Aleșii USR PLUS Carmen Dumitrescu și Romeo Stavăr-Vergea și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

  • Carmen Dumitrescu este membru în Comisia pentru Cultura, Culte, Monumente de la nivelul Consiliului Județean Constanța
  • Aflată la primul mandat de ales județean, Dumitrescu notează în raportul de activitate că și-a asumat acest mandat, în ideea îmbunătățirii nivelului de trai al locuitorilor județului
  • Romeo Stavăr-Vergea este consilier local, membru în Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție social din cadrul Consiliul Local Municipal Constanța
  • Consilierul local USR PLUS și-a depus raportul de activitate din care reiese participarea acestuia la ședinței de Consiliu Local dar și inițierea și promovarea unor amendamente la hotărâri de CLM, cum ar fi: regulamentul de publicitate, transparența cheltuirii banului public, amenajarea de spații pentru fitness în spațiul public, suspendarea sau anularea unor autorizații pentru construcții ridicate pe spații verzi sau în cartiere de case, vezi secțiunea documente”
 

 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Majoritatea aleşilor nu s-au obosit să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru primul an de mandat.

Între timp, alți doi aleși au publicat rapoartele la, vezi secțiunea „documente".

Carmen Dumitrescu este membru în Comisia pentru Cultura, Culte, Monumente de la nivelul Consiliului Județean Constanța.
Aflată la primul mandat de ales județean, Dumitrescu notează în raportul de activitate că și-a asumat acest mandat, în ideea îmbunătățirii nivelului de trai al locuitorilor județului.

În calitate de membru al Comisiei de Cultură, Dumitrescu afirmă că a realizat mai multe vizite la instituțiile muzeale din municipiu și județ, în vederea identificării problemelor cu care se confruntă managerii aceastora și a discutat despre promovarea unei politici integrate turistico-culturale care să intensifice activitatea acestor instituții și în extra-sezon.Consilierul județean a vizitat și UAT-urile din județ, pentru a afla nevoile comunităților. Castelu, Istria, Murfatlar sau Mihai Viteazu sunt localitățile unde alesul județean a purtat discuții cu primarii și consilierii locali.

Tot în cadrul raportului de activitate, Dumitrescu amintește că a inițiat proiectul educational de prevenire a abandonului școlar.

Romeo Stavăr-Vergea este consilier local, membru în Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție social din cadrul Consiliul Local Municipal Constanța.

Consilierul local USR PLUS și-a depus raportul de activitate din care reiese participarea acestuia la ședinței de Consiliu Local dar și inițierea și promovarea unor amendamente la hotărâri de CLM, cum ar fi: regulamentul de publicitate, transparența cheltuirii banului public, amenajarea de spații pentru fitness în spațiul public, suspendarea sau anularea unor autorizații pentru construcții ridicate pe spații verzi sau în cartiere de case, vezi secțiunea „documente”.

Totodată, Stăvăr-Vergea a participat la ședințele Consiliilor de Administrație ale unităților de învățămînt preuniversitar din municipiul Constanța și a acordat sprijin unor instituții pentru realizarea unor evenimente pe plan local. Consilierul local menționează că a susținut și audiențe cu cetățenii municipiului Constanța, dar și cu reprezentanți ai unor ONG-uri sau sindicate.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

CLM Constanţa. Doi consilieri locali de la PSD şi un altul de la PNL şi-au depus rapoartele de activitate (documente)
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va avea un nou președinte. Cine a primit atribuții de director științific?

28 May 2022 731

Când se întrunește Comisia de estetică urbană și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

28 May 2022 573

Consiliul Local Municipal înființează un nou SRL care va prelua activele Electrocentrale Constanța SA și centralele de bloc (DOCUMENT)

28 May 2022 821

USR Constanța, acuzații grave. Un proiect de CLM „a fost strecurat mișelește de primarul Chițac. Constănțenii s-ar putea trezi cu o stradă chiar pe taluzul plajei Modern“! (DOCUMENTE)

27 May 2022 1922

Consilierii locali constănțeni, chemați să aprobe noi repartiții în blocurile ANL. Cine sunt beneficiarii? (DOCUMENT)

26 May 2022 672

Bugetarea participativă la nivelul județului Constanța nu a primit votul aleșilor județeni. Se cere o analiză mai atentă și aprofundată

26 May 2022 626

Consilierii locali constănțeni sunt chemați să respingă Planul Urbanistic Zonal inițiat de investitorul Ion Maticiuc în zona Pescărie, stațiunea Mamaia

25 May 2022 902

Fotbalul și oina primesc fonduri publice nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța (Document)

23 May 2022 791

Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

23 May 2022 773

Rectificare de buget la Primăria Constanța. Chițac taie bani de la servicii și dezvoltare publică pentru plata combustibililor și facturilor la energie (DOCUMENT)

20 May 2022 1033

Eurovelo 6 „De la Atlantic la Marea Neagră”, va traversa județul Constanța. Consiliul Județean are la dispoziție 40 de zile pentru a identifica terenurile acestui traseu

19 May 2022 3412

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

18 May 2022 875

MDLPA oferă fonduri autorităţilor locale. Astăzi de deschide apelul pentru construcţia a peste 5.500 de locuinţe pentru tineri

16 May 2022 781

Ce a constatat Curtea de Conturi a României în urma controlului efectuat la Primăria Nicolae Bălcescu? (DOCUMENT)

16 May 2022 976

Gratuitate pe timpul nopții și abonamente pentru toate zonele. Ce alte modificări va avea Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ?

14 May 2022 9520