vaccinaţi cu schema completă pot fi purtători ai virusului şi îl pot răspândi în continuare. Din principiu consider că un document ca certificatul verde este o anomalie într-o democraţie, chiar şi în acest context atipic al unei crize sanitare de proporţii, dar nu vreau să intru în astfel de detalii acum
", a scris deputatul neafiliat, pe pagina sa de Facebook.


În opinia acestuia, "manifestări ca cele de astăzi, presărate cu acte de vandalism, discreditează şi omoară şansa unei discuţii perfect legitime despre utilitatea şi efectele reale ale acestui certificat verde".



"Oameni creduli cad în plasa unor politicieni cinici şi populişti, care nu sunt interesaţi cu adevărat nici de viaţa semenilor, nici de drepturile constituţionale, nici de o dezbatere reală pe o temă într-adevăr de mare interes pentru public. De săptămâni bune, colegii de la AUR îi sperie pe oameni că urmează să se voteze certificatul verde în Parlament.

Astăzi, m-am lămurit. Singurul lucru pe care îl urmăreşte AUR este să profite politic şi atât. Să câştige capital electoral manipulând oamenii şi ţinându-i într-o teamă perpetuă. Am avut COVID. M-am şi vaccinat ulterior, cu două doze.



Le spun tuturor că vaccinul îi poate proteja de formele grave ale boli şi îi încurajez să îl facă, dar nu voi vota niciodată obligativitatea unui document ca certificatul verde la locul de muncă. Repet, este păcat că a fost discreditată o dezbatere serioasă pe care trebuia să o avem pe marginea acestui subiect
", concluzionează fostul deputat PNL.

Foto Facebook/ George Ionescu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 467

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 719

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 631

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 601

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 650

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 996

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 780

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 681

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 795

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1858

Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5

24 Mar 2024 789

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1886

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 545

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 2008

Tribunalul Constanța a declinat dosarul în care un fost deputat constănțean cheamă în judecată Parlamentul României

01 Mar 2024 964