ZIUA LIVE. ADD Constanța, platformă informatică dedicată turiștilor

  • Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța este invitatul de astăzi, de la emisiunea ZIUA LIVE.
Recent, o delegație americană, formată din oficiali de rang înalt ai Armatei SUA și din reprezentanții unor companii de top, au  participat la un eveniment, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul a avut drept principal obiectiv identificarea unei strategii privind dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.

„În acest moment, nu am demarat niciun proiect, dar dacă Consiliul Județean si domnul președinte vor avea această inițiativă, vom susține”

„Evenimentul în sine a fost unul prin care să venim cu idei sau mai degrabă cu soluții, că problemele le știm cu toții. Câteva idei au fost expuse și așa cum am și spus astă-vară, prelungirea sezonului estival se poate face doar printr-o serie de evenimente. (...) Revin la un proiect pe care îl vom dezvolta (...) acea platformă informatică (...) care se va îndrepta spre turist. Specialiștii noștri lucrează la o astfel de platformă, sper ca până la începutul sezonului să avem gata măcar niște linii directoare”

„(...) Lucrurile se pot simplifica, se pot adăuga idei și an de an să lucrăm la acest concept de prelungire a sezonului estival”

„Sunt convinsă că dacă aveam niște pachete extraordinare, până săptămâna trecută turiștii ne-ar fi vizitat”

„Un proiect scris bine e un proiect 100% finanțabil. Nu există să fie un proiect excepțional și să nu fie finanțat. Aceste obiective atât de importante pentru Dobrogea pot fi puse și aduse în valoare, în primul rând și pot reprezenta niște obiective (cetățile din Dobrogea - n.r.) extraordinare pentru turiști”

„Din economiile licitațiilor publice, automat se vor finanța alte proiecte”

„Ne vom continua proiectele noastre și ne vom face strageia pentru anul care vine și vom anunța proiecte importante pe județul Constanța”

„Noi suntem o echipă și lucrul în echipă este un lucru durabil. Sunt o echipă de management extraordinară, proiectanți foarte buni (...) Nu avem schema completă, nu avem nici 30% acoperită din schema completă. Funcționăm ca o instuție publică”

„Am colegi foarte buni în administrație care au venit alături de mine și cu care vom face în continuare treaba să funcționeze” 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 26 aprilie 2024

26 Apr 2024 150

Mai multe evenimente programate astăzi la Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii la malul mării

26 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 488

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul dreptei unite pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 472

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 909

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 24 aprilie 2024

24 Apr 2024 298

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 656

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 690

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 586

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 658

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 490

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 591

ZIUA LIVE Gabriel Cateliu, candidatul USR pentru Primăria Tortoman județul Constanța - „La alegerile din 2016 am pierdut Primăria la doar 6 voturi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 523

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 542

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 23 aprilie 2024

23 Apr 2024 242